- 26 Şubat 2019
- 567
- 919
- 33
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Artık yeni çocukla görüşmeye başlamışsın. Digerinden aklın kalmasın, aklın kalırsa ne bu çocukla ne de digeriyle tam bir şey olmayacak bence. Hayattaki en kötü şey kararsızlık ve bu şekilde yeni konuştugun çocuga içini tam açamazsın bir süre sonla onla da ilişkiniz bitebilir. Geçmişi sil, unut tamamen. Artık yapacak bir şey yok. İnsan hep elde edemedegimde aklı kalır misali olmasın belki bu yeni tanıştığın çocuk kat kat iyi birisi ve gelecekteki müstakbel eşin olabilir. O gözle bakıp önüne bak bence :)Canimcim @Gunym
Sekerim nerelerdesin gel de son gelişmelere bir el at
Canim cok hevesli olduğum falan yok emin olsen de ne sabırsızsın yok beğendim yok o beni beğendi arkadaşım başkası için taş koydu ama diğeri de yakışıklı boylu poslu onu mu düşünsem bilmem ne biraz ağır başlı ol böyle hevesli gözükme üzülen sen olursun
Aklım diğer cocukta kaldi yani sen arkadaşımı mi haklı buluyorsun doğrusunu nasil öğrenebilirim bi fikir versenArtık yeni çocukla görüşmeye başlamışsın. Digerinden aklın kalmasın, aklın kalırsa ne bu çocukla ne de digeriyle tam bir şey olmayacak bence. Hayattaki en kötü şey kararsızlık ve bu şekilde yeni konuştugun çocuga içini tam açamazsın bir süre sonla onla da ilişkiniz bitebilir. Geçmişi sil, unut tamamen. Artık yapacak bir şey yok. İnsan hep elde edemedegimde aklı kalır misali olmasın belki bu yeni tanıştığın çocuk kat kat iyi birisi ve gelecekteki müstakbel eşin olabilir. O gözle bakıp önüne bak bence :)
Bana da bir tuhaflık varmis gibi geliyor diğer adama daha önceden bahsetmesi bu adamla konuştuktan sonra diğerinin devreye girmesi bana hic normal gelmiyorBu konuda bir tuhaflık var, arkadaşınız size olayları tam olduğu gibi anlatmıyor.
Belki adam sizden hoşlanmadığı için kibar bir şekilde böyle bir şey uydurdu ya da başka biri ile tanıştırmak için bahane buluyor.
Ya işte onu en başında yapsaydın keşke. Mesela bu çocugu kabul etmeden önce kız arkadaşına "Bu çocuk ne söylemek istiyorsa bana söylesin, istemiyorsa da istiyorsa da ben kendinden ögrenmek istiyorum sonuçta onca zaman bekledim aramızda anlaşalım , numaramı ver, bu şekilde pek bir şey anlayamıyorum. Mesajını bekliyorum." demeliydin. En azından ben bir çocugu begensem aracıyı aradan çıkarıp kendim sorar ögrendirdim. Olmayacaksa da bahaneleri varsa da erkek gibi yüzüme söylesin sonuçta oyuncak degil ya onca zaman beklemişim bir de hadi eyvallah deyip gidilmez degil mi ya en azından bir veda mesajı bi falan bekliyor insan.Aklım diğer cocukta kaldi yani sen arkadaşımı mi haklı buluyorsun doğrusunu nasil öğrenebilirim bi fikir versen
Yakışıklı olan yeni olanla devam et yola bence :)Aslında yeni tanıştığım öbürüne gore daha yakışıklı boyu uzun efendi ben halen niye diğerine takildim anlamiyorum
neden ki?Yakışıklı olan yeni olanla devam et yola bence :)
demek ki sende b işin içinden çıkamıyorsun bir oyun oldugunu düşünüyosunhiç kimseyle devam etme bence. bir süre de kimseyi aklına takma. hayatına da alma. çalışıyorsan izin al bir tatile çık gerçekten. konuyu okudukça bana daral gelmeye başladı.
tatlım zaten ilk başta bu çocuğu kabul etmeden önce yogun olmasının benim için sorun olmadıgını zaten sürekli görüşemeyeceğimi ona söylemesini istedim, o da gerek yok söylemeye ben gerekeni söyledim sen bununla yapamazsın süreklişehir dışında olacak bekleyemezsın dediYa işte onu en başında yapsaydın keşke. Mesela bu çocugu kabul etmeden önce kız arkadaşına "Bu çocuk ne söylemek istiyorsa bana söylesin, istemiyorsa da istiyorsa da ben kendinden ögrenmek istiyorum sonuçta onca zaman bekledim aramızda anlaşalım , numaramı ver, bu şekilde pek bir şey anlayamıyorum. Mesajını bekliyorum." demeliydin. En azından ben bir çocugu begensem aracıyı aradan çıkarıp kendim sorar ögrendirdim. Olmayacaksa da bahaneleri varsa da erkek gibi yüzüme söylesin sonuçta oyuncak degil ya onca zaman beklemişim bir de hadi eyvallah deyip gidilmez degil mi ya en azından bir veda mesajı bi falan bekliyor insan.
Ama işte şöyle bir sorun var ki sen bu yeni çocugu kabul etmişsin ve kabul ettiğine göre demekki digeri düşündüğün kadar aklında yer etmemiş. Eger yer etseydi başka ihtimalleri degerlendirmezdin.
Şu saatten sonra yapacağın her şey yeni konuştugun çocuga saygısızlık olur. Ya bu yeni çocukla anlaşamıyorum deyip ilişkini bitir ona göre önüne bak ya da bu eski çocugu tamamen sil aklından. Yoksa ikisini de kaybedebilirsin bu şekilde. Birinde karar ver ve yönünü ona göre al bence.
Ben güvenilir biri değil demiyorum, sadece bu işin olmasını istemediği için kestirip attı diyorumTaliplerin biri gelip biri gidiyorsa onlarla görüşmeyi deneseniz , sürekli güvenmediğiniz bu arkadaşınızın aracı olduğu kişilerle görüşeceğinize?? İlkinde art niyet beslediğiniz kişinin ikinci aracı olduğu kişiyle neden görüşürsünüz ki ?
O kadar düşünmüyorm ama beni vazgeçirmeye çalışması normal gelmiyorAyrıca sesini dahi duymadığınız birinin sadece resmini görüp nasıl bu kadar etkilendiniz? Hem arkadaşınızı art niyetli buluyorsunuz hem de yeni tanıltırdığı insanı çok iyi yakışıklı bulup görüşmeye başlıyorsunuz
Ben bu arkadaşımın kaç kere entrika çevirdiğine şahit oldum o yuzden guvenim tam degilSize 2 sorum var;
1- Hiç tanımadığınız, konuşmadığınız, görmediğiniz birine nasıl ısındınız?
2-Beyfendi meşgulüm, hastayım, yurtdışına çıktım, uykum var arayamam dediğinde arkadaşınız ne demeliydi? Umutsuzvaka için hiç mahsuru yok. sen nikah gününü ayarla umutsuzvaka imzaya gelir mi demeliydi mesela?
Arkadaşınızda kabahat, hayırlı bir şeye vesile olmaya çalışmış adam da vazgeçti diye kabak başına patlamış resmen. Sizin egonuz incinmesin diye kendinizi kandıracaksınız diye arkadaşınızın vebalini alıyorsunuz farkında mısınız? Bir de acaba adamdan mı hoşlanıyor, kendine mi ayarlayacak muhabbetine meze yaptınız kızı burda. Üstelik nişanlıymış bir de. Çok ama çok ayıp gerçekten. Bazı insalara iyilik bile yaramıyor ne üzücü.
beni nerdeyse 2 ay bekletip boyle ypması hoş yani oyle miakikaten çok basit bir meseleyi büyüttünüz de büyüttünüz.farzedin ki arkadaşınız yapmak istemedi. ne olacak yani. bu tarz şeyler oluyor. herkesin başına gelmiştir.aracılar taş koyabiliyor ki sizin olayın böyle olduğu da muamma. bazen aracılar yapmaz, bazen kişilerin kendisi vazgeçer, bazen şartlar uymaz. kısmet demek bu demek işte. kısmet olmayınca olmuyor. bir ilişkinin başlaması için iki kişinin bir araya gelmesi şartların uyması lazım. etrafımda da çok görüyorum. aynı ortamda birbirine çok uygun insanlar bazen bir araya gelemiyor. yani oyle bi
Yeni adamla konuşurken yazmam doğru olur mu?Üzerinde bu kadar düsünüp kafa yoracağına bence adama yaz ve sor. En asindan sonrasinda kafanda soru isaretleri kalmaz.
2 ay bekletmesini normal karşılayıp sizi reddetmesini mi anotmal karşılıyosunuz.beni nerdeyse 2 ay bekletip boyle ypması hoş yani oyle mi
Merhaba hanimlar
Bugun ki ikinci konum diger konumla birbirine karismasin diye ayriyeten actim.
Konuya gelecek olursak
Bundan 1 bucuk ay once falan bir arkadasim bi tanidigindan bahsetmisti sizi tanistirayim falan diye biraz bahsetti cocuktan fotografini gosterdi begendim beni de ona gostermis o da beni begenmis. Sonra dedi ki yarin yurtdisina gidecek cocuk 1 ay kalip donecek dönünce sizi tanistiririm. Neyse bende bekledim 1 ay gecti arkadasla konustuk cocugun yurtdışından geldigini ama kendisinin sinavi hastane isleri oldugunu onlari hallettikten sonra cocukla oturup konusup ondan sonra tanistiracagini soylemisti. O konusmanin da ustunden 20 gun gecti halen ses seda yok. Ya da cocuk tanismaktan vaz mi gecti anlamiyorum. Bende hic sormadim o konuyu
Sizce arkadasim ne yapmaya calisiyor?
Ben direkt tanistirma işinin ne olduğunu sorsam mi sormasam mi?
Güncelleme: Kızlar öncelikle kusura bakmayın sizi birazcık merakta bırakmış olabilirim ama inanın o kadar yoğundum ki ancak firsat bulabildim
Gelişmelere gelecek olursam arkadasim ve cocuk bundan 3 gun once konusmuslar cocuk arkadasima demis ki kiz cok iyi begendim ama benim işim biraz sıkıntılı sehir dişina gidiyorum yurtdışına çıkıyorum arada tempon yogun, simdi vakit bulamıyorken ilerde nasil hareket edeyim danışmak istedim demis. Birde sedef hastalığı varmis bacakları hep yara bere icinde fotoğrafını falan atmış. Arkadaşımda demis ki senin sevgiliye ayıracak vaktim yok öyleyse. Ben kıza diyim önüne baksın. Bu sekilde bi yol alamazsınız. Sen böyleyken yanında hic bi kiz kalmaz. Benden icin o o kadar bekleyemez diyip konuyu kestirip atmış anlayacağınız arkadasim
Benimde kafamı karıştırdı bu durum sanki işi arkadasim bozmuş gibi hissediyorum nedense cevap verirken benim fikrimi bile almadı benim adıma karar vermis
Birde bu arkadasim baska bir tanidigiyla tanıştırdı beni, sırf onunla tanıştırmak icin bu işe taş mi koydu anlayamıyorum
Numarası yok sadece instagram hesabını biliyorum sayfası açıkKiz numarasi yok mu adamin?
Gonlun kaldiysa direkt ara konus, beklemeye gonlun varsa beklerim de.