biliyor musun nerdeyse aynı hikayemiz.bende su an 16 yasındayım ve 11 -12 yaslarında br tacize uğradım.hemde evimizin apartmanında kuzenimin gözü önünde.biz ücüktük o zamanlar ve bazen apartmanın o bosluğunda oyun oynardık ayıcıklar filan..annemin bana yeni aldığı ASKILI kıyafet vardı üstümmde lila idi rengi en sevdiğim kıyafet olmstu ama sadece bir kac günlüğüne.sonra bizim en üst kattaki komsuya genc bir cocouk gelmsdi ,sarısındı ,sarj aleti filan satıyordu sanırım siyah cantası vardı ,neyse inerken apartman kapısı kapalı idi bende kapının ordaydm ,gecmek istedi olmaz dedim (ama oyun oynuyorduk oyüzden ,cocukluk iste bozulmasını istemiyordum) sonra iki eliyle iki kolumdan bir tuttu beni yandaki duvara nasıl savurdu bilemedim
( o eğildi beni çömelltti ,kollarım duvarda onun yüzünden ,elleri asağı indi İRENİYORUM üstümdeki ASKILI MİNİ ELBİSEM..bacaklarım acıldı ve popomo doğru elledi ,(kuzenlerim gülüyordu ,cocukluktandı belki bilmiorum
)..sonra ses cıkaramıyordum sanki ,anne diyorum annem duymuyor kuzenlerde cağırmıyor ,o an ,o an dedm ki ,ben güclü biriyim ,Allah ım sen yardım et ,kücücük kızdım o koca adamı karsı duvara kadar savurdum ,kollarımdan duvara yapıstırmısken snra annneee diye bir bağırdım ,kapıyı acıp bir kacısı vardı.annem eve aldı beni dedim dokundu bana ağlıyorum bir yandan da..hem soyunduruyor beni hemde vuruyor cıplak tenine ve hemen banyoya..nedense ! (kusenler hala gülüyor ama ) ondan snra aksam oluyor ben yine lila birsey giyiyorum ve bahceli sitede oturmama rağmen cıkaıorum bahceye annem izin veriyor annemle cıkıyoruz ,hala aklımdan atamıyorum cocukluk izlerimi ,ve bende de erkeklerden irenme tiksinme ,duygusal yakınlıklarda kendini tam kaptıramama oluyor ve ben sırf bu yüzden 1 yıldır canım sevgilimden ayrıyım ,o bilmiyordu bunu ama dedim ya veremiyorum kendimi tam diye ,baska sebeplerde vardı ama cocukluk izi böyle yaptı beni ,özür dilerim askım senden cinsel acıdan korktuğum icin ,öpüsürken kendimi veremediiğim icin ve sen tüm bunlara rağmen beni ailenle değer verdiğin dostlarına tanıstırmaya calıstığın icin.ama özlüyorum seni ,bıraktın gittin beni 1 yıldır bu kız neler cekiyor biliyor musun.