- Konu Sahibi bilgililgili
-
neyinin koruyum hasratim ya 70,500 olmuşum bu sabah itibariyle bunlardan biraz versem bişey olmaz bence bebişe çünkü midesi bulananlar zaten veriyorlarmış kilo. biraz vermeliyim bence bilemedim ya bi bakıyım topiğe
canım bişey soracağım meyve ne zaman yeniliyor bu diyette, çünkü atıştırmak yok diyor
hadi hayırlı olsun benimki de 81 az kalmış gayret
iyi aksamlar canim.
bugünkü menüm
sabah
3 adet kuru kayisi
kahvalti
2 tost ( gec kaldim ve cok aciktim yesilligmde kalmamisti)
ögle
2 mandalina 15 dk sonra bir kücük kase cerez
aksam
taze fasülye kavurmasi
yogurt
lahana salatasi
1.5 litre su
1 yesil cay
1 form cay
24 dk leslie :) daha yapacaktim ama oglumun saati geldigi icin birakmak zorunda kaldim
menün çok güzel canım afiyet olsun ama en çok da leslie yapmana sevindim. ben de pilates yapacağım- hamile pilatesi. hemen başlamak istiyorum aslında ama bir türlü ilk üç aydan önce yapmanın zararlı olmadığına dair bişey bulamadım. dr.da 3 ay bitince başlarsın mı demişti hatırlamıyorum sen biliyor musun? bir de kuruyemiş öğünlerle birlite mi yeniliyor?
evet canim kuruyemis ögünlerle birlikte yeniyor.
bende gecen gün ebrunun sitesini gezrerken gördüm hamile paltesini sanada söyliycektim ama unuttum :) gerci sen biliyomususn ama benimde o konularda bi bilgim yok canim,eger varsa dvdin belki ebru söylüyordur orda.
bnede sevindim leslie yapmama ama orucluyken nasil yapicamki
sen işe başladın dimi? bitti yani iznin
evet bir açıp bakmam lazım bir ebrunun aldım bir tane de yabancı aldım bakarım başlarında söylüyorlardır. ben zararlı olmaz diye düşünyorum ama bi de oradan bakayım bi kitap falan almıştım orada da sporu bırakmaya gerek yok yapılabilir yazıyor ben de hiç 3 ay falan yazmadığından her zaman yapılabilir diye algıladım onu işte böleeeeeeee
oruçluyken nassı yapcan kız yapamnazsın?
canim ben cok susuyorum spor yaparken o yüzden oruyluyken yaparsam kendime eziyet etmis olurum ve sevap alcak yerde günaha girerim :) iftardan sonra yapayim desem yemekten 1 saat sonra spor yapiyliyo opzamanada is saatim geliyo isten sonra yapiyim desem hjic halim olacagini sanmiyorum ama bunu bio denerim #:)
ya bide ben sanirim hot jel alicam 1,takimda 3 kisi filan kullanmsi ve cok memenunlar gercekten inceltiyomus ama almanyaya gönderen bi site bulamadim
hot jel ne kız ilk kez duydum bunu da :) bir bakayım hani sen artık hiçbişe almıcaktın... ne işe yarıyormuş bu
he öyleydi dimi :) ama bunu kulalnalar tanidigm insanlar yani yaln söyleme ihtimalleri yok :) inceltiyo canim ama sen kullanamassin malesef
ya ben zaten bir tane bile krem bile sürecek durumda değilim şimdiden göğüslerim bomba gibi oldukları için göğsüme göbeğime krem sürmeye başladım çatlamasın diyeeee kremlenip duruyorum bol bol ekstra bişey süremem zatiii :)
eksiye geçmişsin canım kaç oldun?
iyi yapiyosun canim
63.8 canim montiye basladiigm gün 65 dim
ayyyy çok sevindim canım maşallah inşallah 52 olana kadar bozmazsın hiççççç
sen kk prosun ya o ne demek yasom? kimsin sen yane
kız türkiyede olsan ne olacak indirimlere baktım da hep estetik tüp bebek falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?