Ne bu şimdi

Hic sanmam arkadasimi iyi taniyorum biraz fesatlik var bu işi yapmaktan vazgecti bence cocuga ulasmanin baska yolu var mı bunun üstüne kafa yoralim kadinlar kulubunun cin fikirli kadinlari😂
Gittiği, takıldığı yerleri biliyorsan karşına çıkabilirsin. En azından seni görmüş olur :işsiz:
Karşılaşmış gibi yapsan muhabbet olmaz mı?

Valla siz iyi bile sabrediyorsunuz. Ben olsam çoktan gemileri yakmıştım😂 Belirsizlik sevmiyorum en nefret ettiğim şeydir. Arkadaşınıza söyleyin bence olumlu yada olumsuz cevap bekliyorım. Başka görüşmek isteyen aday var diyin

Hic sanmam arkadasimi iyi taniyorum biraz fesatlik var bu işi yapmaktan vazgecti bence cocuga ulasmanin baska yolu var mı bunun üstüne kafa yoralim kadinlar kulubunun cin fikirli kadinlari😂

Kısa süre önce bende böle bi konu açmıştım. Burdan fikir almıştım sorma diyenler oldu ama tanıştırıldığım kişiyle telefonlarımız vardı o yüzden merak edip durmaktansa kişiye sormuştum.
Tamamen farklı şeyler çıktı sormam çok iyi oldu. Seni çok iyi anlıyorum düşün düşün kafayı yiyo insan.
Telefon numarası varsa direk sor mesaj olabilir yoksa aynı şehirdeyseniz arkadaşının iş yerini ziyaret edebilirsin. Kendini hatırlatmış olursun çocuğu da görürsün belki. Sosyal medyadan da ekleyebilirsin. Ayıp değil günah değil bence soru işaretlerin gider......

Kısa süre önce bende böle bi konu açmıştım. Burdan fikir almıştım sorma diyenler oldu ama tanıştırıldığım kişiyle telefonlarımız vardı o yüzden merak edip durmaktansa kişiye sormuştum.
Tamamen farklı şeyler çıktı sormam çok iyi oldu. Seni çok iyi anlıyorum düşün düşün kafayı yiyo insan.
Telefon numarası varsa direk sor mesaj olabilir yoksa aynı şehirdeyseniz arkadaşının iş yerini ziyaret edebilirsin. Kendini hatırlatmış olursun çocuğu da görürsün belki. Sosyal medyadan da ekleyebilirsin. Ayıp değil günah değil bence soru işaretlerin gider......
Hadi ya benimle ayni seyi yasadin demek sonra ne oldu peki neye baglandi mesele

Ya siz de ekleyin demişler, yok arkadaşma söylerse diye çekinmişsiniz. Hem istiyorsunuz, hem ortada bi şey yok.

Bence çok hevesli görünüyorsunuz. Tanıştıktan sonra hiçbir şey de olmayabilir. Bu kadar hevesli işlerden bi şey çıkmayabiliyor. Çok kafa yormuşsunuz. ERkeğin bu kadar taktığını sanmam, çok istiyorsanız ekleyin kim ne derse desin. O ne der bu ne der diye düşünüyorsanız, arkadaşınızın keyfini bekleyeceksiniz, başka yol yok.

Yahu ekle gitsin. 2 ihtimal var ya çocuk vazgeçti o zaman sana bunu söyler öyle mi peki mutluluklar der silersin. Ya da arkadaşının halt etmesiyse zaten olursunuz en azından denersiniz. Olduktan sonra da hiç kimseye itici falan gelmez aksine sevimli bi hikaye olmuş olur. Arkadaşının ne düşündüğü de çok da fifi yani ne düşünürse düşünsün. Ay önceden çok ketumdum bu konularda ama şimdi çok saçma geliyor böyle ikilemde kalacağına bi merhaba de.

Yahu ekle gitsin. 2 ihtimal var ya çocuk vazgeçti o zaman sana bunu söyler öyle mi peki mutluluklar der silersin. Ya da arkadaşının halt etmesiyse zaten olursunuz en azından denersiniz. Olduktan sonra da hiç kimseye itici falan gelmez aksine sevimli bi hikaye olmuş olur. Arkadaşının ne düşündüğü de çok da fifi yani ne düşünürse düşünsün. Ay önceden çok ketumdum bu konularda ama şimdi çok saçma geliyor böyle ikilemde kalacağına bi merhaba de.
Arkadasimin haberi olmadan mi ekleyecegim

Arkadasimin haberi olmadan mi ekleyecegim
Canım aracının artık umrunda değil. Ben olsam ulaşabildiğim yer varsa ulaşırdım. Diyelim aracının ismi Fatma olsun. Derdim ki arkadaşım Fatma sizle tanıştırmak istedi ama araya yoğunluk girdi birbirimizle iletişim kuramadık Baya zaman geçti. Hala tanışmak istiyor musunuz benimle ? Diye mesj atardım instagramdan yada nerden ulaşabiliyorsam ordan. Belirsizlik sevmiyorum diye de devamına ekle bence

X