nce erkek bebekmi

hepimiz karşı çıkıyoruz evlat ayrımına.. gördüklerim rüyamıydı.. var ayrımcı anneler var

ALLAHH VERSİNDE İSTER KIZ OLSUN İSTER ERKEK....
HİÇ OLMAYAN VE YILLARDIK BEBEK KOKUSUNA HASRET KADINLARIMIZ NE YAPSIN HA NE YAPSINNsenağlamasenağlama

Böyle olaylar malesef yaşanıyor.Hala kadınlarımız, hemcinsleri olan kız çocuklarına, erkek çocuklarına gösterdiği ilgiyi göstermiyor.
Bir anneden gördüğüm zaman çok daha fazla şaşırıyorum.Anneanne ,babaanne yapıyor da anne nasıl ayırır anlayamıyorum.
Kayınvalidem kayınbiraderimin ikizlerine yapıyor aynı ayrımı.Önce ve en çok erkeğe yediriliyor. Ona alınıyor ,onunla oynanıyor.
Aralarında kavga etseler, hep kız suçlanıyor.
Biz de özellikle dikkat ediyoruz uyarıyoruz ama nafile.
Nedir bu erkek çocuk sevdası anlayamıyorum.Anlamakta istemiyorum.

Ay yazık ya anne bunu nasıl yapar

benim eşim de günaydoğulu ve ailesiinin tarafında hala bu düşüncede olan insanlar var.kadınlar öyle bir ortamdan yetiştikleri için ister istemez bu düşüncelere kapılıyorlar. bir de ben etrafımda kızı olmadığı için buna üzülüp erkek çocuğu daha iyi boşver senin de oğlun olsun gibi laflar edenlere de rastlamıştım .aslında kız çocuk istiyorlar. olmuyor sonra da amann zaten biz de erkek severler diyip kendilerini avutuyorlar.elini ayağı düzgün olsun da ne farkeder kızı erkeğe anlamıyorum ama oluyor işte malesef.

evet arkadaşlar bende doğuluyum ve malesef durum öyle erkekler hep kıymetlidir ama nedense aileye hep kız çocukları bakar erkeklerde geri planda kalır

size esimin gittigi bir olayı anlatacağım gece göreve cağırdılar esimi sabaha kası ğeldi eve üstü toprak olmus yüzü sapsarı ne oldu dedim önce anlatmak istemedi cünki ozamanlar cocğumuz olsun diye sürekli doktorlara gidiyorduk sonr ben sıkıstırınca anlatmaya basladı mezar actık dedi neden diye sordum bir anneni istegi üzerine dedi ama ben iyce süpelehdim ve anlattırdım megerse kadının üc kızı varmıs anne 4 cüye hamile baba olacak adam ....... babada denmezya buda kız diye kadının döverek komaya sokmus kadın hastanede iki gün komada yattmıs uyanırken kızım kızım diye uyanmıs hemen polis ifadesini almıs kadın kızı icin cok korkuyormus ne olur bana ğetirin yada sağ oldugunu söyleyin evegitmis polisler kimse yok arastırırken babanın cocuklarını köye götürdü biriside olay günü ölmüs demisler köye gidiliyor cocğun mezarı acılıyor otopside cocğun ağır derece vücudunda su yanığı .......adam meğerse cocuğu sobanın üzerindeki soba kazanına sokmus kaynar suya cocuk ölüncede apar topar kendi köyünde gömmüs ve sade bunu kız cocugu diye yapmıs esim bu olaya sahit oldugu icin cok piskolojisi bozuldu benimde tabi ne cani insanlar var kız erkek allah sağlıklı evlat verdi diye sükretmiyorlarda bir cok insan cocuk olsun diye nelere katlanıyor bazı insanlarda ayrım yapıyor acaba öbür dünyaya ne yüzle gidicekler

janet çok üzülerek okudum yazdıklarını ne yazabilirim ki sana acı çok acı maalesef durum bu öffff!

valla bende sasirdim ya yazik kiz bebeyine valla olur mu ya öyle.of of of

çok üzgünüm .insanlardaki bu erkek babası olma cabalarını kınıyorum.sunuda unutuyorlar bu dünyaya onları yine bir kadın getirdi.senağlama

Şok oldum bu zihniyet karşısında..

Bir kadın,anne olmak, emzirmek gibi yüce bir duyguyu yaşarken, evlatlar arasında bu kadar net bir ayrım nasıl yapabilir..?

Yani annelik içgüdüsel olarak , doğumdan hemen sonra gelişen bir duygu..

Ne diyim? Hala bu zihniyetteki insanların olması, başta da dediğim gibi sadece şok etti beni.

Hepimiz şoke oluyoruz Deniz ama öyle güncel ki öyle çok ki bu tür insancıklar (annecikler) anlatamam

ALLAH ım hayırlı bir evlat versin kız olsun erkek olsun hiç önemli değil bir anne nasıl böyle bir ayrım yapar aklım almış değil sonuçta oda senin canından kanından başka birinin çocuğu değil
tşkler yeşillerin kraliçesi canım ablam
Şeniz

bazı insanlar yapıyor bunu malesef allah hayırlısını versin saglıgı sıhhati yerinde olsun yeter

Bu nasıl bir anneliktir.hangi çağda yaşıyoruz.oldu ozaman peygamber efendimizin (s.a.v.) döneminde olduğu gibi kız çocuklarını diri diri toprağa gömelim.bu annenin yaptığı bundan kalır yeri yok .erkek çocunu besliyor kızı umarsamıyor onu ha aç bırakmış ha diri diri toprağa gömmüş ne farkı var.YAZIKLAR OLSUN ONUN ANNELİNE.ANNELİĞE LAYIK BİR KADIN DEĞİLklava:EN KUTSAL ŞEYLERDEN BİRİDİR ANNELİK BÖYLE KADINLAR BU KUTSALLI KİRLETİYORLARklava:YÜCE MEVLAM ANNE OLMAK İSTİYENLERE VER.BÖYLELERİNE DEĞİL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…