Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

elfida bebişini riske atma cnm tabiki normali en iyisi ama bebişin ve senin sağlığın herşeyden önemli kordon dolanmasında normal doğum zor oluyor hem normalin acısını hemde sezeyanın acısını çekme.benim arkadşın ilki normaldi 2.de kordon dolandığı anlaşılmışl ve 7 saat sancı ve çabalamadan sonra sezeryan olmuştu.

elfida senin için ne hayırlıysa o olsun..sezeryan gerekiyorsa ol kordon olayı önemli çünkü..mevla yardımcın olsun dualarımız seninle..

fatma ipek oyladım seni:)))

elfida bebişini riske atma cnm tabiki normali en iyisi ama bebişin ve senin sağlığın herşeyden önemli kordon dolanmasında normal doğum zor oluyor hem normalin acısını hemde sezeyanın acısını çekme.benim arkadşın ilki normaldi 2.de kordon dolandığı anlaşılmışl ve 7 saat sancı ve çabalamadan sonra sezeryan olmuştu.

elfida senin için ne hayırlıysa o olsun..sezeryan gerekiyorsa ol kordon olayı önemli çünkü..mevla yardımcın olsun dualarımız seninle..

Sağolun kızlar.
kızlar ramazan masası yarışması başladı desteğinizi bekliyorum epeydir ilgilenemediğimden en az oy bende tabi forumda tanıyanda çok yok :KK50::KK50::KK50:
yemeğin adı hünkar beğendi incir tatlısı
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/631780-ramazan-masasi-ozel-yarismasi.html

asbe tanıdğın diğer topiklere eklermisin bu mesajı

Fatma ben dün oy vermiştim sana.başarılar

merhaba herkese,

canım çok sıkkın.az önce Dr.dan geldik bende ne sancı var ne bişey.suyumda iyiymiş bu haftasonu 40 haftamız bitecek.birde kordon bir tur dolanmış yavrumun boynuna dr.bir tur sıkıntı değil ama 2 yada 3 olursa sezaryanla almamız gerekir dedi.şimdi hareket ettikçe aklıma takılıyor acaba gene dolanır mı diye.haftaya kadar gelmezse suni sancı yada sezaryan yapıcaz dedi.kendimi normal doğuma çok alıştırmıştım.cok canım sıkıldı ama bir yandanda hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum.sizden ricam dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

elfida canım bende kendimi normal doğuma şatlandırmıştım ama yarın sezeryan olacağım kısmetse:KK43: dr.um nefes darlığın problem olur ıkınanamzsın derin nefes alamazsın hem sen uğraşırsın hem biz sonunda da bebeği vakumla çekme riski çok yüksek dedi.bizde mecburen sezeryanı kabul ettik.hala içimde acaba doğru karar mı verdik düşüncesi var.şu ana kadar mevlam hakkımda hayırlısını ver diye dua ettim. ona sığınıyorum yine demekki buymuş hayırlısı

fatma canım bende oyladım seni bol şanslar

dua edin kızlar bana da hayırlısıyla yarın alayım oğlumu kucağıma

iyi bakın kendinize

elfida canım bende kendimi normal doğuma şatlandırmıştım ama yarın sezeryan olacağım kısmetse:KK43: dr.um nefes darlığın problem olur ıkınanamzsın derin nefes alamazsın hem sen uğraşırsın hem biz sonunda da bebeği vakumla çekme riski çok yüksek dedi.bizde mecburen sezeryanı kabul ettik.hala içimde acaba doğru karar mı verdik düşüncesi var.şu ana kadar mevlam hakkımda hayırlısını ver diye dua ettim. ona sığınıyorum yine demekki buymuş hayırlısı

iyi bakın kendinize

Bende normal doğuma şartlandirmistim kendimi ama onların ve bizim sağlığımız daha önemli canım.Allah yardımcın olsun.sorunsuz birsekilde oğlunu kucagina alırsın inşallah.haberlerini bekliyoruz

iyi bakın kendinize
Cnm hayirli saglikli dogumlar nasip etsin Rabbim Allah yar ve yardimcin olsun..saglikli bir sekilde dogur oglusunu.guzel haberlerini bekliyoruzz

iyi bakın kendinize
Savaş cnmmm demek bugun doguma giriyorsunn.herhalde bu saatlerde hazirlamislardir seni.senin ve bebisinin sagligi icin sezeryan doru krar tatlim.nefes te onemli bi durum.senin icin cok ta yorucu olabilir.bebis te zorlanir.Allah korusun.saglikla kucagina alican minnakini.hayirli haberlerini bekliyoruz.dualarim seninle

Son düzenleme:
merhaba herkese,

canım çok sıkkın.az önce Dr.dan geldik bende ne sancı var ne bişey.suyumda iyiymiş bu haftasonu 40 haftamız bitecek.birde kordon bir tur dolanmış yavrumun boynuna dr.bir tur sıkıntı değil ama 2 yada 3 olursa sezaryanla almamız gerekir dedi.şimdi hareket ettikçe aklıma takılıyor acaba gene dolanır mı diye.haftaya kadar gelmezse suni sancı yada sezaryan yapıcaz dedi.kendimi normal doğuma çok alıştırmıştım.cok canım sıkıldı ama bir yandanda hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum.sizden ricam dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Elfida cnm sıkma canini.onemli olan bebisinin sagligi.kordon dolanmasinda sezeryan olmanda fazyda var.beni annem zorunlu sezeryan yapmis.o zamanr usg yok tabi.doggdugumda kordon boynumda kac tur atmis.herseyde bi hayir vardir cnmm.onemli olan minnakini kucagina alman

Canlarim birazz da bizden haberler vereyim.dun drdaydik.kizim 1 kg olmus.25+3 te.biraz fqzla tabi.drum dediki uzun bacakli bir kiz ondandir.simdilik kizim hakkinda 3 ipucumuz var.kepce degil ki esim kepcedir:)uzun bacakli ve ince ayak yapili:KK1:bakalim dogunca boylemi olacak.
Suan isteyim.benim sansima isler cok yogun:KK43:8-6 calisiyorum.buyuk bir cami projsi var yurt disi.ve teslim zamani var.oy oy ne cektim yaa.aama napalim iste calisan anne olmanin zorluklari.Allah hepimize yardim etsin bu sicaklarda.opuyorum.kizlar.yei hamis haberimiz varmi gecmise de bakamiyorum.insallah guzel haberler vardir.

Canlarim birazz da bizden haberler vereyim.dun drdaydik.kizim 1 kg olmus.25+3 te.biraz fqzla tabi.drum dediki uzun bacakli bir kiz ondandir.simdilik kizim hakkinda 3 ipucumuz var.kepce degil ki esim kepcedir:)uzun bacakli ve ince ayak yapili:KK1:bakalim dogunca boylemi olacak.
Suan isteyim.benim sansima isler cok yogun:KK43:8-6 calisiyorum.buyuk bir cami projsi var yurt disi.ve teslim zamani var.oy oy ne cektim yaa.aama napalim iste calisan anne olmanin zorluklari.Allah hepimize yardim etsin bu sicaklarda.opuyorum.kizlar.yei hamis haberimiz varmi gecmise de bakamiyorum.insallah guzel haberler vardir.

Maşallah kuzucuğuna:nazar:çalışırken hamilelik zor oluyor ama hepsi gelip geçiyor.bir bakmışsın izin zamanın gelmiş:KK34:Allah kolaylık versin

Son düzenleme:

iyi bakın kendinize

savaşşşşşşşşş mevla yardımcın olsun dualarımız seninle...

Maşallah kuzucuğuna:nazar:çalışırken hamilelik zor oluyor ama hepsi gelip geçiyor.bir bakmışsın izin zamanın gelmiş:KK34:Allah kolaylık versin

Su agustos sicaklari gecse hayirlisiylaaa.insallah Allah guc kuvvet vrirse bayrama kadar calisip son ay izne cikmak istiyorum

hayırlı cumalar kızlar savaş dün doğum yaptı ikiside iyi çok şükür.Darısı hamişlerimize ve hamiş kalacaklarımıza inşallah.

Herkese hayırlı cumalar....
asbe nerelerdesin islermi yoğun. Bulantilar gectimi.
Savaş dogurdu sırada elfida var hayırlı haberlerini bekliyoruz

savaşcım gözünaydın olsun cnm Allah analı babalı büyütsün :)

elfida iyiyiz cnm hamdolsun sıcaklarla boğuşuyoruz :KK43:
biraz uyku düzenimiz yok,kusmalar falan uğraşıyoruz işte :)

sen nasılsın,bebişin keyfi yerinde inş.

savaşcım gözünaydın olsun cnm Allah analı babalı büyütsün :)

elfida iyiyiz cnm hamdolsun sıcaklarla boğuşuyoruz :KK43:
biraz uyku düzenimiz yok,kusmalar falan uğraşıyoruz işte :)

sen nasılsın,bebişin keyfi yerinde inş.

Allah kolaylık versin:)bizim bebiş ii maşallah.yerinde rahat gelmeye hiç niyeti yok.bugün dr.kontrolümüz vardı gelme belirtisi yok hala.haftayada gelmezse sezaryan yada suni sanci verilecek.Hayırlısı bakalım bekliyoruz

X