- Konu Sahibi bilgililgili
unutmusum
21:00
bir büyük beyaz turp
21:00
bir büyük beyaz turp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun canim ,montide kepek ekmek yenmiyo canim tam bugday ekmegi olmali bide beyaz peynirin yagsiz olmali monticiler genelde bimin aknaz peynirini kullaniyolar yüzde 2 yagli ama ben normal peynir yiyiorum burda olmadigi icincanım günaydın, sabah 70,900 çıktım ve artık bu son dedim kendi kendime artık elimden geldiğince monti yapacağım ben elimden geleni yapayım ondan sonra alırsam da muhim değil, sonuçta 57 olmak gibi bir derdim kalmadı artık. sabah tahlillerim vardı hastaneye gidecektim aç gitmem gerekiyordu.
hastaneden çıkınca 2 tane mandalina yedim
20 dakika sonra yağsız kepek ekmeğine domates beyaz peynir tost yedim.
bunlar uygun mu canım?
bu arada senin menüler çok güzel canım ya beni yemeğe çağırsana
afiyet olsun canim ,montide kepek ekmek yenmiyo canim tam bugday ekmegi olmali bide beyaz peynirin yagsiz olmali monticiler genelde bimin aknaz peynirini kullaniyolar yüzde 2 yagli ama ben normal peynir yiyiorum burda olmadigi icin
canım malum sabah kahvaltısını geç yaptım şimsdi o yüzden öğle yemeğini az yemek istiyorum atlamamak adına çünkü halen acıkmadım, acaba öğle yemeğinde kuruyemiş yoğurt ve meyve yesem olur mu? kitaptaa yaküstü öğle yemeği yemeniz gerekirse muz dılşında meyve, fındık ve yoğurt yiyn falan yazıyor bie sayfada ama bilemedim hani meyveyi öğünden önce yemeliydik ya
bütün meyveleri kuru yas farketmez .
yasom yukarıdaki cümleni anlamadım. ben de yoğurt ile badem ve ceviz yedim. kitapta 200 gr. ceviz diyor ama 200 gr. aldım çokkkkk fazla geldi ancak 50 gr. yemişimdir.
canım sen de kitap yoksa o zaman sana diyim meyvelerden mayalanma riskleri olmadığı için ahududu, çilek, kivi, dut yemekle birlikte yenilebiliyor şimdi mevsimi değil ama olsunnnn
bugünkü menüm,
08:00 3 kuru kayisi
09:
2 dilim ekmek
ev yapimi acuka
ev yapimi marmelat
zeytin
bir bardak süt
12:00
bir elma
13:00
bir kase kuruyemis,bir bardak süt
17:00
2 haslanmis yumurtadan yesil salata yaptim ama ancak bir yumurta yemisimdir,cocuklar ayikladi saltadaki yumurtlaari :)
suyum henüz 1 litre heralde 1.5 olur anca
bir kupa yesil cay ictim bir kupada form icecegim ins
Ya ne kadar beceriklin bir kız olduğunu unutmuşum vesselam kusura bakma herşeyi de kendisi yapmış afiyet olsun nassı yaptın kız marmeladı bi anlat da ben de yapacağım akşam herhalde frambuz çok sulu ya o yüzden elma rendesi ile olur diye düşündüm ben ne dersin?
o nidah kızı da bana 80'i geçer demiş ankette alacağı olsun onun
kendi ne alemde acep..
canim ben 2 bardak elma suyunu 10 adet dogradiyim kuru kayisiyla kaynattim önce kayisilar yumusayinda ezdigim 2 adet hurmayi koydum onlarda kendinden gecince :) altini kapattim iliyinca blendirdan gectim kivami benim istedigim gibi oldu hafif koyu vede tadida gayetz güzel oldu olurda birgün yogurt alirsam eve icine koyup yiycem ara ögünde :)