• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
Günaydın canım, bu sabah 70,00 kg. çıktım yani toplamda 2 günde 900 gr. vermişim Allaha şükür:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16: sen de durumlar nasıl. dünkü menüm çok kötüydü ama yine de yazayım:

kalkınca: 2 mandalina+ 1 anjelik erik

kahvaltı: büyük 1 tane zeytin ezmeli, domates ve beyaz peynirli tost.

öğle yemeği: 1/2 türlü
1/2 çorba kremalı mantar çorbası
3 tane mercimek köftesi
1 bardak yoğurt
2 dl. ıspanaklı börek
1/2 boyoz

ara: 2 anjelik erik

akşam: ıspanak yemeği+1 dl.ekmek

gece:1 ayva

nassı öğle yemeği ama hiç bitmicek sandın okurken di mi, böyle çok görülüyor ama hepsi çok az azdı ya, börek yemesem iyiydi ama çok canım istiyordu yedim, suçumu kabul ediyorum:52:
afiyet olsun canim hamile oldugun icn bisey demiyorum ama kitabi okuduguna göre montiye uymadigini biliyosun zaten :)

bende durumlar iyi gibi dün 63.2 cikmistim ama bu sabah yine 63.5 ciktim ama dün dogru dürüst bisey yiyemedim yolllarda :)

dünkü menüm

sabah
1 tost

ögle
1 elma,bir armut,bir mandalina biyr bardaga yakin süt

aksam
1 firin kanat
lahana salatasi
bir avuctan biraz fazla findik

Ya ne kadar beceriklin bir kız olduğunu unutmuşum vesselam kusura bakma herşeyi de kendisi yapmış :8: afiyet olsun nassı yaptın kız marmeladı bi anlat da ben de yapacağım akşam herhalde frambuz çok sulu ya o yüzden elma rendesi ile olur diye düşündüm ben ne dersin? :32:

o nidah kızı da bana 80'i geçer demiş ankette alacağı olsun onun:27:

:)))

67le hamile kalıp 83le doğuma giden biri olarak kendim gibi sanıyom herkesi naapim:))

:)))

67le hamile kalıp 83le doğuma giden biri olarak kendim gibi sanıyom herkesi naapim:))

ana ben seni hep zayıf görmeye alışkın olduğum için çok şaşkınım şu an ben de baktım şimdi listelere falan benim hamile kaldığım tarih 25 ekim falan 57,50 kg.mışım o tarihte dombili dombili hamile kaldım ama şimdi çok dikkat edeceğim, her ne kadar senin dediğin gibi boğazıma hakim olamayıp dün yedim ama bilemicem inşallah almam o kadar nidahçığım dua et kızzzz:52:52::52::52::52:

afiyet olsun canim hamile oldugun icn bisey demiyorum ama kitabi okuduguna göre montiye uymadigini biliyosun zaten :)

bende durumlar iyi gibi dün 63.2 cikmistim ama bu sabah yine 63.5 ciktim ama dün dogru dürüst bisey yiyemedim yolllarda :)

dünkü menüm

sabah
1 tost

ögle
1 elma,bir armut,bir mandalina biyr bardaga yakin süt

aksam
1 firin kanat
lahana salatasi
bir avuctan biraz fazla findik

AFİYET OLSUN CANIM MAŞALLAH SANA büyük olmuş kusura bakma yoksa bağırmıyorum teprik teprik:7:

evet okudum canım sağol sana yazınca biraz rahatladım gerçekten eşim de yine şehir dışına gitti, onun da etkisi var sanırım ekstra ekstra duygusal oldum:78:

aksama kadar iyidi canim ama evdekilere yaptigim börek sonum oldu:43::43:

ya bu çocuk olayının da böyle bir sorunu var sanırım ben diyet yaparken eşime de söylüyorum ona da yapmıyorum öyle şeyler ama çocuk olsa çocuğun canı ister ya mecbur yapacaksın, yarın akşam yemeğinde yoğurt yersin marmelatlı düzeltirsin durumu merak etme sen :29:

bir de senin karnın çatladı mı hamilelikte, çatladıysa hergün krem sürüyor muydun:49:

ya bu çocuk olayının da böyle bir sorunu var sanırım ben diyet yaparken eşime de söylüyorum ona da yapmıyorum öyle şeyler ama çocuk olsa çocuğun canı ister ya mecbur yapacaksın, yarın akşam yemeğinde yoğurt yersin marmelatlı düzeltirsin durumu merak etme sen :29:

bir de senin karnın çatladı mı hamilelikte, çatladıysa hergün krem sürüyor muydun:49:

canim karnim catlasa sadece iyiydi yine catlamadik yerim kalmadiki :( ilk oglumda sürdüm hergün ama fayda etmeyince 2.de bisey yapmadim eger cildin kuruysa catlamaya meyillisin demektir ne yaparsan yap catliyosun malesef ama yaptigin seyler en aza indirebilir..uff ne güzel gidiyodum ama ya :(

Back