• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne demeli?

burada cok az kişi kasıtlıdır demiş diğerleri art niyet yok patavatsızlık demiş
halbuki ben böyle bir olayın oldugundan bile şüpheliyim bu basbaya kumpas canım !!
kayınpederin '' dur bak şimdi asıl olaya'' diye zevklenmesinden belli , hevesle hikayeyi dinleyelim diyor adam
hani o anda kadının ağzından cıkıverniş değil

Selam kk hatunları
Dün kahvaltıya eşimin ailesi geldi,akşam yemeğinde de birlikteydik
Kv ile eşimde yanımızda kp ve görümce de varken aramızda bir diyalog geçti ve düşüncelerinizi merak ediyorum.
Kayın validem bekar kaynıma kız arıyor çünkü beyefendi bu işten sıyrılmak için böyle bir çözüm bulmuş.
Durumu anlayın diye yazdım.
Diyalog şu:
KV
-Geçen hamama gittik(görümcemle)
-Karşımda ben yaşlarda bir kadın yanında da gençten bir kız vardı,konu konuyu açtı dedim ki,bekar kızın var mı oğluma kız arıyorum.
-Kadın oğlumun mesleğini sordu bende söyledim,baktım kadının gözleri parladı ve evet var dedi
BEN
-Gözleri mi parladı?
KP
-Dur şimdi asıl olaya bak!
KV
-Bir kızı varmış öğretmenmiş,yaşını sordum,söyledi benim de kafama yattı ama kız annesi olarak hevesli göründü?
BEN
-(Yüzümde aptal bir merak konu nereye gidecek diye düşünürken)Eee sonra?Neden heveslensin anlayamadım?
KV
-Yanında ki genç kız bir fırsatını bulup annesinden gizli sordu oğlunuzun başından evlilik geçti mi diye?
-Yooo dedim
-Kız dedi ki ablam boşandı çocuğu da yok!

Yüzünde alaycı bir tebessüm,dolandırıcıdan mal kurtarmış bir zaferle!

Bende daha önce boşanmış çocuklu geliniyim,oğlu bekardı!
Yorumlarınızı merak ediyorum
Boşanmış kadınlara her daim vurgu yapan kv patavatsız mı sizce bilerek mi yapıyor?
Aslında kurgu olmadığını düşünüyorum ama empati yoksunu kv artık bu muhabbetlerle canımı sıkıyor tavrım ne olmalı?Normalde hiç tınlamam ama artık sağlam bir cevap vermemin zamanı geldi,bir değil iki değil kaçıncı pot?
Dip not:yanlış anlaşıldı sanırım kaynım evlenmek istemiyor!
Bence sizin buna cuk oturacak cevaplarınız vardır

Öyle bir olay olsa bile gelip size anlatmaları çok yanlış
Kaç senedir evlisiniz bilmiyorum ama ne olursa olsun kabullenmeleri gerekirdi evlenmişsiniz artık

Selam kk hatunları
Dün kahvaltıya eşimin ailesi geldi,akşam yemeğinde de birlikteydik
Kv ile eşimde yanımızda kp ve görümce de varken aramızda bir diyalog geçti ve düşüncelerinizi merak ediyorum.
Kayın validem bekar kaynıma kız arıyor çünkü beyefendi bu işten sıyrılmak için böyle bir çözüm bulmuş.
Durumu anlayın diye yazdım.
Diyalog şu:
KV
-Geçen hamama gittik(görümcemle)
-Karşımda ben yaşlarda bir kadın yanında da gençten bir kız vardı,konu konuyu açtı dedim ki,bekar kızın var mı oğluma kız arıyorum.
-Kadın oğlumun mesleğini sordu bende söyledim,baktım kadının gözleri parladı ve evet var dedi
BEN
-Gözleri mi parladı?
KP
-Dur şimdi asıl olaya bak!
KV
-Bir kızı varmış öğretmenmiş,yaşını sordum,söyledi benim de kafama yattı ama kız annesi olarak hevesli göründü?
BEN
-(Yüzümde aptal bir merak konu nereye gidecek diye düşünürken)Eee sonra?Neden heveslensin anlayamadım?
KV
-Yanında ki genç kız bir fırsatını bulup annesinden gizli sordu oğlunuzun başından evlilik geçti mi diye?
-Yooo dedim
-Kız dedi ki ablam boşandı çocuğu da yok!

Yüzünde alaycı bir tebessüm,dolandırıcıdan mal kurtarmış bir zaferle!

Bende daha önce boşanmış çocuklu geliniyim,oğlu bekardı!
Yorumlarınızı merak ediyorum
Boşanmış kadınlara her daim vurgu yapan kv patavatsız mı sizce bilerek mi yapıyor?
Aslında kurgu olmadığını düşünüyorum ama empati yoksunu kv artık bu muhabbetlerle canımı sıkıyor tavrım ne olmalı?Normalde hiç tınlamam ama artık sağlam bir cevap vermemin zamanı geldi,bir değil iki değil kaçıncı pot?
Dip not:yanlış anlaşıldı sanırım kaynım evlenmek istemiyor!
Kesinlikle kasıtlı yapılmış birşey. Ben olsam müsait bir zamanda bu konuyu açıp umarım aynı şey senin kızının başına gelmez anne derdim. Sende bir kadınsın en çok senin beni koruyup anlaman gerekiyor derdim laf vurdurma veya kötü konuşmadan yani vicdanıyla kendini sorgulaması daha etkili olur dedim canım

burada cok az kişi kasıtlıdır demiş diğerleri art niyet yok patavatsızlık demiş
halbuki ben böyle bir olayın oldugundan bile şüpheliyim bu basbaya kumpas canım !!
kayınpederin '' dur bak şimdi asıl olaya'' diye zevklenmesinden belli , hevesle hikayeyi dinleyelim diyor adam
hani o anda kadının ağzından cıkıverniş değil
Bana sanki olayı kp e önce anlatmış gibi geldi ama hani benim durumumu düşünememeleri garip (kp saf biridir bu konu da asla bana iması kırıcı bir sözü olmadı,kumpas olsa içinde yer almaz yani)
Sanki millet sıraya girmiş,kadın ve ya genç kızlardan bahsederken kraliyet şatosuna gelin gelecekler hesabı tavırlar
Özünde zaten feministliğin f si yok ,değişik aşağılamalar,burun kıvırmalar bunlara ayrı uyuzum.
Ama bu kadarı fazla.
Her ne yapıyorsa kendine getirmek lazım işte.

Olmaz mı sadece niyet kafamı karıştıran,hani patavatsızlık mı kasıtlı mı bunu anlayabilsem?
Kasıtlı olmasa bunu sizin yanınızda dile getirmezdi. Sizin durumunuzu biliyor ve gurur kırıcı birşey düşünceli bir kayınvalide olsa bunu düşünüp size anlatmazdı yani anlatmasının amacı ne olabilir size laf dokundurmaktan başka?

Sizin gibi sabırlı insanlara özeniyorum. Nasıl susabiliyorsunuz direkt sizi hedef almış böyle bir mevzu olsa bile size ayıp olmasın diye anlatmaz insan.

Kasıtlı olmasa bunu sizin yanınızda dile getirmezdi. Sizin durumunuzu biliyor ve gurur kırıcı birşey düşünceli bir kayınvalide olsa bunu düşünüp size anlatmazdı yani anlatmasının amacı ne olabilir size laf dokundurmaktan başka?
Allah böylelerine fırsat vermesin öyleyse,hani çok dikkat ederim bende kalp kırılmasın,ama madem böyle bende çözüm düşünürüm.

Sizin gibi sabırlı insanlara özeniyorum. Nasıl susabiliyorsunuz direkt sizi hedef almış böyle bir mevzu olsa bile size ayıp olmasın diye anlatmaz insan.
Evet çok sabırlıyım,bunu ailemde çevrem de bilir ve söyler.
Sadece beni o çizgiyi aşma konusunda tutan Allah korkusu ve kuldan utanmak!
Edep diyorum ama kadın zıttı olması için uğraş veriyor.

Boşanmayı bir kusur olarak görüyor ve alttan alttan bunun lafını sokuyor kayınvalideniz bence. Neyin kafasını yaşıyorsa :)

İyi niyetli biri gerçekten böyle bir olay yaşasa bile size gelip bu şekilde anlatmaz, kırılacağınızı düşünerek. Altta kalmayın karşılığını verin, yoksa her fırsatta yapar bunu

Kesinlikle katılıyorum ancak eşinin annesine bir dur demesi gerekiyor. Ancak o şekilde susar. Eşide birşey demeyip susuyorsa herkes konuşur tabiki
Zaten herşey eşlerimizde bitmiyor mu? Onlar fırsat vermiyor mu böyle şeylere. Bir dur diyemiyorlar pirensees annelerine

Olmaz mı sadece niyet kafamı karıştıran,hani patavatsızlık mı kasıtlı mı bunu anlayabilsem?[/QUO ilk defa sizin yanınızda herkese anlatıyor olsa tamm hadi patavatsızlık diye düşünebilirim ve unuturum. Ama kayınpederinize de daha önce anlatmış bunun kritiğini yapmışlar yani. Kp de kv de aynı fikirde. İlki hadi neyse ama tekrarı olursa verin cvp

Kaynınızın annesini oyalamak, başından savmak için bunu demesini anlarım.Ama normalde hamama gelip yada günlerde vs gibi ortamlarda oğluna kız arayanlarda bunun oğlunda bişey var herhalde kendi bulamıyor annesine aratıyor diye düşünürüm.Bişey vardırdan kastım kendine güveni olmayan, basiretsiz, cesaretsiz, silik bir erkek olduğunu düşünürüm ve ne iş yaparsa yapsın kabul etmem.

Kaynınızın annesini oyalamak, başından savmak için bunu demesini anlarım.Ama normalde hamama gelip yada günlerde vs gibi ortamlarda oğluna kız arayanlarda bunun oğlunda bişey var herhalde kendi bulamıyor annesine aratıyor diye düşünürüm.Bişey vardırdan kastım kendine güveni olmayan, basiretsiz, cesaretsiz, silik bir erkek olduğunu düşünürüm ve ne iş yaparsa yapsın kabul etmem.
Çoğu kişi tanır kv çevresinden oğlumuz nişanlıydı ama maalesef kanserden kaybettik eltimi.Kaynım da üzerinden hayli zaman geçmesine rağmen basireti bağlanmış gibi.Bu durumu anlatınca haliyle anlayışla karşılanıyor.

Çoğu kişi tanır kv çevresinden oğlumuz nişanlıydı ama maalesef kanserden kaybettik eltimi.Kaynım da üzerinden hayli zaman geçmesine rağmen basireti bağlanmış gibi.Bu durumu anlatınca haliyle anlayışla karşılanıyor.
Anladım.Allah rahmet eğlesin.
Ben esas konuya yorum yapmayı unutmuşum.Bu kvler öyle şeytanki ( ben hiç masumuna denk gelmedim ) fındık kadar beyniyle size laf soktugunu sanıyor ama düşünüp ona çok güzel bir cevap verinki o muhteşem agzını bir daha bu konuda açmasın.

Back
X