• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"NAZKAA" ve "hasretim34" Diyet Günlüğü

Bilgiliilgili Temmuzda doğuma kaç kiloyla gider?

• Bu gidişle 90'ı rahat geçer, eşinin ayakkabılarını giyer de gider.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
anaaaa hayırlı olsun tatlım. çok sevindim. Kız sen diyetteydin en son, aman dedim bi bakıym napıyo kızlar. Bebiş varmış meğersem. Ee şimdi kaç kg ile hamiş oldun sen? Varmıydı önceden bebiş? Yoksa bu ilk mi? :49: :21:

sağol canım teşekkür ederim, bize de süpriz oldu bebiş beklemiyorduk, ilk çocuk canım başka yok. maalesef 66 kg.dım öğrendiğim de ama artık çok takmamaya çalışıyorum, çok üzüldüm çünkü kilolu hamile kaldım diye artık ağustosta başlarım yeniden diyete :32:

canım günaydın,

bu sabah kilo almamışım bir de 200 gr. ekside çıktım çok sevindim kilo almama :)

sabah yine katmer tereyağ ve peynir yedim ama bu sefer katmerin yarısını yedim. çok mesudum çokkkkk naseminnnnn

canım günaydın,

bu sabah kilo almamışım bir de 200 gr. ekside çıktım çok sevindim kilo almama :)

sabah yine katmer tereyağ ve peynir yedim ama bu sefer katmerin yarısını yedim. çok mesudum çokkkkk naseminnnnn

afiyet olsun cnim.ilk aylar normal kilo vermen :) ama fazlasi iyi degil tabi,sen daha dur o hele bi kipirdamaya baslasin ozaman gör sen mutlulugu iins

canım öğlen yarım ekmek döner yedim ya :( düşünemedim ya et yemiyorum hiç et yemiş olayım dedim ama ne kadar et var sanki onun içinde neyse hiç yemiyorum ama et met :7:

canım öğlen yarım ekmek döner yedim ya :( düşünemedim ya et yemiyorum hiç et yemiş olayım dedim ama ne kadar et var sanki onun içinde neyse hiç yemiyorum ama et met :7:

niye canim sevmiyomusunki et.canim bde diaarda yaplanlr cok sgliklida oomayabilir a eminim sen güvenilir yerleden alyosundur.bir dahaki sefere yarim ekmek döner yerine tabakda alirsin döneri :) klavyem bozuk :(

niye canim sevmiyomusunki et.canim bde diaarda yaplanlr cok sgliklida oomayabilir a eminim sen güvenilir yerleden alyosundur.bir dahaki sefere yarim ekmek döner yerine tabakda alirsin döneri :) klavyem bozuk :(

yo canım burası çok iyi bir yer o yüzden aldım :) tabakta da yiyemiyorum noırmalde yerimde şimdilerde et görmek istemiyorum pek o yüzdeewn ekmeğin arasında sıkışmış olsun dedim :)kalvyene geçmiş olsun belli bozuk olduu :10:

yo canım burası çok iyi bir yer o yüzden aldım :) tabakta da yiyemiyorum noırmalde yerimde şimdilerde et görmek istemiyorum pek o yüzdeewn ekmeğin arasında sıkışmış olsun dedim :)kalvyene geçmiş olsun belli bozuk olduu :10:
ozaman fazla zorlama canim yiyebilecegin zamamnalrda gelicektir ins,etin yerini tutuan baska seyler deneyebilrisin,
ben de senden iyi yazmamışım hıhıhıhı benim klavyede bozuk sanırsam :1: :1: :1: sen oruca devam ediyor musun canım? nassı gidiyor
*

yok canim bugün hasta olurum belki diye niyetlenmedim vede oluyorumda galiba :)

ah hasretim vah hasretim ben napayım yaaaaa çizgifilm karakterleri gibi gözümün önünden yemekler geçip duruyor hepsi de çok zararlı şeyler ne olacak benim halimmmmmm

ah hasretim vah hasretim ben napayım yaaaaa çizgifilm karakterleri gibi gözümün önünden yemekler geçip duruyor hepsi de çok zararlı şeyler ne olacak benim halimmmmmm

canim caninin cetigi seylerden azar azar yersen bisey olmaz snairim.

2 gündür yoksun,hersey yolundadir ins canim.

ben dün montiye basladim,yine yukarlara cikmaya basladim cünkü ne bicim bi bünyem var anlamiyorum ..

dünkü menüm.

9.45
2 mandalina

10.00
bir büyük dilim ekmek
beyaz peynir
zeytin ( saymadim)
saltalik,domates
bir avuc cerez( beyaz leblebi,badem,findik)

ögle
firinda hamsi
lahana salatasi (beyaz)
10 adet findik ( annem köyden yollmasi tadina baktim :)

17.45
2 mandalina

18:00
pazi kavurma
yogurt
lahana salatasi
bir avuc cerez

bugünkü menüm.

sabah
2 mandalina

kahvalti
2 dilim ekmek
beyaz peynir
biraz lor
4 siyah 2 yesil zeytin
salatalik,domates
badem,findik
ögle
pazi kavurma
yogurt
lahana salatasi

ara
1 nar

aksam
3 firin köfte
yogurt
yesil salata

canim caninin cetigi seylerden azar azar yersen bisey olmaz snairim.

2 gündür yoksun,hersey yolundadir ins canim.

ben dün montiye basladim,yine yukarlara cikmaya basladim cünkü ne bicim bi bünyem var anlamiyorum ..

dünkü menüm.

9.45
2 mandalina

10.00
bir büyük dilim ekmek
beyaz peynir
zeytin ( saymadim)
saltalik,domates
bir avuc cerez( beyaz leblebi,badem,findik)

ögle
firinda hamsi
lahana salatasi (beyaz)
10 adet findik ( annem köyden yollmasi tadina baktim :)

17.45
2 mandalina

18:00
pazi kavurma
yogurt
lahana salatasi
bir avuc cerez

afiyet olsun canım ben montiyi hiç bilmiyorum ama böyle yapılıyorsa senin menü gayet doyurucu gözüküyor. Kaç kilo oldun? verirsin sen hemen çıktıysan bile bir de reglden dolayı fazla çıkıyorsundur zaten. arada baktım 2 gündür de seninle karşılaşmadık yazmadım ben de birşey yoksa herşey yolunda canım :)

bugünkü menüm.

sabah
2 mandalina

kahvalti
2 dilim ekmek
beyaz peynir
biraz lor
4 siyah 2 yesil zeytin
salatalik,domates
badem,findik
ögle
pazi kavurma
yogurt
lahana salatasi

ara
1 nar

aksam
3 firin köfte
yogurt
yesil salata

bu da çok güzel afiyet olsun canım. bu salatalarda yağ limon var mı?

afiyet olsun canım ben montiyi hiç bilmiyorum ama böyle yapılıyorsa senin menü gayet doyurucu gözüküyor. Kaç kilo oldun? verirsin sen hemen çıktıysan bile bir de reglden dolayı fazla çıkıyorsundur zaten. arada baktım 2 gündür de seninle karşılaşmadık yazmadım ben de birşey yoksa herşey yolunda canım :)

bu da çok güzel afiyet olsun canım. bu salatalarda yağ limon var mı?

var canim herseyi normal yiyebiliyosun yemekler yagsiz olmak zorunda degil sadece belli basi kurallari var onlara uymalisin..

iyi olmana sevindim ben montiye basladigim sabah 65 kiloydum canim :( ama malesef dün aksam yemeginden sonra kuruyemis yedim,kuruyemis ara olarak degilde ögünlerde yeniyo vede kacirdimda biraz aman ne bileyim iste istemiyorum kafami diyetle mesgul etmek ama bi türlüde kurtulamiyorum iste

yasak olan şeyler neler mesela acaba ben de yapabilir miyim canım ya bayaaa bişeyler yiyorsun çünkü ben diyet olarak değilde beslenme biçimi olarak uygulasam olur mu ki

yasak olan şeyler neler mesela acaba ben de yapabilir miyim canım ya bayaaa bişeyler yiyorsun çünkü ben diyet olarak değilde beslenme biçimi olarak uygulasam olur mu ki

ben olur diye biliyorum canim kitabida var istersen al oku,

yasak olan seyler

un ,pirinc,patates havuc

ekmegi sadece kahvaltida tam bugday olarak yiyosun
ekmegin yaninda yedigin peynir yagsiz olmak zorunda en fazla% 2

meyveyi ya yemekten 15 dk önce veya 3 saat sonra ama et yediysen 4 saat sonra yemelisin

bakliyatla birlikte et yenmiyo

her ögünün yaninda süt ürünü ve salata olmali.süt yagsiz olucak ama yogurt yagli olabilir.
suan aklima gelenler bunlar canim,bide bu montinin 2.asamasi var kilo koruma k icin o sana daha uygun olur sanirim ama ben onu cok bilmiyorum istersen monti topigine gel orda sana aeben abla daha iyi yardimci olur bende kitabini alicam bu hafta

Son düzenleme:
ben olur diye biliyorum canim kitabida var istersen al oku,

yasak olan seyler

un ,pirinc,patates havuc

ekmegi sadece kahvaltida tam bugday olarak yiyosun
ekmegin yaninda yedigin peynir yagsiz olmak zorunda en fazla% 2

meyveyi ya yemekten 15 dk önce veya 3 saat sonra ama et yediysen 4 saat sonra yemelisin

bakliyatla birlikte et yenmiyo

her ögünün yaninda süt ürünü ve salata olmali.süt yagsiz olucak ama yogurt yagli olabilir.
suan aklima gelenler bunlar canim,bide bu montinin 2.asamasi var kilo koruma k icin o sana daha uygun olur sanirim ama ben onu cok bilmiyorum istersen monti topigine gel orda sana aeben abla daha iyi yardimci olur bende kitabini alicam bu hafta

neyinin koruyum hasratim ya 70,500 olmuşum bu sabah itibariyle bunlardan biraz versem bişey olmaz bence bebişe çünkü midesi bulananlar zaten veriyorlarmış kilo. biraz vermeliyim bence bilemedim ya bi bakıyım topiğe

Back