• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
neyinin koruyum hasratim ya 70,500 olmuşum bu sabah itibariyle bunlardan biraz versem bişey olmaz bence bebişe çünkü midesi bulananlar zaten veriyorlarmış kilo. biraz vermeliyim bence bilemedim ya bi bakıyım topiğe

himm evet canim yani vermesen bile en zaindan dur demen lazim eger bu hizla almaya devam edersen kötü olur :(

iyi aksamlar canim.

bugünkü menüm

sabah

3 adet kuru kayisi

kahvalti
2 tost ( gec kaldim ve cok aciktim yesilligmde kalmamisti)

ögle
2 mandalina 15 dk sonra bir kücük kase cerez

aksam
taze fasülye kavurmasi
yogurt
lahana salatasi

1.5 litre su :(
1 yesil cay
1 form cay

24 dk leslie :) daha yapacaktim ama oglumun saati geldigi icin birakmak zorunda kaldim

iyi aksamlar canim.

bugünkü menüm

sabah

3 adet kuru kayisi

kahvalti
2 tost ( gec kaldim ve cok aciktim yesilligmde kalmamisti)

ögle
2 mandalina 15 dk sonra bir kücük kase cerez

aksam
taze fasülye kavurmasi
yogurt
lahana salatasi

1.5 litre su :(
1 yesil cay
1 form cay

24 dk leslie :) daha yapacaktim ama oglumun saati geldigi icin birakmak zorunda kaldim

menün çok güzel canım afiyet olsun ama en çok da leslie yapmana sevindim. ben de pilates yapacağım- hamile pilatesi. hemen başlamak istiyorum aslında ama bir türlü ilk üç aydan önce yapmanın zararlı olmadığına dair bişey bulamadım. dr.da 3 ay bitince başlarsın mı demişti hatırlamıyorum sen biliyor musun? bir de kuruyemiş öğünlerle birlite mi yeniliyor?

menün çok güzel canım afiyet olsun ama en çok da leslie yapmana sevindim. ben de pilates yapacağım- hamile pilatesi. hemen başlamak istiyorum aslında ama bir türlü ilk üç aydan önce yapmanın zararlı olmadığına dair bişey bulamadım. dr.da 3 ay bitince başlarsın mı demişti hatırlamıyorum sen biliyor musun? bir de kuruyemiş öğünlerle birlite mi yeniliyor?

evet canim kuruyemis ögünlerle birlikte yeniyor.

bende gecen gün ebrunun sitesini gezrerken gördüm hamile paltesini sanada söyliycektim ama unuttum :) gerci sen biliyomususn ama benimde o konularda bi bilgim yok canim,eger varsa dvdin belki ebru söylüyordur orda.

bnede sevindim leslie yapmama ama orucluyken nasil yapicamki :(

Son düzenleme:
evet canim kuruyemis ögünlerle birlikte yeniyor.

bende gecen gün ebrunun sitesini gezrerken gördüm hamile paltesini sanada söyliycektim ama unuttum :) gerci sen biliyomususn ama benimde o konularda bi bilgim yok canim,eger varsa dvdin belki ebru söylüyordur orda.

bnede sevindim leslie yapmama ama orucluyken nasil yapicamki :(

sen işe başladın dimi? bitti yani iznin :P

evet bir açıp bakmam lazım bir ebrunun aldım bir tane de yabancı aldım bakarım başlarında söylüyorlardır. ben zararlı olmaz diye düşünyorum ama bi de oradan bakayım bi kitap falan almıştım orada da sporu bırakmaya gerek yok yapılabilir yazıyor ben de hiç 3 ay falan yazmadığından her zaman yapılabilir diye algıladım onu işte böleeeeeeee

oruçluyken nassı yapcan kız yapamnazsın? :32:

sen işe başladın dimi? bitti yani iznin :P

evet bir açıp bakmam lazım bir ebrunun aldım bir tane de yabancı aldım bakarım başlarında söylüyorlardır. ben zararlı olmaz diye düşünyorum ama bi de oradan bakayım bi kitap falan almıştım orada da sporu bırakmaya gerek yok yapılabilir yazıyor ben de hiç 3 ay falan yazmadığından her zaman yapılabilir diye algıladım onu işte böleeeeeeee

oruçluyken nassı yapcan kız yapamnazsın? :32:

canim ben cok susuyorum spor yaparken o yüzden oruyluyken yaparsam kendime eziyet etmis olurum ve sevap alcak yerde günaha girerim :) iftardan sonra yapayim desem yemekten 1 saat sonra spor yapiyliyo opzamanada is saatim geliyo isten sonra yapiyim desem hjic halim olacagini sanmiyorum ama bunu bio denerim #:)

ya bide ben sanirim hot jel alicam 1,takimda 3 kisi filan kullanmsi ve cok memenunlar gercekten inceltiyomus ama almanyaya gönderen bi site bulamadim :(

canim ben cok susuyorum spor yaparken o yüzden oruyluyken yaparsam kendime eziyet etmis olurum ve sevap alcak yerde günaha girerim :) iftardan sonra yapayim desem yemekten 1 saat sonra spor yapiyliyo opzamanada is saatim geliyo isten sonra yapiyim desem hjic halim olacagini sanmiyorum ama bunu bio denerim #:)

ya bide ben sanirim hot jel alicam 1,takimda 3 kisi filan kullanmsi ve cok memenunlar gercekten inceltiyomus ama almanyaya gönderen bi site bulamadim :(

hot jel ne kız ilk kez duydum bunu da :) bir bakayım hani sen artık hiçbişe almıcaktın... ne işe yarıyormuş bu

he öyleydi dimi :) ama bunu kulalnalar tanidigm insanlar yani yaln söyleme ihtimalleri yok :) inceltiyo canim ama sen kullanamassin malesef :(

ya ben zaten bir tane bile krem bile sürecek durumda değilim şimdiden göğüslerim bomba gibi oldukları için göğsüme göbeğime krem sürmeye başladım çatlamasın diyeeee kremlenip duruyorum bol bol ekstra bişey süremem zatiii :)

eksiye geçmişsin canım kaç oldun?

ya ben zaten bir tane bile krem bile sürecek durumda değilim şimdiden göğüslerim bomba gibi oldukları için göğsüme göbeğime krem sürmeye başladım çatlamasın diyeeee kremlenip duruyorum bol bol ekstra bişey süremem zatiii :)

eksiye geçmişsin canım kaç oldun?

iyi yapiyosun canim

63.8 canim montiye basladiigm gün 65 dim

ayyyy çok sevindim canım maşallah inşallah 52 olana kadar bozmazsın hiççççç

sen kk prosun ya o ne demek yasom? kimsin sen yane

hahah Allah iyligini versin :) canim yurtdisinda oldugum icin bana pek bi faydasi yok kirmizi olmak disinda ama türkiyede pro kart sahipleri bazi magazalarda indirmleri filan oluyo bunnl.a ilgii baslik vardi kazen yaziyodu orda nereler oldugunu bazende sitede kakmpanyalar filan oluyo pro kart sahiplerine hediye filan veriyolar ama ben alamiyorum :) bide tabikide siteye katki sagliyo sitenin bir cok faliyeti var okul yaptirma cocuk giydirme filan gibi hepsini bilmiyorum ben ara ara rastliyorum yazilanlara

iyi aksamlar canim bugünkü menüm

08:45

3 kuru kayisi

09:00

2dilim ekmek
beyaz peynir
biraz lor
zeytin
domates
bir bardak yagsiz süt

13:00
bir tababk taze fasülye kavurmasi