- 26 Ocak 2013
- 1.234
- 3.508
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Peki sence neden bu kadar takıntı yaptın?Yok hayır orta halli diyebiliriz anlattıgına gör
Çokta iyi bir mesleği yok bir firmada müdür
Tam istediğim gibiydi cunkiPeki sence neden bu kadar takıntı yaptın?
Sen olsan napardin kiz bu durumdaFilmin en heyecanlı canlı yerinde televizyonun önüne geçen kişi gibisinsilecektin niye yazdın ya da yazdıysan niye sildin..
Ben egerki gönlüm kimdeyse iyice bir düşünürüm sonra sadece o kişiye yönelirim. Ama ikisini bir arada tutmaya çalışmam. Kimi seviyorsam hislerimi açıkça söylerim. İmkanın varken yapmak en iyisi yani gün gelir imkan bulamazsın pişman olursun. Ama sen çok çabuk karar degiştiriyorsun. Ona göre iyi düşün sonradan niye yaptım diye pişmanlıga girme. Hatta girecegin pişmanlıkları dahi düşünerek, kabullenerek adım at yoksa iki ara bir dere kafayı yersin napsam diye.Sen olsan napardin kiz bu durumda
bilemiyom ki seni çok begendi çok iyi falan dediğini söyledi, istiyor fakat müsait değil falan dedi iştebana kalırsa arkadaşın iyi biri, adam seni çok beğense zaten arada kimseye gerek görmez, kendi ulaşır. belli ki o beğendim lafı geçiştirmek için söylendi. arkadaşın da anladı.
anlaşılan kendi kulaklarınla adamdan duymadan inanmıcan, ara yaz sor. ya evet ya hayır dicek, en azından kafanda sorular biter.
Öylesi mi doğru olur kuzumCanım bence yaz kurtul. Öğrenmiş olursun. Belirsizlik kötü çünkü.
Ne alaka simdi çocuklukla ne alakası var hem bu cok cesaret isteyen bir durumKonu sahibi seni çocukça buluyorum, ben bir erkek olsam seninle çıkmak istemem.
Kaç kere neler oldu yazacağım diyorsun milleti bekletiyorsun, sonra adama Twitter'dan şunları yazdım diyorsun, iki dakika sonra silmiş oluyorsun. Maksat aksiyon mu olsun konunda anlamadım.
Demek istemedim ama, türlü bahaneler sunan el oğlu için neden arkadaşımla kötü olayım ki.. He arkadaşım zaten güvenmediğim biriyse o zmn hiç düşünmem yazarım.Ne alaka simdi çocuklukla ne alakası var hem bu cok cesaret isteyen bir durum
İşin sonunda arkadaşımla bile kötü olabilirim
O yüzden herşeyi göze almam gerekiyor
Ya arkadaşım çocugu vazgecirdiyse?Demek istemedim ama, türlü bahaneler sunan el oğlu için neden arkadaşımla kötü olayım ki.. He arkadaşım zaten güvenmediğim biriyse o zmn hiç düşünmem yazarım.
Ama zaten bir lafla vazgeçiyorsa vazgeçsin.Ya arkadaşım çocugu vazgecirdiyse?
ikisini de yapmayacamAma zaten bir lafla vazgeçiyorsa vazgeçsin.
Sen daha önce varlığından haberin olmayan birisi için, hoşuna gitti diye kafa yoruyorsun birşey yapabilir miyim diye. Çok samimi niyetle gelmiş olsaydı o da öyle yapardı.
Ama yinede içinde kalacaksa ne olursa olsun yaz. Bunda birşey yok. Ama aldığın cevaba göre pişman da olmayacaksan
Peki o zmn belki birşey derikisini de yapmayacam
Yapacağım şu çocugun instagam hesabı açık story attığı zaman bakacam o da görür insallah baktığımı
Böylelikle yanlışlıkla baktım bile diyebilirim geri vites yapıp
Hesabınızı stalkluyordum yanlışlıkla stroynizi izlemişim kusura bakmayın mı diyeceksin? Bence bu daha utanç verici olur..ikisini de yapmayacam
Yapacağım şu çocugun instagam hesabı açık story attığı zaman bakacam o da görür insallah baktığımı
Böylelikle yanlışlıkla baktım bile diyebilirim geri vites yapıp
hoş ya da değil. hoş değilse ne olacak.herkes istediği gibi davranır. sizin burda yapmanız gereken eğer arkadaşınıza güvenmiyorsanız, onun bu işi bozduğunu düşünüyorsanız mesafe koymak o kadar. zorla birşey bekleyemezsiniz. insanlardan çok şey beklemeyin sizi çok düşünen, mutluluğunuzu isteyen arkadaşlar da vardır ama az yani. kimse anne babanız değil.beni nerdeyse 2 ay bekletip boyle ypması hoş yani oyle mi
Çok zekice bir mesaj olurdu ama telepati yapacam galiba kendii kendimeHesabınızı stalkluyordum yanlışlıkla stroynizi izlemişim kusura bakmayın mı diyeceksin? Bence bu daha utanç verici olur..
Yahu madem bu çocuğu bu kadar takıntı yaptın, mesaj at kendisinden duy öyleyse. Burda kim ne derse desin seni tatmin etmeyecek çünkü. Ha bence şu an biriyle konuşurken ona mesaj atman etik değil ve çocuk sana senin sandığın kadar ilgili değil ama hadi sor, kendisinden duyunca belki önüne bakar, şimdi hayatındaki kişi ile kendine bir şans versin.
Direkt yoğunmuşsunuz benimle görüşmek istemememişsiniz, sorun değil ben sizi ölene kadar beklerim falan deme ama oldu mu? Mesela şöyle diyebilirsin; Arkadaşım hastalığınız ile ilgili fotoğraf attı, sizi tanımıyorum ama açıkçası bir geçmiş olsun demek istedim falan yaz. Ne biliyim..