- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ayni isyerindeler hergun goruyorlar birbirleriniinstagramdan ekle konuş. Ne kaybedersin ki
Ya cocuk arkadasima soylerse ekledi falan diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni isyerindeler hergun goruyorlar birbirleriniinstagramdan ekle konuş. Ne kaybedersin ki
Gittiği, takıldığı yerleri biliyorsan karşına çıkabilirsin. En azından seni görmüş olurHic sanmam arkadasimi iyi taniyorum biraz fesatlik var bu işi yapmaktan vazgecti bence cocuga ulasmanin baska yolu var mı bunun üstüne kafa yoralim kadinlar kulubunun cin fikirli kadinlari
Hic sanmam arkadasimi iyi taniyorum biraz fesatlik var bu işi yapmaktan vazgecti bence cocuga ulasmanin baska yolu var mı bunun üstüne kafa yoralim kadinlar kulubunun cin fikirli kadinlari
Boşver söylerse söylesin. Arkadaşinin yaptigi daha ayip sonucta. Karşima çikti ekledim dersinAyni isyerindeler hergun goruyorlar birbirlerini
Ya cocuk arkadasima soylerse ekledi falan diye
Çocuk yurtdisindan doner donmez sormus arkadasim yogunum şu siralar demis cocugaÇocuktan bir haber çıkmadıysa arkadaşınız ne yapsın ?
Hadi ya benimle ayni seyi yasadin demek sonra ne oldu peki neye baglandi meseleKısa süre önce bende böle bi konu açmıştım. Burdan fikir almıştım sorma diyenler oldu ama tanıştırıldığım kişiyle telefonlarımız vardı o yüzden merak edip durmaktansa kişiye sormuştum.
Tamamen farklı şeyler çıktı sormam çok iyi oldu. Seni çok iyi anlıyorum düşün düşün kafayı yiyo insan.
Telefon numarası varsa direk sor mesaj olabilir yoksa aynı şehirdeyseniz arkadaşının iş yerini ziyaret edebilirsin. Kendini hatırlatmış olursun çocuğu da görürsün belki. Sosyal medyadan da ekleyebilirsin. Ayıp değil günah değil bence soru işaretlerin gider......
Cocugun instagram profili de acik aslinda story atinca storylerine baksam nasil olur belki beni farkedip eklerBoşver söylerse söylesin. Arkadaşinin yaptigi daha ayip sonucta. Karşima çikti ekledim dersin
Gittigi takildigi yerleri bilmiyorum ki baci tek bildigim arkadasimla ayni isyerinde olduklariGittiği, takıldığı yerleri biliyorsan karşına çıkabilirsin. En azından seni görmüş olur
Karşılaşmış gibi yapsan muhabbet olmaz mı?
Ses seda yok canim. Bende bir muddet bekleyip sonra harekete geçmeyi düşünüyorumGelişme varmı?
Aynen canım. Fazla bekleme amaSes seda yok canim. Bende bir muddet bekleyip sonra harekete geçmeyi düşünüyorum
Ama nasil bir atak yapacagimi bilemiyorum. Bir fikrin var miAynen canım. Fazla bekleme ama
Bekleyeceğin kadar bekledin zaten canm. Aracı olan arkadaşına söyle tanıştırcaksan tanışalım artık sıkıldım deAma nasil bir atak yapacagimi bilemiyorum. Bir fikrin var mi
Arkadaşı araya katmadan nasil tanışacam bu cocukla asıl mesele oBekleyeceğin kadar bekledin zaten canm. Aracı olan arkadaşına söyle tanıştırcaksan tanışalım artık sıkıldım de
Arkadasimin haberi olmadan mi ekleyecegimYahu ekle gitsin. 2 ihtimal var ya çocuk vazgeçti o zaman sana bunu söyler öyle mi peki mutluluklar der silersin. Ya da arkadaşının halt etmesiyse zaten olursunuz en azından denersiniz. Olduktan sonra da hiç kimseye itici falan gelmez aksine sevimli bi hikaye olmuş olur. Arkadaşının ne düşündüğü de çok da fifi yani ne düşünürse düşünsün. Ay önceden çok ketumdum bu konularda ama şimdi çok saçma geliyor böyle ikilemde kalacağına bi merhaba de.
Canım aracının artık umrunda değil. Ben olsam ulaşabildiğim yer varsa ulaşırdım. Diyelim aracının ismi Fatma olsun. Derdim ki arkadaşım Fatma sizle tanıştırmak istedi ama araya yoğunluk girdi birbirimizle iletişim kuramadık Baya zaman geçti. Hala tanışmak istiyor musunuz benimle ? Diye mesj atardım instagramdan yada nerden ulaşabiliyorsam ordan. Belirsizlik sevmiyorum diye de devamına ekle benceArkadasimin haberi olmadan mi ekleyecegim