Hemşire ikizleri annenin kucağına veriyor..Biri kız,biri erkek bebek..:1hug:
Emzirme vakti Anne önce erkek bebeği alıyor.Sol meme,sağ meme uzun uzun emziriyor..İşaret parmağıyla bebeğin saçlarını,burnunu,kulaklarını,yanaklarını okşuyor ağır ağır.Öylesine dalmış seyrediyor.
Diğeri,kız bebek,artık çok acıkmış ağlıyor...Anne öyle dalmış ki erkek bebeğe duymuyor.. duymak istemiyor,sanki umursamıyor....Hemşire gelene kadar...
Anne kızıyor,
hayallerini bozduğu için söyleniyor hemşire hanıma...Zor veriyor emzirdiğini...Zor alıyor diğerini...Kızını...Sol sağ derken sütler boşalmış kız bebeğe sütü yok.. Bu kez hemşire kızıyor Kötü Kazen“Bunu hep yapıyorsun bir kerede önce kızını beslesen olmaz mı”
Anne “Önce oğlum”diyor.. Ağzını doldura doldura..Kız bebek açlıktan ağlıyor hazır mama hazırlanıyor onu veriyorlar..
Anneye nasıl baktıysam...“Bizim oralarda önce erkek bebeler,sonra kızlar” diyor..Aman Allahım beni yine sinir şeyler buluyor
..Dinlersem,susamam..Yavaşça arkadaşıma ben gidiyorum yoksa...Diye işaret ediyorum..Tamam tamam anladım diyor..
Sizin oralarda önce erkek çocuk ha!:uhm: Diye söylenerek eve dönüyorum.
Sonunu tahmin ettiğim için daha sonra arkadaşıma kadının ne anlattığını sormuyorum,üzülmemek için..O da anlatmıyor
Yeşilimin duyguları