Ne alırsınız?

bilinen markalar ve sitelerden şaşmam ben ınstagramdan hiç alışveriş yapmadım nasıl ürünler var haberim bile yok.2. el olarak sadece değerli takı alırım onlarda da hiç sorun yaşamadım
Taki olarak nerden neler aliyorsunuz bende hiç almadim .Guvenemedim birtürlü.

her hafta avm deyim ankara nın tek sosyal platformu maalesef .tiyatro dışarda kahvaltı seyrek gidiliyor .maliyeti avm den çok çok fazla çünkü kaliteli mekan seçersek çukurambar incek gibi

çocuklar için diyorsanız, biz oyun evi tarzı yerleri tercih ediyoruz.
onun dışında da genelde çocuk dostu mekanlarda kahvaltı/kahve.
açık alan maalesef bu havada mümkün değil. hava güzel ise orman, sahil, park, ne bulursak :)
bunlar harici çocuklu arkadaşlarla evde görüşme.

yaşları küçük benimkilerin peşlerinde dur, yapma derken çok yıpratıcı oluyor. alternatiflere mecburuz :)

Taki olarak nerden neler aliyorsunuz bende hiç almadim .Guvenemedim birtürlü.
modac...z adlı siteden alıyorum.en bilinen markanın ürünlerini alıyorum sadece sertıfıkalı olması da şart.ürünü araştırıyorum fırmaların sitesinden ar....ş ze.....n gibi yarı fiyatından daha uyguna alıyorum pazarlıkla.1 ya bekledığım oluyor satamayınca pes edip fiyat ındirimi yapıyorlar.

çocuklar için diyorsanız, biz oyun evi tarzı yerleri tercih ediyoruz.
onun dışında da genelde çocuk dostu mekanlarda kahvaltı/kahve.
açık alan maalesef bu havada mümkün değil. hava güzel ise orman, sahil, park, ne bulursak :)
bunlar harici çocuklu arkadaşlarla evde görüşme.

yaşları küçük benimkilerin peşlerinde dur, yapma derken çok yıpratıcı oluyor. alternatiflere mecburuz :)
ankara da sahil neredeeee anca göl kenarında brunch olabiliyor o da 300 tl falan tutuyor 4 kişi benzin masrafı hariç gene avm ye koşuyoruz orda en azından o parayla her hafta alışveriş yapıyoruz doyasıya:halay:

aynen hiç güvenli değil.
burada bile yazanlar oldu dolandırıldım diye.
güvenilir bir sürü site var mağazaların kendi online satışları var. insg riskine girmenin anlamı yok zaten.
Ben üç defa alışveriş yaptım instadan, dolandırılmadım ama ürünlerin kalitesinden de memnun kalmadım ne yazık ki.
Tekrar denemeye gerek yok,parayı sokaktan toplamıyorum.

güvenilir en büyük 2-3 siteden başka bir yerden bir şey almam.çoğu ya dolandırıcı ya da çin malı ürünleri getirip fahiş fiyatlarla satıyor.

Back
X