Ne bu şimdi

Arkadaşım doğru olanı mi yaptı yani
Benim fikrimi alması gerekli mi

adam senin fikrini sormamış ki.
durum bildirip bahaneler sıralamış.
ne deseydi arkadaşın.. benim arkadaşım öyle bir yoklukta ki kabul eder belki dur sorayım mı ?
seni küçük düşürmemiş işte.

bak isteyince hemen numara verilebiliyormuş. arkadaşın bu konuştuğunuz kişiye hemen vermiş numaranızı. kız işi yapmak istemedi.adam da çok hevesli değil zaten. boşverin kafanızdan atın. zorla güzellik olmuyor. bu tanıştığınız adam nasıl?

Arkadaşınız elinden geleni yapmış, çocukta hiç ilgi ısrar yok daha ne yapsın arkadaşınız, ne meraklısınız hemen aradakini karalamaya, hatta yetmemiş size yeni birisini bile bulmuş. Üzüldüm valla arkadaşınıza, keşke hiç iyilik yapmaya çalışmasaydı size.

ya hakikaten çok basit bir meseleyi büyüttünüz de büyüttünüz.farzedin ki arkadaşınız yapmak istemedi. ne olacak yani. bu tarz şeyler oluyor. herkesin başına gelmiştir.aracılar taş koyabiliyor ki sizin olayın böyle olduğu da muamma. bazen aracılar yapmaz, bazen kişilerin kendisi vazgeçer, bazen şartlar uymaz. kısmet demek bu demek işte. kısmet olmayınca olmuyor. bir ilişkinin başlaması için iki kişinin bir araya gelmesi şartların uyması lazım. etrafımda da çok görüyorum. aynı ortamda birbirine çok uygun insanlar bazen bir araya gelemiyor. yani oyle bir durum oluşmuyor.o yüzden şartların daha uygun olduğu bir araya gelebileceğiniz kişilerle deneyin. herkes uygun olduğu kişiyle evlenmiyor kısmet olanla evleniyor. bu adamda ısrar etmeyin. oluru yok. kendinizi rezil ettiğinizle kalırsınız.

Bence arkadaşınız en doğrusunu yapmış. Hçgreleb şeyleri söylemiş. Yetmemiş yeni birisiyle tanıştırmış. Daha ne yapsın. Adam bahaneleri sıralamış.
Siz bu bahaneler duysanız ne diyecektiniz ki. Olsun beklerim önemli xdeğil mi diyecektiniz.

Bence evlenmeyi takıntı yapmışsınız.

adam senin fikrini sormamış ki.
durum bildirip bahaneler sıralamış.
ne deseydi arkadaşın.. benim arkadaşım öyle bir yoklukta ki kabul eder belki dur sorayım mı ?
seni küçük düşürmemiş işte.
Hahahahahah güldürdün valla canım ne yokluğu taliplerin biri gidiyor biri geliyor amma lakin insan kolay kolay ısınamıyor iste birisine

bak isteyince hemen numara verilebiliyormuş. arkadaşın bu konuştuğunuz kişiye hemen vermiş numaranızı. kız işi yapmak istemedi.adam da çok hevesli değil zaten. boşverin kafanızdan atın. zorla güzellik olmuyor. bu tanıştığınız adam nasıl?
Durum tamda bundan ibaret adam hevesli degil arkadasim da bu işi yapmak istemedi.
Yeni tanistigim adamla dün konusmaya başladık yani hic abartmıyorum cok yakışıklı uzun boylu efendi bir adam diğerine kıyasla tip olarak cok cok iyi ama kafalar uyuşur mu bilemiyorum iste

Hahahahahah güldürdün valla canım ne yokluğu taliplerin biri gidiyor biri geliyor amma lakin insan kolay kolay ısınamıyor iste birisine
Size 2 sorum var;

1- Hiç tanımadığınız, konuşmadığınız, görmediğiniz birine nasıl ısındınız?

2-Beyfendi meşgulüm, hastayım, yurtdışına çıktım, uykum var arayamam dediğinde arkadaşınız ne demeliydi? Umutsuzvaka için hiç mahsuru yok. sen nikah gününü ayarla umutsuzvaka imzaya gelir mi demeliydi mesela?

Arkadaşınızda kabahat, hayırlı bir şeye vesile olmaya çalışmış adam da vazgeçti diye kabak başına patlamış resmen. Sizin egonuz incinmesin diye kendinizi kandıracaksınız diye arkadaşınızın vebalini alıyorsunuz farkında mısınız? Bir de acaba adamdan mı hoşlanıyor, kendine mi ayarlayacak muhabbetine meze yaptınız kızı burda. Üstelik nişanlıymış bir de. Çok ama çok ayıp gerçekten. Bazı insalara iyilik bile yaramıyor ne üzücü.

Bence arkadaşınız en doğrusunu yapmış. Hçgreleb şeyleri söylemiş. Yetmemiş yeni birisiyle tanıştırmış. Daha ne yapsın. Adam bahaneleri sıralamış.
Siz bu bahaneler duysanız ne diyecektiniz ki. Olsun beklerim önemli xdeğil mi diyecektiniz.

Bence evlenmeyi takıntı yapmışsınız.
Takıntı yapmak degil sadece cocugun beni hem cok beğenip hem boyle olmasi kafami karistirdi

Arkadaşınız elinden geleni yapmış, çocukta hiç ilgi ısrar yok daha ne yapsın arkadaşınız, ne meraklısınız hemen aradakini karalamaya, hatta yetmemiş size yeni birisini bile bulmuş. Üzüldüm valla arkadaşınıza, keşke hiç iyilik yapmaya çalışmasaydı size.
Arkadaşımda sütten çıkma ak kaşık degil yani diger adama daha oburuyle netleşmeden benden bahsetmiş resmen şimdikine ayarlamak icin öbürüne taş koydu gerçi bu adam cok yakışıklı boylu poslu ama iste bilemedim

Arkadaşımda sütten çıkma ak kaşık degil yani diger adama daha oburuyle netleşmeden benden bahsetmiş resmen şimdikine ayarlamak icin öbürüne taş koydu gerçi bu adam cok yakışıklı boylu poslu ama iste bilemedim
Yuh artık gerçekten.
O halde reddetseydiniz siz de .
Niye arkadaşınizin bulduğu taliplerle konuşuyorsunuz.
Bir de kızı burada yeriyorsunuz.
Düşman başına denilen bir arkadaşlıginiz var.
Kiz bilse bunları yağmurlu havada size su bile vermez.

Bu konuda bir tuhaflık var, arkadaşınız size olayları tam olduğu gibi anlatmıyor.
Belki adam sizden hoşlanmadığı için kibar bir şekilde böyle bir şey uydurdu ya da başka biri ile tanıştırmak için bahane buluyor.

Taliplerin biri gelip biri gidiyorsa onlarla görüşmeyi deneseniz , sürekli güvenmediğiniz bu arkadaşınızın aracı olduğu kişilerle görüşeceğinize?? İlkinde art niyet beslediğiniz kişinin ikinci aracı olduğu kişiyle neden görüşürsünüz ki ?

bana tam sütten çıkma ak kaşık gibi geldi, çocuk mıymıylanıp duruyor baştan beri isteksiz demek ki, belki de beğenmedi ve arkadaşınıza beğenmedim de diyemeyip sallayıp durdu, kızın kötü niyeti olsa daha iyi birisini sizinle tanıştırır mı? Sizin gibi art niyetli biriyle asla arkadaşlık etmek istemezdim.

Ayrıca sesini dahi duymadığınız birinin sadece resmini görüp nasıl bu kadar etkilendiniz? Hem arkadaşınızı art niyetli buluyorsunuz hem de yeni tanıltırdığı insanı çok iyi yakışıklı bulup görüşmeye başlıyorsunuz

Yuh artık gerçekten.
O halde reddetseydiniz siz de .
Niye arkadaşınizin bulduğu taliplerle konuşuyorsunuz.
Bir de kızı burada yeriyorsunuz.
Düşman başına denilen bir arkadaşlıginiz var.
Kiz bilse bunları yağmurlu havada size su bile vermez.
Ya iste benimde aklım karıştı adam vazgeçtiyse tabiki önüme bakacam diğerlerini değerlendirecem
Kızdığım nokta arkadasimin benim adıma karar vermesi umutsuz yapamaz bekleyemez seni bu yoğunluğunda hic bi kiz kalmaz yanında vs diye adama yuklenmis

Ya iste benimde aklım karıştı adam vazgeçtiyse tabiki önüme bakacam diğerlerini değerlendirecem
Kızdığım nokta arkadasimin benim adıma karar vermesi umutsuz yapamaz bekleyemez seni bu yoğunluğunda hic bi kiz kalmaz yanında vs diye adama yuklenmis
valla arkadaşınızın en büyük hatası size arladaşlık yapıp birilerini bulması.çok biliyosanız kendiniz bulun tanışın.hayatımda daha hiç aracı vasıtasıyla ilişki kurmadım

bana tam sütten çıkma ak kaşık gibi geldi, çocuk mıymıylanıp duruyor baştan beri isteksiz demek ki, belki de beğenmedi ve arkadaşınıza beğenmedim de diyemeyip sallayıp durdu, kızın kötü niyeti olsa daha iyi birisini sizinle tanıştırır mı? Sizin gibi art niyetli biriyle asla arkadaşlık etmek istemezdim.
Yani beğenmese yurtdışından gelir gelmez beni sormazdı diye dusunmekteyim

Canimcim @Gunym
Yakın arkadaşın ise içinden geçen her şeyi döknyok degilse münasip bir dille ne oldugunu sor. Ona göre birileri beni bekliyor. Cevap vermem lazım başkalarına falan de ki sanki başka senle ilgilenen biri varmış gibi düşünürse harekete geçip tez cevap verirdi. Gerçi yalan söylemiş olacaksın ama 🙄
Ay hatta olumlu cevap verirse aklının bir köşesine bunu yaz, günü gelince bu kadar uzun süreli olmasa da aynısını ona yaşattır ki anlasın çocuk oyuncağı degil bu işler.
Sekerim nerelerdesin gel de son gelişmelere bir el at

X