Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

kızlar sizden acil yardım bekliyorummmmm

bir tanıdığımız yıllardır tüp bebek tedavisi görüyor.
1 kez 4,5 ay bir kez 1 hafta hamile kalmış ama düşükle sonuçlanmış.
bayanın tüpleri tıkalı.1.neden bu olarak görülüyor ve tedavi ona göre yapılıyor.
az önce raporlarına baktım hipofiz bezi sağ tarafda 7*5 mm kalınlığında yazıyor.
prolaktin hormonu ilk testte 31 çıkmış.sonra 19a 11e düşürülmüş.
ama en önemlisi bu bayanın günlük hayatta göğsünden emziren anne gibi süt geliyor.
sıkınca falan direk beyaz süt akıyor.

hani süt korur derler yaa acaba diyoruz ondan mı hamile kalamıyor ya da hamile kaldığında hormonlar aşırı yükselip bebeği düşürüyor mu?
bu konularda bilgisi olan varsa aranızda ya da olan biri tanıyorsanız bir yardımcı olun Allah rızası için.

bu süt olayını çözerlerse olur diye umutlandık ama hayırlısı inş.

cevaplarınızı bekliyorum kızlar...
canım benim anneminde gelirdi ama hamiş kalıyordu süt korur diye bişey yok yani o hormonların yüksek olduğundan olabilir ve aynı şekilde üst komşumun kızı süt korur diye bişey yapmamış doğumun üstüne senesi dolmadan 2.çocuğunu aldı kucağına inşallah tanıdığınızda alır bu şekilde minişini kucağına inşallahhhhhhh:KK16:

Bizde seni ozledik bebisim cnm ikizler geliyomus ne kadar cok swvindim anlatamam..cok sukur Rabbime masallahh ucunuze cnm bnmmmm

sağolasın tatlım benimmmmm Rabbim tez zamanda sizlere de göstersin bu harika duyguyu inşallahhhhhhh dua ediyorum bol bol bi de miniklerimi tembihliyorum tutsunlar kollarından getirsinler sizinkileri de diye:KK4::KK4::KK4::KK4:

sağolasın tatlım benimmmmm Rabbim tez zamanda sizlere de göstersin bu harika duyguyu inşallahhhhhhh dua ediyorum bol bol bi de miniklerimi tembihliyorum tutsunlar kollarından getirsinler sizinkileri de diye:KK4::KK4::KK4::KK4:
Allah razi olsun canim bnm Rabbim korusun sizi cnm bnm insss gelir bnm bebislerde ikiz olsun insssss

Allah razi olsun canim bnm Rabbim korusun sizi cnm bnm insss gelir bnm bebislerde ikiz olsun insssss

AMİNNNNNNNNNNN canım benim aminnnnnnnn çok yoruyorlar annelerini ama iyi olsunlar istediğim başka hiçbişey yok şu anda bugün sancım var sabahtan beri korkuyorum bişey olcak diye onlara teyzesi:18:
inşallahhh seninde ikizlerin gelsin tez zamanda canımmmmmm:KK16:
sen nasılsın bu arada bat ne zaman kaçırmadım inşallahhh:KK34:

AMİNNNNNNNNNNN canım benim aminnnnnnnn çok yoruyorlar annelerini ama iyi olsunlar istediğim başka hiçbişey yok şu anda bugün sancım var sabahtan beri korkuyorum bişey olcak diye onlara teyzesi:18:
inşallahhh seninde ikizlerin gelsin tez zamanda canımmmmmm:KK16:
sen nasılsın bu arada bat ne zaman kaçırmadım inşallahhh:KK34:

Cnm iyi seyler dusun strese sokma kendini en ufak uzuntunde etkilenrler cnm bnm bnden daha iyi bilrsn cnm
Tatlm bat 27 si sanirim ins gelmezler bakalim cnm bnm
Ruya gordum gecenlerde 3-4 tane test yapiodum hep pozitifti cok dusunuyorum sanirim

Cnm iyi seyler dusun strese sokma kendini en ufak uzuntunde etkilenrler cnm bnm bnden daha iyi bilrsn cnm
Tatlm bat 27 si sanirim ins gelmezler bakalim cnm bnm
Ruya gordum gecenlerde 3-4 tane test yapiodum hep pozitifti cok dusunuyorum sanirim

canım benimmmmm o günleri de göreceğiz Allahımın izniyle inşallahhh 7gün sonra olur bu durum inşallahhhhhhhhh:KK16::KK16::KK16:

anammmmm asbemmm ikizlermi geliyoooooooooooooooooo:KK30::KK30::KK30::KK30:
oh ohhh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sağlıkla al kucağına mini,şlerini tatlımmmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar o zaman önce endokrin bölümüne gidecek hipofizi tekrar ölçültecek sonra prolaktin tekrar bakılıp düşük değilse tedavi edilecek.
inş. evladına kavuşur ...

evet cnm hem hipofiz emarı çekilmeli hemde prolaktin bakılmalı..inşallah herşey yolunda gider ve bebişini alır kucağına..

valla ya nerde eski topiğimiz takip edemezdim şimdi 2 3 günde biri yazarsa :):)
özlemin misafirleri vardı yarın gidicekler ayrıca eşinin boynundaki platin parçalanmış ameliyat olucak malesef :KK43::KK43::KK43:
asbe iyi şükür bulantıları vardı en son umarım tez vakitte geçer zor tabi iki bebiş
savaş da bebişini kucağına aldı.benim bildiklerim bukadar
bende elfidayı merak ediyorum doğurdumu acaba ?? ses soluk yok
ragindacım buarada umarım arkadaşının biran önce yüzü güler konu hakkında pek fikrim yok malesef doktorlar ne diyor ki bu duruma :KK43:
fatmaipek yemeklerinide oyladım zaten en güzel yemek seninki hamile hamile iyi gitti valla :):)
aybikecim umarım sizin çalışmalarınızda hayırlı geçmiştir ay sonunda müjdelerle gel inşallahhhhhhhh

buarada diğer herkesede selamlar sevgiler topiğimizi boynu bükük bırakmayın

kızlar nasılsınız nerelerde asbem nehar felan kayboldular topiğimiz sustu yaww:KK43:(((

Sagol zeynepcim cnm bnm evet topigimz eski gunlerine donsunn arrik
Neharim gecmis olsun cnm rabbim yardimcinz olsun ins esinin ameliyati cok iyi gecer..
Asbecigmn bebisleri ikiz mi zeynepcmm

aynen kızlar ya ne zaman gelsem kimse yokkkkk:KK31::KK31:
hey gidi eski gnlerrr..hamişler arttı araya yaz da girince kimsenin hali kalmıyo sanırsammm:KK31:

Elfidacgim da tez zamanda kavusur bebisine inss

elfida herşey gönlünce olur inş senin için dua edecm...

canım inşallah önce sağlıkla sonrada gönlüne göre gelir prensesin, kolaycacık doğuruverirsin inşallah..

Herkese günaydın ,

Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden.bu arada.dr. artık bekleyemeyeceğimizi söyledi ve yarın sezaryana gireceğim.Dua edin kızlar normal doğumdan bu kadar korkmamıştım

Asbe senin bebişlerde ikizmiş maşallah çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.

ewet canım epey yakın olabılır, kısmet, bi kaç parça kıyafet sağdan soldan yavaş yavaş gelenler, bi çift biberon bi çift emzik, şimdilik eşyaları bunlar kuzumun, henuz diğer eşyaları almadık, aslında eşimin bekarlıktan kalan dolabı filan war yepyeni ben onları kullanalım diyorum bi de park yatak yeter şimdilik ama annem ve eşim ille bişeyler alalım odası olsun diolar.. artık eylul ortasında filan bakarız ne alıncaksa 25 haftayı devırelımde bi.. daha erken azcık buyusunler kuzucuklar gerı kalan 1-1,5 ayda hallolur o araya kadar 32 hafta olur iyice şişeriz :) ben yapabılırsem 36. haftaya kadar çalışcam(bi aksilik olmassa) sonra da oğlumla bana 12 hafta kalsın diye.. bilmıyorum belkı dogumdan sonra patronla anlaşırsam maaşı düşürüp, çalışma saatlerını azaltma yada 5 yerıne 4 gn çalışma durumu yapmak ıstıyorum.. kısmet bakalım..

anladım cnm..benim eşimde doğsun alırız diyo yavaş yavaş herşeyini..yatak yeterli bende park yatak almayı düşünüyorm..çalışanlar için zor gebelik inş istediğin gibi olur herşy..

elfidaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sezeryandn korkma bir şey duymayacn yengem oldu valla onun demesi...
dualarımız seninleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......

Herkese günaydın ,

Teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun hepinizden.bu arada.dr. artık bekleyemeyeceğimizi söyledi ve yarın sezaryana gireceğim.Dua edin kızlar normal doğumdan bu kadar korkmamıştım

elfida korkma cnm çok korkuyorsan genel anestezi ol uyuyup uyandığında herşey bitmiş olacak normal doğumdan daha kısa sürüyor hakkınızda hayırlısı buymuş demekki .

bizde dün sabah geldik evimize.evi baştan sona temizledim çamaşırları yıkattım dağ gibi ütü bekliyor bu arada birde kışlık hazırlığı eeşim barbunyaları temizledi bende haşlayıp poşetledim yarın akşamda biber közleyeceğiz.
bu arada bugün misafirimde var ablamlar tatil dönüşünde buraya gelcekler bu gece kalırlar tahminimce.yemekleri hazırladım bekliyorum.
haftasonuda yazlığa gideceğiz k.v olmayacakmış izmirde işi varmış yazlığa ablam ve kardeşimde geliyor 5 kişi olacağız.şimdilik benden bukadar .
asbe ne zaman gideceksin Dr.a
Aybike hayırlı haberlerini beliyorum cnm tatildede olsam bakarım telefondan...

Kızlar bugün rochakın tüp bebek tedavisi vardi.haberi olan var mi
aaa bugün müydü kızcağızın tefriciyelerini bitiremedik ki dur yenileyeyim listeyi bennn
anammmmm asbemmm ikizlermi geliyoooooooooooooooooo:KK30::KK30::KK30::KK30:
oh ohhh maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sağlıkla al kucağına mini,şlerini tatlımmmmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sağolasın tatlım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK16::nazar:
Herkese günaydın ,

canımm dualarımız seninle inşallah hiçbir sorun yaşamadan alacaksın minişini kucağınaaa:KK16:
sağolasın tatlımmm öpüyoruz sizii haber ver bize merak ederizzzz:KK16:
bizde dün sabah geldik evimize.evi baştan sona temizledim çamaşırları yıkattım dağ gibi ütü bekliyor bu arada birde kışlık hazırlığı eeşim barbunyaları temizledi bende haşlayıp poşetledim yarın akşamda biber közleyeceğiz.
bu arada bugün misafirimde var ablamlar tatil dönüşünde buraya gelcekler bu gece kalırlar tahminimce.yemekleri hazırladım bekliyorum.
haftasonuda yazlığa gideceğiz k.v olmayacakmış izmirde işi varmış yazlığa ablam ve kardeşimde geliyor 5 kişi olacağız.şimdilik benden bukadar .
asbe ne zaman gideceksin Dr.a
Aybike hayırlı haberlerini beliyorum cnm tatildede olsam bakarım telefondan...
ohhh ne çok iş becermişsin hatun sen maaşallahhh:KK16:
dün sancım vardı korktum gittim tatlım herşey yolunda şükür haftaya p.tesi tekrar gideceğim hayırlısıyla haber veririm:KK34:

X