nce erkek bebekmi

allahima dua ediyorumki ins, bi kizim olur tabiki oncelik saglikli olmasi .....allahim verdigi gibi almasinida bilir oyuzden verdiklerinin degerini iyi bilmek lazim......a.s.

ilerde kiz veya erkek evlat hayirli olcak diye dusunmez bir anne.. karsiliksiz sever ya, karsilik beklemeden seve seve verir sutunu.. Allah bildigi gibi yapsin ne diyim

bir anne olarak gerçekten çok etkilendim belki bir babanın ağzından bu lafları duysam bu kadar etkilemezdi beni..ama anne yaaaa bir anne evlatlarının arasında nasıl seçim yapar..bu ister batılı,ister doğulu ne olursa olsun ...anne annedir ve bütün evlatları birdir....duyguların için sağol ablacım....

allahım böyle insanlara neden evlat verirsin ki (tövbe tövbe)yani çocukları olmasaydı da şöyle kıvrana kıvrana çocuk özlemi yaşasalardı o zaman kızmı erkek mi anlardı ....

:1shok::1shok: inanamıyorum bir anne ikisinide 9 ay karnında taşımış. İkisinide aynı acıyla doğurmuş. Yazık ya hemde çok yazık.

biz dört kız kardeşiz akrabalardan çevreden insanlar anmeme babama keşke bir de oğlunuz olsaydı onuda görseydiniz der hep. Annem ve babamda onların hepsi bin erkek evlada bedel kız da erkekte aynı allah uzun ömürler versin der her zaman memnuniyetlerini dile getirirler. Allah onlardan razı olsun çok şükür ki annemde babamda asla böyle bir düşünce yok.

Basimiza ne geliyorsa cehaletten geliyor.
Bir anne böyle düsünemez ki! Bir annenin kafasina erkek cocuklarinin daha üstün oldugunu asilayanlar utansin!

Erkekleri ufakken pof poflarlar, sonra yarin birgün tepelerine cikarlar, ondan sonrada kiz evladi gibi hayirli evlat yok derler. Erkege verilen degerin yarisini kizlara verseydiniz, tepenize bu kadar cikmazlardi

Son düzenleme:
Dünya da hatta kk'de bile o kadar çok insan var ki bi bebek hasretiyle yanıp tutuşan(ben de dahil)senağlama Allah bu duyguyu ona yaşatmış bu armağanı ona vermiş ama o cinsiyet ayrımı, evlat ayrımı yapıyoKötü Kazen.Çok yazık.Rabbim her hakedene anne olmayı nasip etsin

kadın kendisi de kız değilmiymiş töbe töbe,kendi cinsini küçümsüyo yani??

E bir de erkek bebekler daha uzun süre emzirilir derler ya. Diyenlere sebebini sorduğumda hiç mantıklı bir açıklamasını duymadım ayrı...Bu düşünce genelde de kabul görüyor benim gözlemlediğim kadarıyla.

yesilim keske bu yazi bir alinti olsaydi o zaman uydurmuslar derdim

bire bir yasamissin inan icim titredi agladim resmen ya

cok uzuldum..

bir gogsune ogluun diger gogsunude kizini emzirseydi ya bilmiyorum

ama burda hemsireler oyle yapiyo yardim ediyorlar..

canim bazi insanlar kiz cocuklarinin nekadar hayirli olduklarini bilmiyorlar ve bilmedikleri icinde o geri kalmis düsüncelerden vazgecmiyorlar.....
hepsi cocuk , bir anne icin cocuklarinda ayrimcillik yapmak cok ayip birsey utanc verici birsey.....amam ne yazikki bunu yapanlar varmis.....
yesiliim senin duygularini cok iyi anliyorum.......

evladın kızı erkeğimi olur hayırlı olsun sağlıklı olsunda oğlanı kızı ne fark ederki üstelik kız evlatlar aileye daha düşkün oluyo Allah ilerde banada inşallah hayırlı bi evlat nasip eder erkeği kızı değil hayırlısını versin

bizim ev sahipleri
kadının kız cocgugu vefat ediyor eşide kızının yuzunu örterek kalk bana yemek hazırla diyor kıdının içi yanarak yemegi hazırlıyor
bazı yeröler malesef böyle ne acıki kadın acısını bile yaşayamıyor
kadın aglaya aglaya anlatmıştı bende cok üzlümüştü ki eşide vefat etti

alah bagışlarsa bir oglum birde kızım var ikisinide cok seviyorum ayırt bile edemem

yahu bunu ben de duydum. hem de yakin cok cok cok yakin bir akrabam yapmis aynisini inanamamistim demek olabiliyormus. ama ne olmus onun oglu emmemis reddetmis memeyi kzia kalmis sutler! hem biz dogulu da degiliz . b ukafayla alakali. kadinligiyla cinsel kimligiyle barisik olmayan gerizekalilar erkek bebek duskunu oluyor malesef. kendisinden memnun diil mutlu diil kadin olmaktan cekmis ve eziklik hissediyor o yuzden kadin sevmiyor iste. kendi evladi olsa bile . ruh hastalari.

benim canim yavruma arkadas olsun diye kardes yapamyi dusunurdum eskiden simdi o daha ufak olur daha cok sevilir de kizim kiskanir uzulur diye ondan bile vazgectim. bacak arasindaki organa gore insan ayirimi yapani bile anlamazken evlat ayrimi yapanlara diyecek laf bulamiyourm. acaba annelik hormonlari mi yok ?

Acı ama yurdumun gerçekleri . evlat seçilirmi hiç .sinirim bozulmuş yazmış,paylaşmışım sizinle işte
hiç birinizin kabul edemeyeceği bazı annecikler var....

kendilerininde zamanında küçük bir kız çocuğu
olduklarını nasıl unuturlar
aklım almıyor

nasıl bır zıhnıyettır bu yaa..
daha dogar dagmaz horlamaya baslıyorlar kız evlatlarını..:mymeka:
bır kız annesıyım ve once saglıklı bır evlat oldugu ıcın hergun Rabbıme sukredıyorum..
bunu bır erkegın agzından duysaydım bır derece ama anne yanı kadın yanı zamanında o dunyaya gıetırdıgı masum bebe gıbı bır kız evladıydı..benneyaptımki
yazık dıyorum hemde cokkk yazık..

ben ve benim gibi arkadaslar evlat sahibi olmak için senelerdir o doktor bu doktor utana sıkıla aferdersiniz muayene oluyoruz.yeterki evladımız olsun diye...millette bulmusta bulanıyo....Allahım insanlara akıl fikir ver.evladın ayrımımı olurmus ya..bune cahillik.

Cahillikten baska bir sey degil bu.

Halbuki bilseler: Cahil insan kendi kendinin düsmanidir, baskasina dost olmasi nasil beklenir. (Hz. Muhammed sav)

Kiz veya erkek, nasil ayirt edilirki. Hepsi birer can. Dünya tatlisi nimet. Allah böyle güzellikler tattirirken, nasil nankörlük yapilirki?

Bes parmagindan hangisini ayirabilirsinki?

Allah islah eylesin ...baska ne diyeyim.

kocasının gözüne girmek için yapıyordur halbuki düşünse kedi de kadın ve kendi gibi bir ana yetiştirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…