• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne diyeyimki...Küçüklükte taciz .s

canım ben bi kız annesi adayıyım ve kendimi senin annenin yerine koydum da böyle bişeyi kesinlikle bilmek isterdim.. böyle ciddi bişeyi kızımın benden saklaması beni çok üzerdi.
sen de rahatlamak ve dertleşmek için annene anlatabilirsin belki? anneler iyi sır tutarlar hem..
of zaman ne kötü oldu böyle yaa ben nasıl koruyabilirim kızımı böyle pisliklerden ilerde hiç bilmiyorum. sen yine de çok şanslıymışsın başına bi iş gelmeden kurtulmuşsun..

Canım benim ya çok geçmiş olsun bir psikolağa anlata bilirsen en azından biraz rahatlarsın belki ben böyle insanlara insan bile demiyorum adi köpekler bir kız annesi olarak çok üzüldm allahım korusun hepinizi ne zor bu ülkede kız olarak doğmak şimdiden kızımı nasıl korucam diye paranoyak oldum valla

taciz değil ama bir erkeğin hayatımı işgali sonucu bende erkeklere güvenimi yitirdim.. ama biri bunu yaptı diye diğerleride aynı şeyi yapacak değil diye avutuyorum kendimi lakin pek başarılı olamıyorum.. kısa zamanda bi uzmandan yardım almayı düşünüyorum.. bence sizde öyle yapın derim..

canım Allah korumuş seni iyi ki bir şey yapmamış sana böylelerini alıp işkence çektire çektire öldürmek lazım bunları okuyunca sinirleniyorum tutamıyorum kendimi ahlaksızlar küçücük çocuklardan ne istiyorlar anlamıyorum daha neler görücez acaba kıyamet yaklaşıyor gidişat kötü çok kötü :50::50::50:
haklısın sende güvenmen biraz zor olur atlatırsın inşallah birileriyle paylaş bunu belki rahatlarsın ya da psikoloğa görün içini dök. Allah yardımcın olsun.

Canım Allah'ıma şükürler olsun ki daha beteri gelmemiş başına. Güzel Allahım bunlara gereğini yapsın
O pis ellerini çeksinler çocuklarımızdan....

biliyor musun nerdeyse aynı hikayemiz.bende su an 16 yasındayım ve 11 -12 yaslarında br tacize uğradım.hemde evimizin apartmanında kuzenimin gözü önünde.biz ücüktük o zamanlar ve bazen apartmanın o bosluğunda oyun oynardık ayıcıklar filan..annemin bana yeni aldığı ASKILI kıyafet vardı üstümmde lila idi rengi en sevdiğim kıyafet olmstu ama sadece bir kac günlüğüne.sonra bizim en üst kattaki komsuya genc bir cocouk gelmsdi ,sarısındı ,sarj aleti filan satıyordu sanırım siyah cantası vardı ,neyse inerken apartman kapısı kapalı idi bende kapının ordaydm ,gecmek istedi olmaz dedim (ama oyun oynuyorduk oyüzden ,cocukluk iste bozulmasını istemiyordum) sonra iki eliyle iki kolumdan bir tuttu beni yandaki duvara nasıl savurdu bilemedim:(( o eğildi beni çömelltti ,kollarım duvarda onun yüzünden ,elleri asağı indi İRENİYORUM üstümdeki ASKILI MİNİ ELBİSEM..bacaklarım acıldı ve popomo doğru elledi ,(kuzenlerim gülüyordu ,cocukluktandı belki bilmiorum:( )..sonra ses cıkaramıyordum sanki ,anne diyorum annem duymuyor kuzenlerde cağırmıyor ,o an ,o an dedm ki ,ben güclü biriyim ,Allah ım sen yardım et ,kücücük kızdım o koca adamı karsı duvara kadar savurdum ,kollarımdan duvara yapıstırmısken snra annneee diye bir bağırdım ,kapıyı acıp bir kacısı vardı.annem eve aldı beni dedim dokundu bana ağlıyorum bir yandan da..hem soyunduruyor beni hemde vuruyor cıplak tenine ve hemen banyoya..nedense ! (kusenler hala gülüyor ama ) ondan snra aksam oluyor ben yine lila birsey giyiyorum ve bahceli sitede oturmama rağmen cıkaıorum bahceye annem izin veriyor annemle cıkıyoruz ,hala aklımdan atamıyorum cocukluk izlerimi ,ve bende de erkeklerden irenme tiksinme ,duygusal yakınlıklarda kendini tam kaptıramama oluyor ve ben sırf bu yüzden 1 yıldır canım sevgilimden ayrıyım ,o bilmiyordu bunu ama dedim ya veremiyorum kendimi tam diye ,baska sebeplerde vardı ama cocukluk izi böyle yaptı beni ,özür dilerim askım senden cinsel acıdan korktuğum icin ,öpüsürken kendimi veremediiğim icin ve sen tüm bunlara rağmen beni ailenle değer verdiğin dostlarına tanıstırmaya calıstığın icin.ama özlüyorum seni ,bıraktın gittin beni 1 yıldır bu kız neler cekiyor biliyor musun.

ayy canım benim bundan sonra tanımadıklarının yanına gitme ne olursa olsun ben 23 yaşındayım okurken ben ürperdim

Güzelim allaha şükür ki bir şey yapamamış sana...
Benim de başıma buna benzer bir olay gelmişti.
Yazın annem, babam, ben ve ablam balkonda oturup çekirdek yerdik, kola içerdik. Akşamları bakkaldan kola ve çekirdek alma görevi benimdi. Bakkal da eve çok yakındı. Apartmanımızda da hep tanıdıklarımız oturur; ama tesadüf o ki bir hafta önce başka birileri taşınmıştı, biliyordum. 12 yaşındaydım o zaman. Bakkala gittim yine, bakkaldan dönerken benden önce apartmana birinin girdiğini gördüm ve ben de arkasından girdim, kapıyı kapattım. Adam beni görünce sen burada mı oturuyorsun diye sordu, ben de nedense yeni taşınanlardan biri olduğunu düşündüm. Evet, dedim. Siz yeni mi taşındınız dedim, evet dedi o da. Sonra bana sorular sormaya başladı, kaça gidiyorsun, adın ne filan gibi...Her seferinde daha da yaklaştı ama ve ben bir terslik olduğunu anladım. En son bir kere öpebilir miyim seni deyince, bağırırım herkes gelir diyerek yukarı doğru koşmaya ve merdivenleri çıkmaya başlamıştım. Sonra kaçtı o sanırım, ben de annemlere anlattım, babam aşağı indi filan; ama bulamadılar. Ne yazık ki bir hafta sonra filan, annem öğretmendi bizim eve yakın bir okulda, annemin okulundan bir kız çocuğuna apartman boşluğunda tecavüz ettiklerini duyduk. Ben gerçekten çok korkmuştum, uzun zaman o adamın suratı gözümün önünden gitmedi, sonra sonra geçti sanırım o travma. Hala apartmana girerken önce kapıyı sonuna kadar açıp biri var mı diye bakarım... Allah kimseye yaşatmasın, bu kadar şanslı olmayabilirdik sanıyorum ki. Allah hepimizi sapıklardan ve kötü insanlardan korusun...

Evet ablacığım belki bu kadar şanslı olamazdık..Şimdi bizim sitedeki küçük çocukları gözetler dururum hep.Sırf bu yüzden :50:

bir bebeğim olsun çok istiyorum ama böyle olaylarla karşılaşınca korkuyorum.. Keşke ailene söyleseydin olanları .O adam kesinlikle hapsedilmeli Allahtan sana bir şey yapamamış ama ya diğer çocuklarımız?

Aileme anlatmıştım ablacığım,abim döverim onu felan demişti :27: Ama bulamamıştı bir türlü.. Bebeğin tabii ki olacak.Büyüyen nasıl büyüyor sırf onların yüzünden çocuktan mı vazgeçeceksin,değmezki...

canım ben bi kız annesi adayıyım ve kendimi senin annenin yerine koydum da böyle bişeyi kesinlikle bilmek isterdim.. böyle ciddi bişeyi kızımın benden saklaması beni çok üzerdi.
sen de rahatlamak ve dertleşmek için annene anlatabilirsin belki? anneler iyi sır tutarlar hem..
of zaman ne kötü oldu böyle yaa ben nasıl koruyabilirim kızımı böyle pisliklerden ilerde hiç bilmiyorum. sen yine de çok şanslıymışsın başına bi iş gelmeden kurtulmuşsun..

Anneme anlatmıştım ablacığım,Allah korusun herkesi. :nazar:

Canım benim ya çok geçmiş olsun bir psikolağa anlata bilirsen en azından biraz rahatlarsın belki ben böyle insanlara insan bile demiyorum adi köpekler bir kız annesi olarak çok üzüldm allahım korusun hepinizi ne zor bu ülkede kız olarak doğmak şimdiden kızımı nasıl korucam diye paranoyak oldum valla

Ne diyeyim ki ablam çok sağol :71: Ne yaparsan yap bir yerlerden böyle sapıklar felan çıkıyor işte :50:

taciz değil ama bir erkeğin hayatımı işgali sonucu bende erkeklere güvenimi yitirdim.. ama biri bunu yaptı diye diğerleride aynı şeyi yapacak değil diye avutuyorum kendimi lakin pek başarılı olamıyorum.. kısa zamanda bi uzmandan yardım almayı düşünüyorum.. bence sizde öyle yapın derim..

Teşekkür ederim :71:

canım Allah korumuş seni iyi ki bir şey yapmamış sana böylelerini alıp işkence çektire çektire öldürmek lazım bunları okuyunca sinirleniyorum tutamıyorum kendimi ahlaksızlar küçücük çocuklardan ne istiyorlar anlamıyorum daha neler görücez acaba kıyamet yaklaşıyor gidişat kötü çok kötü
haklısın sende güvenmen biraz zor olur atlatırsın inşallah birileriyle paylaş bunu belki rahatlarsın ya da psikoloğa görün içini dök. Allah yardımcın olsun.

Ablacığım paylaşsamda bir yere kadar "aa takma boşver" deyip gidiyorlar "geçmiş zaten ne önemi var" diyen bile oluyor... :59:

Canım Allah'ıma şükürler olsun ki daha beteri gelmemiş başına. Güzel Allahım bunlara gereğini yapsın
O pis ellerini çeksinler çocuklarımızdan....

Teşekkür ederim ablam.. :71:

biliyor musun nerdeyse aynı hikayemiz.bende su an 16 yasındayım ve 11 -12 yaslarında br tacize uğradım.hemde evimizin apartmanında kuzenimin gözü önünde.biz ücüktük o zamanlar ve bazen apartmanın o bosluğunda oyun oynardık ayıcıklar filan..annemin bana yeni aldığı ASKILI kıyafet vardı üstümmde lila idi rengi en sevdiğim kıyafet olmstu ama sadece bir kac günlüğüne.sonra bizim en üst kattaki komsuya genc bir cocouk gelmsdi ,sarısındı ,sarj aleti filan satıyordu sanırım siyah cantası vardı ,neyse inerken apartman kapısı kapalı idi bende kapının ordaydm ,gecmek istedi olmaz dedim (ama oyun oynuyorduk oyüzden ,cocukluk iste bozulmasını istemiyordum) sonra iki eliyle iki kolumdan bir tuttu beni yandaki duvara nasıl savurdu bilemedim:(( o eğildi beni çömelltti ,kollarım duvarda onun yüzünden ,elleri asağı indi İRENİYORUM üstümdeki ASKILI MİNİ ELBİSEM..bacaklarım acıldı ve popomo doğru elledi ,(kuzenlerim gülüyordu ,cocukluktandı belki bilmiorum:( )..sonra ses cıkaramıyordum sanki ,anne diyorum annem duymuyor kuzenlerde cağırmıyor ,o an ,o an dedm ki ,ben güclü biriyim ,Allah ım sen yardım et ,kücücük kızdım o koca adamı karsı duvara kadar savurdum ,kollarımdan duvara yapıstırmısken snra annneee diye bir bağırdım ,kapıyı acıp bir kacısı vardı.annem eve aldı beni dedim dokundu bana ağlıyorum bir yandan da..hem soyunduruyor beni hemde vuruyor cıplak tenine ve hemen banyoya..nedense ! (kusenler hala gülüyor ama ) ondan snra aksam oluyor ben yine lila birsey giyiyorum ve bahceli sitede oturmama rağmen cıkaıorum bahceye annem izin veriyor annemle cıkıyoruz ,hala aklımdan atamıyorum cocukluk izlerimi ,ve bende de erkeklerden irenme tiksinme ,duygusal yakınlıklarda kendini tam kaptıramama oluyor ve ben sırf bu yüzden 1 yıldır canım sevgilimden ayrıyım ,o bilmiyordu bunu ama dedim ya veremiyorum kendimi tam diye ,baska sebeplerde vardı ama cocukluk izi böyle yaptı beni ,özür dilerim askım senden cinsel acıdan korktuğum icin ,öpüsürken kendimi veremediiğim icin ve sen tüm bunlara rağmen beni ailenle değer verdiğin dostlarına tanıstırmaya calıstığın icin.ama özlüyorum seni ,bıraktın gittin beni 1 yıldır bu kız neler cekiyor biliyor musun.

Kaderimiz aynıymış demek... :59: Ben o askılıyı bi' daha ne giydim ne elime aldım.. O günden sonra askılı felanda giymedim,giymem bir daha da herhalde. :/

ayy canım benim bundan sonra tanımadıklarının yanına gitme ne olursa olsun ben 23 yaşındayım okurken ben ürperdim

Ablacığım ben nerden bilirdimki onun öyle biri olduğunu suratı gayet dürüst duruyordu hatırladığım kadarıyla :44:

16 yaşında erkeklere guvenememekten bahsedıyosun gıt ders calıs bence artı bu kadar hayatını etıkeledıgını dusunuyosan aılenle konus bu konuyu

Öyle yapıyorum zaten,benim için geleceğim önemli,onlar değil :71:

Benim de çocukluğum akraba tacizleriyle geçti.Resmen kullanıldım ama farkında değildim bu olanların.Sonra yanlış olduğunu anlayınca bu defa içe kapanmalar,kimseye gitmemeler,kuzenleri gördüğüm yerde kaçmalar.Senelerce bunun acısını yaşadım içimde.Toplum o kadar ikiyüzlü ki bu konularda.Onlardan da tiksiniyorum.Düşündükçe psikolojik olarak çökertiyorsun kendini.Hiç bir zaman cevaplayamayacağın onca soru.Ben atlattım büyük ölçüde.En azından artık aklıma gelmiyorlar ama erkeklerle olan ilişkim berbat.
Düşünce bazında nasıl atlattığıma gelince...NLP konusunda araştırmalar yapmaya başladım.Kitaplar okudum ve kendimce bazı denemeler yaptım.Örneğin NLPde size acı veren olayı beyninizde başka şekillerde düşünmek vardır.Beni taciz eden insanları ve yaşadıklarımı bir film gibi izlemeye başladım.Arada komik diyaloglar ekledim kafamdan(ilk başta çok zor oluyor bu ama denemeye devam et)O olay sana neyi hatırlatıyorsa tam tersi duyguyu hissetmeye çalış.Örneğin o adamın palyaço kılığında sana yaklaştığını düşün.Konuşmaya çalışırken ayağının bir muza takılıp düştüğünü düşün.Gerçekten anlamsız geliyor ilk etapta ama zamanla işe yarıyor ve acı veren olayların izi siliniyor.Beyinde o olaya verilen anlam değişiyor.

Bir de elinden geldiğinde güvendiğin insanlara anlat.Anlatmak,yazmak çok rahatlatıyor insanı.İltihabın akması lazım ki temizlensin ve kabuk bağlasın yara.Allah'ta bunu yapanları nasıl biliyorsa öyle yapsın.Pisliklerrrrrrrr.

Teşekkürler ablacığım...Düşündüm şöyle bir.Bilemiyorum işte,bazen diyorum amaann banane ya diye.Bazende üzülüyorum,karışık.
:71:

canım çok üzüldüm..ne yazıkki böyle sapıklar etrafta oldukça çok..kız erkek farketmiyo onlar için çünkü hasta ruhlular.. :50:

Canim Allah yardimcin olsun,Insallah bu durum hayatini fazla etkilemez.

kimseye güvenemiyorsun:50:

Düsünce insan kani donuyor...adamlar bir hayati mahfediyor 5 dakikada.

Allah korusun yegenlerimi düsündükce:59:

Daha ileri boyutta bir şey olmamış şükürler olsun ki.Allah bir daha da yaşatmasın.Soran oldu mu bilmiyorum yorumları okumadım ama ailenize söylemediniz mi hiç?Size en yardımcı olacak onlardır.Ve mutlaka bir psikologdan yardım alın.Ailenize söylemenizde de fayda var çünkü bunca yıl sonra yine görmüşsünüz.Allah karşılaştırmasın tekrar.​

allah korumus seni kardesim..pis geberesice...idam edecen o onunbununcoucugnu...bak disari cikarken yanina bisey al ne bilim biber gazi elektro $ok...bicak alma yoksa elinden alir mazallah...yani korumasiz cikma...bu senin kendni emniyette hissetmeni sagliyacak...erkeklere de zaten güven olmaz...kimisi zorla yaklasir , kimisi arkadas/abi ayaklariyla kaleyi icten fethetmeye calisir...hepside ayni b.k

Alllah bildiği gibi yapsın yarım yamalak okudum içim kaldırmadı resmen.. benimde başıma böyle bişey geldi ve eminim bi çok cocuğun basına gelioyor bircoğu farketmiyordur bile.. untmuştum silmiştim hafızamdan yazını okuyunca hatırladım yeniden tüylerim diken diken oldu..
erkeklere güvende de inan iyi biri karsına cıkınca sorun yaşayamıcaksın herkes bir değil ama bunlarda dünyanın bizim sandığımız kadar temiz olmadığının göstergesi.. sen temiz kaldığın müddetce bu olayın seni yaralamasına hele ki psikolojini etkilemesine sakın izin verme yaşadığını da izlediğin ve tiksindiğin bir film gibi düşün.. sadece onun verdiği duyguyu hisset gerisini kendine yük etme..en azında buna uğraş :(((((((

Son düzenleme:
son zamanlarda ne kaar çok bu vb. konular açılıyor...kız çocuk yapmak istemiyorum bu yüzden (keşke elimde olan bişi olsa di mi:59: ) çünkü adamlar için yaşın falan hiç önemi yok..hele özellikle sesini çıkaramaycağını düşündüğü için özellikle küçük yaştaki kız çocuklarını taciz ediyor..hele şu son döenmde vardı bir tane kayseride ki olay:50: aklımdan çıkmıyor bir türlüüü...Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ama ailelerde lütfen dikkat etsin..

ne yazık ki artık kız çocuğu erkek çocuğu hiç farketmiyor
öyle kötü bir zamandayız ki erkek çocukları bile bi anlık sapıkça bir haz için kullanılıyor
ve günümüzde böyle insanların sayısı gittikçede artıyor
Rabbim gelecek nesillerin yardımcısı olsun gerçekten zaman çok çok kötü

senin konuna gelince de canım benim bir arkadaşım 6-7 yaşındayken bir akrabaları tarafından tacize uğramış
daha neyin ne olduğunu bilmeyen bir çocuk ve bir akrabası düşünebiliyor musun:50:
ve benim arkadaşım o yaşadıklarının da etkisiyle çok içine kapanmış, kimse yanıma yaklaşmasın diye sanki görülmez duvarlar çekmiş etrafına
şu an da arkadaşım 21yaşında bana anlatırken bile ağladı ve erkeklerden nefret ettiğini, evlilik bile düşünemediğini söyledi

allah böyle sapıklardan korusun yavrularımızı
gözü dönmüş bu mahluklar için artık kız erkek küçük büyük hiç farketmiyor:23:
zamane kötü çocuklarımıza çok dikkat etmemiz gerek

Back