canım güzel şeyler söylüyorsun bende ayrıl bitsin demedim herşerde bir hayr vardır dedim..
ama saygı çok çok önemli !!
insanlar hertürlü hata yapabilir zaten hiçbirşey için kesin konuşupta hiçbirşey için asla... dememk lazım..
ama ezdirmesin kendini ne olursa olsun sessiz kalıpta hatalı drumuna düşmesin kendini savunmayı bilsin ..hem lan diye hitap ne demek??
sevgidende öte önce saygı!!
bazen öyle bir an geliyorki eşin yada partnerin seni çok seviyor biliyorsun ama ne kadar sevse boş yetinemiyorsun kırgınlıkların tamir olsun istiyorsun için acıyor kalp yaran sevsende geçmiyor!!sorunları ertelememk lazım herşey zamanında çözümlenmeli!..bence öle gidipte hemen sana değer veriyorum ..önemlisin gibi laflar etmemeli!
ama yaşamış biri olarak seninde fikirlerine saygı duyuyorum söylediklerim bir tepki asla değildir yanlış anlaşılmasınopuyorumnanaktan
Canim öncelikle sakin ol.
Gecenlerde bende erkek arkadasimla bu cinsellik ve yaklasma konusuyla ilgili konu acmistim, okumussundur belki.
O konuya girdikce ben kapatiyorum, buda zoruna gidiyor. Evlenmeden olsun demiyor, sabretmeliyiz diyor ama bazen sabrim kalmadi diyerek konuya gecis yapiyor, ki benimde bu konulari konusmak pek hosuma gitmiyor henüz nisanli degilken.
Neyse tartistik biraz, ertesi gün özür diledi. sInir koyman hosuma gidiyor dedi, ama benide anla dedi seni istiyorum falan dedi.
Sizinkiside hemen hemen ayni durum. Aslinda sen nikah olsada birsey olmaz demeseydin hic bu tartisma yasanmayacakti. Nisanlinda 22 gün beklemeyi biliyordur mutlaka, ama o an senin onu söylemen onun zoruna gitmistir. Dogal olarak hala güvenmiyormusun tarzinda konusmalar yapmis. Aslinda güven meselesiyle alakali degil, ama iste onlar öyle anliyorlar. Bana güvenmedigi icin dokundurtmuyor diye düsünüyorlar.
Birde tam dügün arefesinde streslisiniz. Biraz sakin olmaya calisin canim.
Sevgilin sinirli olabilir, benimkide öyle ben biraz cenesi car car eden biri olsam hayatta anlasamayiz.
Tartisma yaratmamaya calisacaksin. Ama tabi bu kendini savunmayacaksin anlamina gelmez.
Sinirli erkegi yatistirmak, yola getirmek daha kolaydir. Iki tatli sözle iner havalari.Hele hele seninkinin siniride benimkininki gibi saman alevi gibiyse:)
Ama bu olayda biraz senin düsünerek hareket etmen gerekiyordu. Oda biliyor bekleyecegini 22 gün.
Olan olmus, simdi sen sevdicegini ara, o sözü söyledigin icin kusura bakmamasini, ona cok güvendigini ve o anda söylememen gereken birsey söyledigini söyle. Evlenince görürsün sen dokunmayi dersin, birazda hosuna gider, havayi yumusatir:))
aminn canım inşallah tez zamanda Allah bi çözüm yolu gösterir
bu akşam görüşmek istemediğimi söyledim ama hala daha beni suçluyo ben ve ailem kanını kurutmuşuz bu kadar ne yaptıysak anlamadım yani mafoldumben
ne yazık ki eğer iş çıkışına gelirse göz yaşlarıma hakim olamam bunu biliyorum :gitme:
aminn canım inşallah tez zamanda Allah bi çözüm yolu gösterir
bu akşam görüşmek istemediğimi söyledim ama hala daha beni suçluyo ben ve ailem kanını kurutmuşuz bu kadar ne yaptıysak anlamadım yani mafoldumben
ne yazık ki eğer iş çıkışına gelirse göz yaşlarıma hakim olamam bunu biliyorum :gitme:
ama ben o kadar aşıktım ki herşeyin güzel gideceğini düşündüm..
daha öncede ne kavgalar ettik herşeyde ben alttan aldım, belki benim kaprislerim nazlarım yüzünden oldu sorunlarımız ama hep alttan alıp özür diledim herşeyi yuttum unuttum.. o kadar sinirli bi nişanlım var ki.. en ufak sorunu bile büyütüp kavga çıkartıyo...
ben nikah olsada düğüne kadar bişey olmaz dedim.. nişanlım buna çok bozulmuş, herşeyin senin olsun bilmem ne sen hep kaçıyosun zaten (affedersiniz) yok elleme yok dokunma ne bu güvensizlik bilmem ne diye bi patladı.
yok annesi para biriktirin ev alın der yok babası eve geç kalma bilmem ne der diye bunalmış artık dayanamıyomuş..
görüşmeyelim dedi bende kabul ettim. 1
düğünü erteleyelim dedi bana bunalmış artık.. ben evliliğe hazır değilmişim kadın olmaya hazır değilmişim.. bunuda başbaşa kalsak bile fazla yakın olmak istemediğim için söylüyo
getirme beni akşama size başlıcam artık lan demiş en sonunda... ben ne yapıcam ya akıl verin bana böyle bi adamla nasıl mutlu olucam.. :
bak canım aşağı yukarı yaşıtız sanırım bu hayat bu benden bir kere armağan ediliyor bizene yapacağımı bilemez haldeyim.. düğünüme tam 22 gün var ama düğünü iptal etmeyi düşünüyoruz.. nerden başlayacağımı bilmiyorum.. şu an ağlamamak için zor tutuyorum kendimi lütfen bana yardım edin..
ne zorluklarla kabul ettirdim aileme bu evliliği ama hepsi haklılardı herkes bana acele etmiyo musun dedi.. ama ben o kadar aşıktım ki herşeyin güzel gideceğini düşündüm..
daha öncede ne kavgalar ettik herşeyde ben alttan aldım, belki benim kaprislerim nazlarım yüzünden oldu sorunlarımız ama hep alttan alıp özür diledim herşeyi yuttum unuttum.. o kadar sinirli bi nişanlım var ki.. en ufak sorunu bile büyütüp kavga çıkartıyo...
benim ailem biraz tutucu, birazda yani nasıl anlatsam eski kafa.. babam eve geç gidince kızar, kayınvalideme yemeğe yollamaz vs, ama nişanlım başından beri bunları biliyo
sorun şu ki geçen akşam mesajlaşırken, biz bu çarşamba nikah kıyalım, baban bi arıza çıkartmasın düğün üstü dedi, ailemden habersiz nikah yapacakmışız, bende olmaz ailemden izinsiz dedim. ama tamam madem istiyosun, nikah dairesinde bi problem olmuş o yüzden erken kıydırıyoruz diye bi bahane uydururz tamam yaparız dedim. neyse böyle mesajlaşıyoduk .. ben nikah olsada düğüne kadar bişey olmaz dedim.. nişanlım buna çok bozulmuş, herşeyin senin olsun bilmem ne sen hep kaçıyosun zaten (affedersiniz) yok elleme yok dokunma ne bu güvensizlik bilmem ne diye bi patladı.. o kadar şaşkınım ki anlatamam yaa konu bi anda aileme geldi... yok annesi para biriktirin ev alın der yok babası eve geç kalma bilmem ne der diye bunalmış artık dayanamıyomuş.. ya 20 günümüz kaldı zaten 20 gün daha sabret dimi yani ben napayım şimdi benim suçum ne.. görüşmeyelim dedi bende kabul ettim. 1 gün hiç mesajlaşmadık, bugün mesaj attım ne yapmaya çalışıyosun diye.. düğünü erteleyelim dedi bana bunalmış artık.. ben evliliğe hazır değilmişim kadın olmaya hazır değilmişim.. bunuda başbaşa kalsak bile fazla yakın olmak istemediğim için söylüyo
ne yapacağımı şaşırdım ya o kdar kırıldım ki anlatamam.. ben suçluymuşum, şimdi ben ne yaptım ki anlamadım yaa bi türlü tek suçum ona dokunma demek herhalde..
getirme beni akşama size başlıcam artık lan demiş en sonunda... ben ne yapıcam ya akıl verin bana böyle bi adamla nasıl mutlu olucam.. çok seviyorum deli gibi ama bunlar nasıl unutulur yaa..:gitme::gitme:
düğünüme 22 gün var.. nasıl atlatıcam ben bunları yaa Allahım sen bana güç kuvvet ver diye dua etmekten başka bişey gelmiyo elimden.. o kadar istiyorum ki bişey olsa banada kurtulsam diye..
nasıl atlatıcam bu olanları lütfen bana yardım edin, biraz uzun oldu ama üzgünüm çok douyum :gitme::gitme:
o kadar pişmanım ki en büyük salaklık bende işte.. acele etmiyecektim nişanlanmak içinn :gitme: