Nasl atlatacam?..Dne 20 gn kala iptal

aminn canım inşallah tez zamanda Allah bi çözüm yolu gösterir

bu akşam görüşmek istemediğimi söyledim ama hala daha beni suçluyo ben ve ailem kanını kurutmuşuz bu kadar ne yaptıysak anlamadım yani mafoldumben

ne yazık ki eğer iş çıkışına gelirse göz yaşlarıma hakim olamam bunu biliyorum :gitme:

ben de kendimcee yorum yapmak istedim..

sinirli insan ile başetmek zordur... bilirim...ama sinirli insanlar da kendi içlerinde bi kaç kategoriye ayrılırlar ...hemen sinirlenip siniri hemen mi geçiyor..süreklimi sinirli..sadece sana karşı mı sinirli ?? bu zorular böyle uzar gider...

ben bunu bilirim bunu söylerim ki , birbirini çok seven insanlar kırıcı olmamaya çaba gösterirler..ama bazı insanların karakterlerleri farklıdır..kadın susmalı alttan almalı derler..

ya kadınları biraz hafife alıyodur,ya kadından yaşı biraz büyüktür yada erkek kişi beynen henüz reşit olmamıştır..yada ciddi psikolocik sorunları vardır..ben bu özelliklerin hepsini taşıyan biri ile 4 yıl geçirdim -tatlicadiarzu-

svegiyi aşkı bi kenara bırak.. belkde o seni senin sandığın kadar çok sevmiyodur...bi çırpıda seni bırakıp gititğinde arkasına bile bakamdığında anlarsın bunu ancak..hakkınızda hayırlısı..

biz birbirimizi çok seviyoruz diyerek bi erkeğin kaprislerine bu kadar katlanılmaz..ama seni de anlıyorum ki..o anda başka şeyler düşünüyo insan..sadece kırıldığını..düzelebileceğini..bu ilişkiye emek verildiğini düşünüyo..ayrılık söz konusu bile olamıyo..

çok uzattım özür dilerim.. umarım hayatınızın en büyük hatasını yapmazsınız..hayırlısınnı diliyorum sizin için :Saruboceq:

:Saruboceqncelikle hakkında hayrlsıı nese o olsn demek istiorm .
kendi fikrime gelince; lan falan ne demek oluyor canm ewlenince herşey o kadar değişiyor ki ewet sevgi çok onmli ama saygı bence ondan da onmli . sen herşeyi karşına almışsn sana bunu yapmaya hakkı yok. kendine dokundrmamkla en güzelini yapmşsn bence eğer bu sebebten dolayı bole yapıosa yazık yane daha mutlu olması gerek bence 20 gün sıksın dişini .. sen kendinden taviz verme derim .. yolun sonu ne olrsa olsn üzülme canmm hayat mutlulukları hiç eksik etmesin senden .. ALLAH herşeyi kalbine gre versnn

canım düğün üzeri iki tarafta çok gergin oluyor.bu tarz sorunların yaşanması çok normal ama normal olmayan nikahı kıyıp hemen birlikte olmak istemesi zaten 22 gün var.birde herşeye sinirleniyor demişsin..evlendikten sonra kat be kat artacak o siniri..bazen bizim göremediğimiz şerlerden hayırlar çıkıyor..hakkında en güzeli ve hayırlsıı inşallah..

estağfurullah uzatmamışsınız, gerçekleri yazmışsınız.. umarım hakkımda hayırlısı olur , bende ne yapacağımı şu an bilemiyorum çünkü

saoll canımm benimm, aminn inşallah, inşallah bunuda üstesinden gelebilirm

yapabilirsin bunu geç ayna karşısına bak yüzüne önce istediğin kadar ağla sonra daha çok üzülebilceğin şeyleri düşün daha zor olacak şeyeler düşün..kendi kendine telkinler ve teselliler ver ağlama güçlü ol sakin ol ağlama sakın diye bak aynada yüzüne ben bunu çok yaparım ve etkilide olurum kendime..gaddarlaşman gerekiyorsa bile öle ol..şaşırt onu lütfen ağlayınca kendine acıyor insan çaresizliği geliyor aklına..oyüzden sakın ağlama çaresiz değilsin yapılacak çok şey var sakın pes etme bence..allah yar ve yardımcın olsun..
dua et allahım sen en iyisini bilirsin de..teslimiyet çok çok önemli..unutma ailen ne olursa olsun kızsalar bile sana destek olurlar herkoşulda senin için en iyisi neyse onu isterler zaten..

inş. gelirsin canmm ama kendinden ne olr çok fazla taviz verme sen önemli olduğunu bil ve karşındaki de bilsin .

çok saoll canımm benim yaa, şu saate kadar siizn desteğinizle ağlamdan durabildim zaten canımm...ağlamıyacağımm inşallah ağlamıyacağım güçlü olmayı başarıcam bu sefer

ya bununki sadece sinir olsa iyide bana birazda kaprisli geldi halada ailene suç atıyo diyemedinmi senin ailen çokmu iyi ayy ben olsam dayanamazdım dökerdim içimi valla babamın oğlumu sanki o bana acımıyoda benmi acıcam ona baksana ne kadar üzmüş ve bunun farkında değil hala düzelticene hala neler diyo bidaha arama felan acaba sen alttan aldığın içinmi böyle tavırlar içinde nasıl olsa affeder alttan alır diyemi bu kadar rahat ne bilim iyi sabırlısın canım bu kadar saygısızlığa ben gelemem sadece arada nişan var ve bu evlilik çocuk oyuncağı değil sıkılınca erteleyelim diyebilen biri oyunmu oynuyo senle yani daha baştan böyel yapıyosa ilerde ne yapar bilemiyorum ama biraz ondan uzaklaşman senin içinde iyi olacak belki yaptığı hatayı onarır aklı başına gelir allah yardım etsin tatlımm

bence erkek dedigin erkek sadece cinsel arzular icin evlenmezz ,
senin nisanlin bana kalirsa bu yonde birisi ,, senin namusunu dugun gunune kadar korumasi lazimm cunkuu sen onun henuz esi degilsin.nisanin anlami n anllasabiliyozmu bilmiyozmuu gelin ata binmis yaaa nasipp demiss ..bence bunlari dusunen kocadan sana hayir gelir senin nisanlin hic gozumu tutmadi .lmaz:arkadaslarin dedigi gibii simdi bu kadar sinirliysee oooo evlenince hicc cekilmezz.
biliyorumm zor ama siz bence bu dugunu erteleyinn belki ilerki gunlerde daha aksi yonlerini gorup kisa yoldan donus yaparsinCADIARZU

kızlara kesinlikle katılıyorum hepsi doğru şeyler yazmışlar aslında..evlenince ve zaman geçtikçe işilkiler boyut değiştiriyor sen yolun başındayken şansın varki görmüşsün başka yönlerini bu da bir hayırdır..!
saygısızmış saygı cidden çok mühim!
sennle aynı duyguları paylaşmıyor sen bunu içindeyken göremezsin ama bu böle malesef ..
lütfen güçlü ol:enbuyukkk:
ezdirme kendini..
karşında dimdik dur sakın ağlama üzülme ..
duvara çarpmış gibi olsun mümkünsekötükedihüso

o nasıl bi konuşma tarzıdır öyle lan lı falan?
daha nişanlıyken böyle mi konuşuyor seninle?
görüşmek istemiyor
düğünü ertelemek istiyor?
ailenden gizli nikah yapmak istiyor?

bence herşey stresten...bence karşı tarafta seviyor..ve düzelcek herşey...o da kendince ailesiyle bi konu yüüznden tartışmış sana patlamıştır belkide...ama bence sevmeyen bir insan bu kadar ilerletmez düğün gününe kadar getirmez işi..
bence herşey düzelir....
bende 1 yıllık evliyim biz neler neler yaşadık düğün öncesi stres sıkıntı....kavgalar....
ohooooo...anlatsam sayfalara sığmaz...

mutlu ol....ona değer verdiğini söyle,onunda sorunları ve kafasının karışıklığı yüüznden bu noktaya geldiğiniizi anlat...gör bak düzelir herşey...
sevgyle kal....yazmak istersen bana yaz dertleşiriz....

inş. gelirsin canmm ama kendinden ne olr çok fazla taviz verme sen önemli olduğunu bil ve karşındaki de bilsin .
kesinlikle çok doğru bir lafvereliniortak
sen kendini önemsersen herkez seni önemser..önce ben diyeceksin:enbuyukkk:
çok saoll canımm benim yaa, şu saate kadar siizn desteğinizle ağlamdan durabildim zaten canımm...ağlamıyacağımm inşallah ağlamıyacağım güçlü olmayı başarıcam bu sefer
ne demek ayol burda birçok kişinin derdine hep birlikte üzüldük yeri geldi gözyaşı bile döktük ama bu kez harbi ağlamak yok lütfen öfeken duygusallığını doğru zamanlarda engellesinkaydirigubbakcemile5

siz kanınınmı kurutmuşsunuz :1shok: hemen defet onu o nasıl kelime kim kimi kurutmuş acaba

bencede stesten yapıyo
inşallah düzelir diyemiyorum şimdilik inşallah hakkımda hayırlısı olur
yani tek yapabileceğim şey sadece hatasını anlamasını özür dilemesini beklemek olucak

hepinize yardımlarınız, desteğiniz e yorumlarınız için çok teşekkür ederim..sizin sayanizde biraz daha güçlüyüm.. iş çıkış saatim geldi eve gidip bi güzel dinleneceğim.. bakalım neler olucak bilmiyorumm , umarım hatasını anlar ve pişman olur diye umuyorum..

iyi akşamlar

Yuhh artık dıyorum baska bırsey demıyorumm .Ne yüssüz bır adam o ölee =(((((((((

Yol ver qıtsın canım yaa .Ne demek gızlı nıkahh nedemek bısıler yasamkk ....20qun sabretsın helalıne kavuscakk borumuuuuu ....

Sakın alttan almaaaa .Sakın tavız verme..Ertelıyelımmı dedı eyvalah dee....

Ha dıceksınkı sölemesı kolay .....

Benım sevqılım dugunden 20gun önce benden böyle ısteklerde buluncakkkkk...Üstünee dugunu errtelıyelım dıcekkk ne kdar zor durumda kaldıgımı dusunmıcekkk ....

Allahhhhhh vururum ulen o adamıı .Gencım quzelım kocamı yok başkaaaaaaaaa .Emınım sende ölesinn Hıc amaa hıc tavızzzzzz vermeeeeeeeeee........Konusmada gorsun anlayı konyayııı

Haa bıde su varrrrr bunları yutup evlennırsen sen bu adamlaa...Ilerdee pardon ama it gıbı kullanır senı valla..Gel deyınce gell gıt deyıncee gıtt ..Ben o potansıyelı gordum sahısdaaa ....

canım güzel şeyler söylüyorsun bende ayrıl bitsin demedim herşerde bir hayr vardır dedim..
ama saygı çok çok önemli !!
insanlar hertürlü hata yapabilir zaten hiçbirşey için kesin konuşupta hiçbirşey için asla... dememk lazım..
ama ezdirmesin kendini ne olursa olsun sessiz kalıpta hatalı drumuna düşmesin kendini savunmayı bilsin ..hem lan diye hitap ne demek??
sevgidende öte önce saygı!!
bazen öyle bir an geliyorki eşin yada partnerin seni çok seviyor biliyorsun ama ne kadar sevse boş yetinemiyorsun kırgınlıkların tamir olsun istiyorsun için acıyor kalp yaran sevsende geçmiyor!!sorunları ertelememk lazım herşey zamanında çözümlenmeli!..bence öle gidipte hemen sana değer veriyorum ..önemlisin gibi laflar etmemeli!
ama yaşamış biri olarak seninde fikirlerine saygı duyuyorum söylediklerim bir tepki asla değildir yanlış anlaşılmasınopuyorumnanaktan

canm ya şimdiden anne ve babanı kotulemesi de yamlş ailene de asla laf soltme tabi bnlar bizim düşünclrmz ne kadarnı alrsn sana klmş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…