Nasl atlatacam?..Dne 20 gn kala iptal

özrünü kabul etme demiyorum sakın yalnış anlaşılmasın ama kırgınlıkların tamir olmalı ikna olmalısın!
ben değerliyim önemliyim de kendine lütfen..
kendini ciddi olarak önemse lütfen!
bunuda partnerine hissettir!bırak biraz uğraşsın affedeceksen bile sürünsün yani anlaa!!
sende sevdin ama hakaret etmiyorsun sonuçta !!

20 gün kalmış ne acelesi varmış alala
inş hatasını anlar özür diler belki bunaldığından yapmıştır

canım nie yanlış anlayayım....her yerde kavgalar tartışmalar olur....ben düzelebileceğini düşünüyorum....ben biraz daha pozitif yaklaşma taraftarı olduğum için kendimce öle diyorum....sonuçta eğer evlenilcekse karşı tarafa da soru cevap şeklinde yaklaşmak lazım...şimdi deselerki o kişiye sen bu kızla sadece birlikte olmak içinmi düğün tarihi aldın deseler ne dicek? evet mi dicek...sanmam....benim eşimde asabi...en ufak şeyi sorun yapar...bizdede hatta aiırısı sorun stres oldu...özellikle düğün yaklaştıkça.düşünsenize davetiylerimiz basılmıştı hala kavga ederdik...ama düzeliyo herşey...onlar normal şeyler düşüncesindeyim.şimdi 9 aylık hamileyim ve herşey çok güzel...severek evlendik yeri geldi bizde saygımızı yitirdik hemen pes etmedik ikimizde....sadece yanlış anlaşılma olduğu kanısındayım...yoksa karşı tarafın amacı cidden kötü olamaz.... (işallah öle değildir)

bence iyiki düğün olmıyorCADIARZU,senin aile tutucu olduğu için adamın hırsına gelmişlmaz:,gizli düğün bahane,bence sırf seni kulanmak için bu hırslmaz:,sonra da bana ne der başka kapıya gider,hiç üzülmeyerimseniben,beş kuruş etmeyen bir adamlmaz:,bence sen kına gecesi yap adamdan kurtuldun diyekaydirigubbakcemile3,aile seni düşünyor bellia.s,nişan yaptılar,senin duyguları hiça saysalardı o zaman nişan bile yapmazlardıa.s,ailenin değerini bilyerimseniben,ve allah seni daha iyi insanla karşılaştırır,emin ol,o zaman nedemek gerçek aşk anlıyacaksın,şimdi senin ilk aşk çok saf,çok kırılganopuyorumnanaktan,elbette o da gerçek,ama bam başka aşk da var hayattaŞeniz,ben eşimin ne düşündüğü,ne istediği,eve bir kaç dk sonra varıcağını dahi hissediyorum:asigim:,onun bakışı herşey anlatıyor,bir el haraketi dahi bir anlam taşiyoropuyorumnanaktan,biz bir birimizi tümüyle ruh beden hissediyoruz,senin de olacak,ama bu adamla sanmıyorum,

Sırf evlenebilmek için onurundan kişiliğinden vazgeçsin öylemi? Sizce insan kendinden ne kadar vazgeçebilir?

canım bence bir iki gün hiç görüşmeyin msj tlf falanda olmasın.Sinirlendiğinde ağzından ne çıktığını bilmeyen biri galiba nişanlın.Onunda biraz sinirleri yatışsın.Sonra karşılıklı bi konuşun biraz durulunca sorunlarınızı birbirinize anlatın.Eğer gerçekten çözümlenemeyecek gibiyse o zaman ayrılığı düşünün.Yani devam edeceksede biteceksede bu kararı birlikte alın.Ayrılırsanızda bunu çevrenizdekilere beraber anlatmanız daha doğru ve kolay olacaktır.Ama önce herşeyi bu güne kadar sana yaşattığı mutlulukları üzüntüleri herşeyi bi gözden geçir derim ben....

nişanlıyken ayrılmak daha kolay,evlendikten sonra daha çok yıpranırsın...

Sen onun hep daima sinirli biri oldugunu yazmissin.Yani bu sinirli halleri
dügün stresi olamaz.Issizlik stresi de degil.Bu adam asabi.
Ben hep derim , benim en korktugum erkek tipi asabi erkektir.Insana hayati
zehir eder.Üstelik oda yetmiyor,kaynana yaninami gelin gidicen.Ben babana
cok hak verdim.Anne babalar böyle seylerde pek yanilmazlar.Onlarin hisleri
cikar.

kanını kurutmuşsanıs deseydin ya canım,tmam ozman kanını kurutmayacağıs artık rahat ol.
ailen hakkında nasıl böyle konuşabilir anlamıyorumm:mymeka:

Allaha dua et güzelim yüzünü erken göstermiş.ONDAN SANA KOCA OLMAZ...PİMAN OLMAMAKİÇİN YOL YAKINKEN DÖN DERİM...

zararın neresinden dönsen kardır
nasıl başladıyla öyle gidiyor diye düşünüyorum
nişanlılık çok güzel bir dönemdir
o dönemde kavga gürültü çok oluyorsa
evlenince daha büyük kavgalar olur sanırım
bence bir kez daha düşün
mantığının sesini dinle
sırf 20 gün kaldı diye evlenilmez

pardon ama arkadaşım çengelde kokmuş et değilsin ki sen.
niye bu kadar taviz veriyorsun kendinden.

hepsini geç bana diyecek ki evliliği erteleyim; yeminlen dünyayı önüme serse daha da evlenmem ben o adamla..

ve siz bu adamla nasıl mutlu olacağım diyorsunuz..
bana göre mutluluk bu adamın olmadığı yerdedir..

bence ailenin karşı çıkma sebeplerini oturup bir düşün
senin göremediğin ve onların fark ettikleri birşeyler vardır mutlaka

bence evlilik üzeri böyle kavgalar çok olur yani stresten e bi de adam işsiz şuanda onu da biraz mazur görmek lazım diye düşünüyorum,çoğu erkekte vardır asabilik yani tek onda değil inan,yalnız sen acaba nişanlılık evresinde de çok mu uzak durdun çok mu soğuk durdun adamın canına tak etti bence bu konuda biraz sende kendini eleştir.Sonuçta nişanlılık evresi birbirini tanıma evresi eğer sen bu dönemde azcık ta adama yakın davranmadıysan kusura bakma da o anlamda kendinde de hata ara derim ben.Tamam tutucu bir ailen olabilir ama nişanlının da bir takım beklentileri olabilir çok normal ilerde kocan olacak adam seni de tanımak ister o anlamda da acaba etkileşim var mı vs.

Adam o kadar bunalmış ki gizli nikah diyor sırf seni rahatlatmak için yani muhtemelen senin nikah olmadan bişi olmaz ya da dokunamazsın gibi ifadelerin onu çok bunaltmışş canım bir de üstüne işsizlik stresi e düğün hazırlığı maddi konular hepsi birarada olunca ortaya böyle bir durum çıkmış ,:içelim:benim tavsiyem sakinleştikten sonra ikinizde başbaşa güzelce konuşun suçlu aramayın ama ikinizin de eksileri artıları konuşulsun ve ona göre düğün konusuna karar verirsiniz.

buarada nişanlın ve senin yaşını merak ettim

canım bence saygı bitmişse herşey bitmiştir bence bu düğün ertelenmek fln değil iptal olmalı ki nişanlının lan fln die konuştuğunu söylüyorsun ailenin sölediklerinide laf arasında sinirli bir şekilde yüzünüze vuruyor bazen gözümüz birşeyleri görmüyor aileyi dinlemiyoruz ama senin için şuan iş işten gecmiş deil bence evlilik kararını bir daha gözden gecir şu zamanda mantığınla hareket etmelisin

bak canım aşağı yukarı yaşıtız sanırım bu hayat bu benden bir kere armağan ediliyor bize
onun için çok iyi düşün derim emin olmadığın bir evliliğe adım atıcaksın güvenmediğin bir adamın koynuna gireceksin yazık değil mi sana düğüne isterse bir gün kalmış olsa bile şapkanı önüne koy düşün derim hayat senin hayatın harcamaya değmez gülüm:1hug:

ne aalaka baban ızın vermezz

ızın vermese sözunu vermesdı heralde

saçmaaa ....

anlattığın kadarıyla işsizlik zor...işsiz kalmış bir erkek tabi ki bunalımda olacaktır...düğün yapacak parası yok bence..

ailenle konuşsunlar sade bi nikah yapın düğün şart degil..tabi iş de bulmak lazım..bence aşılabilir bi sorun bu..senin bana dokunma demen hoşuna bile gitmiştir bence bahane bulmuş..
bazı arkadaslar yapma etme bu adamı bırak diyebilir ama bizler bilmiyoruz ki belki de kavga anında sen de ona ağır laflar ettin..
ilişkini en iyi sen iblirsin iyi düşün acele karar verme..

kusura bakmayın ama müstakbel eşiniz seksi yasal olarak yaşamak için evleniyor.yoksa bir hayatı sevdiği ile paylaşmak için değil...ertelemekten ziyade iptal edin....ama o kadar hazırlık..vs boşa gitmiş olcak olsa da zararın neresinden dönerseniz kardır...

o kadar pişmanım ki en büyük salaklık bende işte.. acele etmiyecektim nişanlanmak içinn :gitme:

Canım benim üzüldüm durumuna Allah yardımcın olsun
Ama zararın neresinden dönersen kardır...
Ama şimdiden nişanlanmak için acele ettim diyorsan zaten bişeylere mecbur katlandığın bellii ,nişanlın büyük düşüncesizlik yapmış ,sinirli olduğunu söylüysun birde ona bir ömür katlanabilecekmisin bunları iyi düşün arkadaşım
Bu zamanda nişan için acele ettim diyorsan ilerde evlilik için niye acele ettim keşke evlenmeseydim dememek için iyi düşün hemde çok iyi sevgilerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…