"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
canım günaydın, sabah 70,900 çıktım ve artık bu son dedim kendi kendime artık elimden geldiğince monti yapacağım ben elimden geleni yapayım ondan sonra alırsam da muhim değil, sonuçta 57 olmak gibi bir derdim kalmadı artık. sabah tahlillerim vardı hastaneye gidecektim aç gitmem gerekiyordu.

hastaneden çıkınca 2 tane mandalina yedim

20 dakika sonra yağsız kepek ekmeğine domates beyaz peynir tost yedim.

bunlar uygun mu canım?

afiyet olsun canim ,montide kepek ekmek yenmiyo canim tam bugday ekmegi olmali bide beyaz peynirin yagsiz olmali monticiler genelde bimin aknaz peynirini kullaniyolar yüzde 2 yagli ama ben normal peynir yiyiorum burda olmadigi icin
bu arada senin menüler çok güzel canım ya beni yemeğe çağırsana

ne demek canim buyur gel :) ama bugün ne yiycem hic bilmiyom sebzem bitti yine evdekilere sulu köfte yapicam herlde öglen kuruyemis süt,aksamada yumurta salta yaparim artikin ,üf biktim su alisveris isinden ya :)

canım malum sabah kahvaltısını geç yaptım şimsdi o yüzden öğle yemeğini az yemek istiyorum atlamamak adına çünkü halen acıkmadım, acaba öğle yemeğinde kuruyemiş yoğurt ve meyve yesem olur mu? kitaptaa yaküstü öğle yemeği yemeniz gerekirse muz dılşında meyve, fındık ve yoğurt yiyn falan yazıyor bie sayfada ama bilemedim hani meyveyi öğünden önce yemeliydik ya

afiyet olsun canim ,montide kepek ekmek yenmiyo canim tam bugday ekmegi olmali bide beyaz peynirin yagsiz olmali monticiler genelde bimin aknaz peynirini kullaniyolar yüzde 2 yagli ama ben normal peynir yiyiorum burda olmadigi icin

canım biliyorum da dışarıda olduğum için maalesef imkanım olmadı ekmeği ve eyniri seçmeye maalesef bir de midem çok bulanıyordu sabah uzun süre aç gezince böyle oldu işte neyse ama aknaza sevindim çünkü ben onun tadını çok beğeniyorum zaten süpermiş

olur canim bende ögle yapicam bugün ama ben kuruyemis +süt icicem canim bütün meyveleri kuru yas farketmez .

tabikide fazla ac kalmamalisin hem hamilesin hemde zaten montide cok ac kalmak iyi degil bende o üyzden sabah evden cikmadan kuru kayisi atiyorum agzima metom calismaya baslasin diye :)

yasom yukarıdaki cümleni anlamadım. ben de yoğurt ile badem ve ceviz yedim. kitapta 200 gr. ceviz diyor ama 200 gr. aldım çokkkkk fazla geldi ancak 50 gr. yemişimdir.

canim dememk sitedigim bütün meyveleri ya yemekten 15 dk önce yada 3 saat sonra ama et yediysen 4 saat sonra yemelisin kitabi alamadim ben daha 200 gr ceviz diyosa iyimis bende cünkü bir kase yedim öglende :)

canım sen de kitap yoksa o zaman sana diyim meyvelerden mayalanma riskleri olmadığı için ahududu, çilek, kivi, dut yemekle birlikte yenilebiliyor şimdi mevsimi değil ama olsunnnn

canım sen de kitap yoksa o zaman sana diyim meyvelerden mayalanma riskleri olmadığı için ahududu, çilek, kivi, dut yemekle birlikte yenilebiliyor şimdi mevsimi değil ama olsunnnn

cilegi biliyodum canim digerlerinide ögrenmis oldum sagol kiviyi yerim belki kivi oluyo burda :) ama snaki bana alerji yapiyo yiyince bogazim kasiniyo migdem yaniyo en iyi yememek hahha

bugünkü menüm,

08:00 3 kuru kayisi

09:
2 dilim ekmek
ev yapimi acuka
ev yapimi marmelat
zeytin
bir bardak süt

12:00

bir elma

13:00
bir kase kuruyemis,bir bardak süt

17:00

2 haslanmis yumurtadan yesil salata yaptim ama ancak bir yumurta yemisimdir,cocuklar ayikladi saltadaki yumurtlaari :)

suyum henüz 1 litre heralde 1.5 olur anca
bir kupa yesil cay ictim bir kupada form icecegim ins

afiyet olsun canım, acukanı yerim senin annesi de birsürü şey yollamış menülerden belli

canım ama marmelat hiç şekersiz yapılmış olması gerekiyormuş, kitapta öyle yazıyor ben de gittim dün frambuaz aldım elma ile, aslında elma suyunda pişirmek gerekiyormuş ama bende katı meyve sıkıcağı yok o yüzden elmaları blendırdan geçirip pişireceğim, bloglardan birinde gördüm çok güzel oluyormuş.

ben de dünkü menümü yazayım:

işte sabah 2 mandalina

kahvaltı: beyaz beynir domates tost

öğle: yoğurt badem+ceviz

ara: 1 armut

akşam yemeğimden 20 dk. önce:1 trabzon hurması

akşam: yoğurt
pazı kavurması- bunu senden canım çekmişti
karışık salata
ve maalesef 1 dilim kızarmış ekmek.

canım ben entegral ekmek bulamadım hatta metroya gittim metroda yoksa bizim orada bulabilmem çok zor, tam buğday alım uno'nun olur mu? bir de 500 gr. vermişim. :)

yeşil çay içmiyorumbebeğe zararlıymış, suta gelince hergün en az 2,5 lt. içiyorum çok susuyorum çünkü. bir ayağım tuvalette kaldı zaten :)))

Son düzenleme:
nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

selam canim afiyet olsun önce entegre ekmek nedir bilmiyorum ama montidekiler unonun tam bugday ekmegini yiyor zaten..

acukamida kendim yaptim bi kerem :) marmelatida kendim yaptim aebenin tarifi bende elma suyuyla pisirdim ama hazir 100 de 100 lerden aeben abla olur dedi :)

anektin bi mahsuru yok canim oyladim bilem :)

he bu arada disardaydim anca gledim :)

Ya ne kadar beceriklin bir kız olduğunu unutmuşum vesselam kusura bakma herşeyi de kendisi yapmış afiyet olsun nassı yaptın kız marmeladı bi anlat da ben de yapacağım akşam herhalde frambuz çok sulu ya o yüzden elma rendesi ile olur diye düşündüm ben ne dersin?

o nidah kızı da bana 80'i geçer demiş ankette alacağı olsun onun

kendi ne alemde acep..

canim ben 2 bardak elma suyunu 10 adet dogradiyim kuru kayisiyla kaynattim önce kayisilar yumusayinda ezdigim 2 adet hurmayi koydum onlarda kendinden gecince :) altini kapattim iliyinca blendirdan gectim kivami benim istedigim gibi oldu hafif koyu vede tadida gayetz güzel oldu olurda birgün yogurt alirsam eve icine koyup yiycem ara ögünde :)

ohhh afiyet olsun canım ellerine sağlık birgün yoğudun da olur inşallah

Günaydın canım, bu sabah 70,00 kg. çıktım yani toplamda 2 günde 900 gr. vermişim Allaha şükür sen de durumlar nasıl. dünkü menüm çok kötüydü ama yine de yazayım:

kalkınca: 2 mandalina+ 1 anjelik erik

kahvaltı: büyük 1 tane zeytin ezmeli, domates ve beyaz peynirli tost.

öğle yemeği: 1/2 türlü
1/2 çorba kremalı mantar çorbası
3 tane mercimek köftesi
1 bardak yoğurt
2 dl. ıspanaklı börek
1/2 boyoz

ara: 2 anjelik erik

akşam: ıspanak yemeği+1 dl.ekmek

gece:1 ayva

nassı öğle yemeği ama hiç bitmicek sandın okurken di mi, böyle çok görülüyor ama hepsi çok az azdı ya, börek yemesem iyiydi ama çok canım istiyordu yedim, suçumu kabul ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…