Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

kızlar az önce 1 cüz Kuran okudum,hepinizin isimlerini tek tek okuyup dua ettim Rabbim kabul etsin inş. :KK16:

bu arada yehan nerelerde merak ettim yaa :KK53:

Allah razı olsun tatlımmm.:KK16::KK16:.tez zamanda gelsin bebişlerimizzz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:..hakkaten yehan kayıpppp:26::26:

:KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::KK12::82::82::82::82::82::82::82::102::102::102::102::102::104::104::104::104::104::103::103::103::103::103::111::111::111::111::111::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::123::123::123::123::123:

kızlar az önce 1 cüz Kuran okudum,hepinizin isimlerini tek tek okuyup dua ettim Rabbim kabul etsin inş. :KK16:

bu arada yehan nerelerde merak ettim yaa :KK53:

allah razı olsun cnm .allah kabul etsin.yehan girmiyor epeydir temmuz annelerindedemi yok

cROCHAK canim hayirlii olsun ins.asilamaya gerek kalmadan bebisin gelir.yada asilama olacaksada.ilk seferde tutsun ins.
UMUT canim ins.senin baharinda yarin baslayacak ben inaniyorum bu esefer hersey cok guzel olacak.mevlam yardimcin olsun.
ZERBAS muayeneden korkma rahat ol hatta emin.ol bir muddet sonra.alisiyorsun esinde gidelom demisken git bence
RIMEL sanada bol yumoslu gunler.buayyumoslarin saglikla buyusun vecatlasin veee sposlarla carpisip kaynassin

veee diger arkadaslar hepinize booollll yumoslu gunler

bu ayda olmazsa doğru dr'a..eşim bu ay gidelm dedi randevu al dedi hem kendisi hem benim için..ama ben tırtığımdn gitmedm gidemedim..eşim şükürler olsun çok akıllı mantıklı.gelmem diyen erkek çok hepimiz biliyorz..valla tırsıyrm ama kızlr saolsunlr moral oldulr akıl verdilr gidecm..inş bebş gelir onun için giderim..

martta kediler gebe kalır fakat ben kalamazsm çok üzülürüm:KK1: :KK1: :KK1:

zerbas dr.a gideceğim zaman bende çok tırsıyorum cnm .ama regli iken gidince alttan bakmıyorlar sadece hormon tahlili yapıyor ve göbekten ultrasonla bakıyor haberin olsun cnm .yumoş zamanıda gidince vajinal ultrason yapıyorlar

zerbas dr.a gideceğim zaman bende çok tırsıyorum cnm .ama regli iken gidince alttan bakmıyorlar sadece hormon tahlili yapıyor ve göbekten ultrasonla bakıyor haberin olsun cnm .yumoş zamanıda gidince vajinal ultrason yapıyorlar

fatma anladım cnm...gebelik öncesi tahilil felan yaptırdıktn sonra yumurtlama takibide yaptırmk istiyorm alışmam lazım ama acayip tırsıyorm itici bir durum..
regl 3.günü bu ay gidecm inş gerek kalmaz bebş için gidrm diye dua ediyrm ama nerde bende o şans.

fatoş ordada yok cnm ...

kızlar bu arada NİLÜFER ismi nasıl sizceee :26::26::26:

fatoş ordada yok cnm ...

kızlar bu arada NİLÜFER ismi nasıl sizceee :26::26::26:

günaydın ragindacım, nilüfer ismi çok güzel.. narin duruyo..

begendiğim başka isimleri de yazayım anlamlarıyla hoşuna giderse değerlerndirirsin canım..
Begüm : Saygı değer kadın, hanım
Berin : Manen çok yüksek, yüce yaradılışlı
Berna : Genç, cesur, civan
Beyza : Çok beyaz, çok temiz, parlak
Derya : Deniz, çok bol, pek çok
Dilber : Güzel, sevgili, gönül çekici.
Gözde : Göze girmiş, bir büyüğün sevip beğendiği
Melek : Masum, halim selim.
Melis : Bal arısı
Merve : Kâbe yakınındaki küçük bir tepe
Neval : Talih, kısmet, baht açıklığı. İhsan, bağış
Rana : Güzel, hoş görünen
Sena : Övme, methetme
Yeşim : Sert ve kıymetli yeşil taş

rimelcim çok sağol cnm melis isminin anlamı çok hoş aklımda dursun :)

günaydın kızlar...(gerçi öğlen oldu ama)

rımel cnm yumoşlar hazır olunca missyamanın dediği silkeleme yöntemini unutma cnm muhakkak aklında olsun.serap_serapın topiğinde bu yöntemi kullanıpta hamiş olanlar var.

günaydın kızlar...(gerçi öğlen oldu ama)

rımel cnm yumoşlar hazır olunca missyamanın dediği silkeleme yöntemini unutma cnm muhakkak aklında olsun.serap_serapın topiğinde bu yöntemi kullanıpta hamiş olanlar var.

tamam canım benim uygulıcam mutlaka, inşallah sağlıkla hayırla tutunur( yada tunutunurlar).. güldük geçtik ama sanırım işe yarıo gibi:KK49:

tamam canım benim uygulıcam mutlaka, inşallah sağlıkla hayırla tutunur( yada tunutunurlar).. güldük geçtik ama sanırım işe yarıo gibi:KK49:

eğer cnm tüplerde tıkanıklık yoksa bence işe yarar spoşların gidişini hızlandırıyor denemekten ne çıkar bebiş için herşey yapılıyor .neyse ben kaçar hazırlanıp okula gideceğiz daha

$imagesCAPEO53R.jpg dogummmm gunun kutlu olsunnnnnnn missyamancimmmmm sevdiklerinle ve bebisinle mutlu bir yasam dilerimmm...NICE YILLARA HABIBTEMMM...

$imagesCAT0VIDC.jpg iyiki dogdunnn iyiki dogdun iyiki dogdun iyiki dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyiki dogdun iyiki dogdun iyiki dogdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canim benimm...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

rimelcimmm nasilsinnn habibtemmmmmm nasil gidiyor hersey yolundamiiii sen benim memleketeee gelinnn gitmistin dimi ama ankarada yasiyorsunuzzz....:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X