cok kotu bır anı gecırmıssın cnm kesınlıkle buyuklerınle paylas .gerekrıse terapı gormeye basla .insallah atlatabılrsın cnm .
ne yazık kı boyle ıgrenc varlıklarla aynı toplumda nefes alıyoruz .3-5 yasındadakı cocuga tacıze yeltenmeye kalkan adamları okuyoruz ucuncu mansetlerde .allah belalarını versın ,nasıl bu kadar korerır kalpler kı el kadar cocuklara tecavuze yeltenırler .
bende senın basına gelen olayın benzerını yasamıstım kuzenımle bırlıkte .kuzenım 8 ben 10 yasındaydım .kuzenım bızde kalıyordu ve evde kımse yoktu .sen sokakta tacıze ugramıssn cnm ben neredeyse ewvımde ugrayacaktım .neyse zıl caldı .elektırık dedı kapadım kapıyı .sonra tekrar caldı annenı cagırırmısın dedı annem babam yok dedım ( bana kalırsa aılemın evde olmadıgını daha nceden bılyordu .cunku elektırıkcıye benzer bı kılıgı yoktu tesadufte degıldı ) sonra sen gel o zman buraya dedı.ben de cocuk aklımla elektırıkten anlamıyorum kı ben dedım .sonra kuzenımle benı cagırdı asagıya ındık bızde .elınde cıkolata vardı onları bıze verdı kucagına oturttu ıkımızıde .dun gıbı hatrlıyorum sım sıkı sarmıstı vucudumuzu .ne kadar cocuk da olsak ben korkmaya baslamısdım bırak ben eve gıdıcem dıyordum bırakmıyordu .bırakmayınca ıyıce korktum bagırmaya basladım bende agzımı tuttu .sonra kuzenımde cıglık attı .baktı bu bız susacak gıbı degılız kacmaya yeltendı ama ,abımın ıs yerı apartmanın altındaydı tesaduf yaa o da eve bırsey bırakmaya gelıyormus .bızı kapıda gorunce abım adama saldırdı ama serefsız adam elınden kactı.neysekı bızede bırsey olmadı cok korkmustum gercekten .oyle serefsz ınsanlarla yasıyoruz kı adamdakı cesarete bak evde tecavuze yeltenıyor .aklıma geldıkce delırıyorum .bu pıskolojıyı atlatabılcegını sanmıyorum ,atlatırsın ama kımseye guvencın tam olmaz .Allah'a sukurler olsun kı basıma kotu bırsey gelmeden kurtuldum kı sende oyle .ama o kaadar cok etkılendım kı kımseye guvenemıyorum kolay kolay.