- 21 Ocak 2018
- 8.511
- 21.036
- 348
- 32
- Konu Sahibi Dahliadivin
-
Bebek ve çocuk kıyafetlerinde kullanılan boya, dokuma, malzeme çok önemli olduğundan asla bilmediğim bir yerden sipariş vermem.
Aldığım birkaç marka var, sadece onlardan alışveriş yapıyorum.
Kendime ise farketmez, parasının hakkını versin yeter.
Kısaca sorunuzun cevabı kadın giyim.
Çocuklarıma hic almam cunku belli olmuyor yas standartlarına uymuyor cocuklarim...
Kadın derim çocuklar için uygun fiyatlı kıyafetler pek alınmıyor.
Kalite vs önemli çünkü birçok kez yıkanıyor ve solma filan yapabiliyor. O yüzden alırken kalitesine önem veriyorum.
Ürünler nerden geliyor ? Sadece meraktan soruyorum =)
Ay ne güzel, ne nerde kalitelidir öğrenmeyi severim ben.Tşk ederim =)Ben modelistim 5 yildir tekstil piyasasinda calisiyorum bebegim oldu ara verdim calismaya evde durdugum zamani degerlendirmek ve bu isi denemek istiyorum. piyasanin icinde oldugum icin toptancilar firma sahipleri vs cok tanidigim var. Ne nerde onu iyi bilirim yani :)
Netten kiyafet almam desem yeridir. Fotoda cok baska cikabiliyor.
Gayet normal bi sekilde:) arabayla carsiya gidiyorum ucuyle. En kucugun bebek arabasi bagajda cikariyorum oturtuyorum digerlerini yurutuyorum:)) bu kadar dert edecek birsey yokki:)3 çocuğun yok muydu senin? alışverişe nasıl gidiyorsun?
ben 2 numara doğduğundan beri çocukların donuna kadar hm den internet satışı ile alıyorum.
önümüzdeki 10 sene de avm ye gitmeyi düşünmüyorum :))
o kısımda sorun yok. sorun ilk ikiyi avm de kontrol etmek :)benim büyük yürüyen merdivenlere tersten binmeye, raflara tırmanmaya bayılıyor... en olmadı bir şeylerin arkasına saklanıyor :)Gayet normal bi sekilde:) arabayla carsiya gidiyorum ucuyle. En kucugun bebek arabasi bagajda cikariyorum oturtuyorum digerlerini yurutuyorum:)) bu kadar dert edecek birsey yokki:)
Kac yasindaki seninkiler? Benim buyuk 6 ikinci 4. Ben yapmayin dersem genelde yapmiyolar bazen kavga gurultu hallediyoruz isleri:) tabii elimiz bos donmuyoruz. Birde uslu durursaniz size supriz var diye avutuyorum istedikleri birseyi aliyorum. Oyuncak olur yiyecek olur duruma gore:)o kısımda sorun yok. sorun ilk ikiyi avm de kontrol etmek :)benim büyük yürüyen merdivenlere tersten binmeye, raflara tırmanmaya bayılıyor... en olmadı bir şeylerin arkasına saklanıyor :)
Nopp al benden de o kadar.instg dan hiçbir şey almam.
bilinen markalar ve sitelerden şaşmam ben ınstagramdan hiç alışveriş yapmadım nasıl ürünler var haberim bile yok.2. el olarak sadece değerli takı alırım onlarda da hiç sorun yaşamadımBebek ve çocuk kıyafetlerinde kullanılan boya, dokuma, malzeme çok önemli olduğundan asla bilmediğim bir yerden sipariş vermem.
Aldığım birkaç marka var, sadece onlardan alışveriş yapıyorum.
Kendime ise farketmez, parasının hakkını versin yeter.
Kısaca sorunuzun cevabı kadın giyim.
her hafta avm deyim ankara nın tek sosyal platformu maalesef .tiyatro dışarda kahvaltı seyrek gidiliyor .maliyeti avm den çok çok fazla çünkü kaliteli mekan seçersek çukurambar incek gibi3 çocuğun yok muydu senin? alışverişe nasıl gidiyorsun?
ben 2 numara doğduğundan beri çocukların donuna kadar hm den internet satışı ile alıyorum.
önümüzdeki 10 sene de avm ye gitmeyi düşünmüyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?