- 6 Ekim 2013
- 2.427
- 3.668
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Durduğunuz hataNumarası yok sadece instagram hesabını biliyorum sayfası açık
Mesaj mı at diyon yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Durduğunuz hataNumarası yok sadece instagram hesabını biliyorum sayfası açık
Mesaj mı at diyon yani
nolduuuu daha yapmadin mi kiz bisilerDurduğunuz hata
Hem guvenim tam degil diyorsun hem de baska bir yorumunda guvenilir biri degil demedim, diyorsun.Ben bu arkadaşımın kaç kere entrika çevirdiğine şahit oldum o yuzden guvenim tam degil
ben anlamiyorum arkadas bu insan sürekli kosdurmaca nedir ya basbakan bile bukdar stress yasamiyordur allahim.. sanki dünyayi kurtaracak herif arkadasinda sürekli is temposu bilmem ne diyip duruyorArkadaşımla geçen konuşmamız buna ne diyorsunuzEki Görüntüle 2568471
Kız bu arkadaşımla benim konusmalarimben anlamiyorum arkadas bu insan sürekli kosdurmaca nedir ya basbakan bile bukdar stress yasamiyordur allahim.. sanki dünyayi kurtaracak herif arkadasinda sürekli is temposu bilmem ne diyip duruyor
vallah anlamadim ben bacim hic bisi aklim baya karisik
akadasin bana normal gelmiyor o bi kesin
anladim canim zaten bende arkadasinin deidklerine diyorum adam hep ysürekli yurtdisi isi sürekli is tempsou dixyip duruo seni caydirmaya calsiiyor bi anda. senin beklemiceyeck biri olmadigina birak sen karar ver o degil. belki beklemek istiyorsun deli gibi ona ne ? bu tuhaflik var zaten ozaman adamda sorsun naapacagini bi önceki konusmalarinda da adam demis sana sorcakdim napim diye ozaman oda sana sorsun sende ona söyle oda adama söylesin anlamiyorum bukadar zor muKız bu arkadaşımla benim konusmalarim
Kendini ele vermemiş mi zaten bana soracakmış napayim diye diyor
Iste arkadasim konuyu kapatti uzatmadi pek benim dediklerimi adama da iletmedianladim canim zaten bende arkadasinin deidklerine diyorum adam hep ysürekli yurtdisi isi sürekli is tempsou dixyip duruo seni caydirmaya calsiiyor bi anda. senin beklemiceyeck biri olmadigina birak sen karar ver o degil. belki beklemek istiyorsun deli gibi ona ne ? bu tuhaflik var zaten ozaman adamda sorsun naapacagini bi önceki konusmalarinda da adam demis sana sorcakdim napim diye ozaman oda sana sorsun sende ona söyle oda adama söylesin anlamiyorum bukadar zor mu
Olay adamı cok begenmek vs değilNiye takildinizki bu kadar nasip se zaten olur
Ben olsam pesine düşmezdim kendimdende taviz vermezdim.
Yani ask mesk durumu yoksa ne geregi var. Hic tanismamiş gibi dusujlnun
Sizi niye salak yerine koysun cikari ne olabilir ki uzulmemeniz icin belkideOlay adamı cok begenmek vs değil
Otada bi oyun varsa salak yerine koyulmak istemiyorum hepsi bu
Bende ona kanaat getirdimSizi niye salak yerine koysun cikari ne olabilir ki uzulmemeniz icin belkide
Elin adami icin degmez arkadasinizdan emin degilseniz tavsiyesine uymassiniz
Yani siz bilirsiniz elbette ugrasip uģrasmamak sizin insiyatifinizde
Sadece sizin yerinizde olsam vakit kaybetmezdim boyle birseyle.
Konuyu baştan sona okudumOlay adamı cok begenmek vs değil
Otada bi oyun varsa salak yerine koyulmak istemiyorum hepsi bu
Mesaj attim az once adama merhaba ben şu kişiyim arkadaşım şu kişi. Gelişen bazı olaylar benim dışımda oldu. Arkadaşım benim adıma bazı sözler söylemiş. Ben iletişim kurarak bazı cevapları kendim size söylemek istedim. Bana karşı olan düşüncelerinizi öğrenmek isterim...Konuyu baştan sona okudum
Bu adamı ya takintı yaptiniz yada her olaya karşı tutumunuz böyle takintılı boyutta
Neyse ne artik ya birakin konunun peşini yada birakamiyorsaniz adama sosyal medyadan yazın ağzinızın payini alın
Simdi benim pesimden koşuyor dicekMesaj attim az once adama merhaba ben şu kişiyim arkadaşım şu kişi. Gelişen bazı olaylar benim dışımda oldu. Arkadaşım benim adıma bazı sözler söylemiş. Ben iletişim kurarak bazı cevapları kendim size söylemek istedim. Bana karşı olan düşüncelerinizi öğrenmek isterim...
Mesaji geri sildimSimdi benim pesimden koşuyor dicek
Ne dedi peki.
Mesaji geri sildim
Yok hayır orta halli diyebiliriz anlattıgına görYargılamadan soruyorum lütfen yanlış anlamayın, neticede hepimiz insanız,
Çocuk zengin mi? Ve ya çok mu iyi bir mesleği var?