Nasl atlatacam?..Dne 20 gn kala iptal

Canım, daha önce de söz attım, etraf ne der, ailemin yüzüne nasıl bakarım diyorsun ya.
Bence böyle düşünmen gereksiz.
Çünkü baban zaten karşıymış bu evliliğe, zaten zor kabul etmiş, halen de razı değil anlaşılan, sorun çıkartabileceğinden endişelendiğinize göre.
Bence sen atıyorum nişanı desen gelir bi de alnından öper seni.

Svda hemşeriymişiz ya..

Profillere pek bakmam da biranda gözüme çarptı, ver adresini nişanlının çekeyim hemen kulağını..

Üzmesin kızımızı...

kikikikik:) (Barçman dan alıntıdır)

evet tatlım bu kadar büyütülcek problemimiz olmamıştı hiç, hemen barışıyoduk ama bu sefer iş ciddi tatlım yaa.. yani ne olucak hiç bilmiyorum yaa..aklına birinin girdiğini sanmıyorum.. bi önceki akşam çok sıkılmıştı, paramız yetmiyo borç mu alsak kredi mi çeksek diye çok düşünmüştü, sanırım onların sıkıntısı yüzünden oldu birazda.. yani taktı onlara herşeyi stres yaptı bi anda

iyide canım seninde zaten milyonların yok sende kendi halinde strestesin acısını niye senden çıkarıyo. allah allah başkasından çıkarsın

Sürekli sinirli bir karakteri varsa çekilmez de işsizlikten veya düğün arifesi stresindense biraz anlayışlı olmak lazım.
Hem işsizse ailesi mi bakacak size nasıl olacak? Beraber yaşamanın zorluklarını burada yazanlardan da biliyorsunuz.
Bence de bir süre erteleyin. İşe girsin. Sen çalışıp da evi geçindirsen bile bir sürü problem çıkarır.

işsizlik ve düğün arifesinden kaynaklanıyo, yani daha öncede ufak tefek problemlerimiz oldu ama her ilişkide olan şeylerdi yani

bi kaç olumlu görüşmesi var yani düğünden sonra 1 -2 ay içinde işe girecek.. bi süre benim maaşımla idare edeceğiz

sakın ama sakın evlenme bu adamala..
hem biirde daha önce söz attım şimdi bide bundan dönersem ailemin yüzüne nasıl bakacağım deme..
mutsuz olup da boşanıp dönmektense nikah masasında hayır demek bile daha iyidir..
son 22..yakma kendini

Canım, daha önce de söz attım, etraf ne der, ailemin yüzüne nasıl bakarım diyorsun ya.
Bence böyle düşünmen gereksiz.
Çünkü baban zaten karşıymış bu evliliğe, zaten zor kabul etmiş, halen de razı değil anlaşılan, sorun çıkartabileceğinden endişelendiğinize göre.
Bence sen atıyorum nişanı desen gelir bi de alnından öper seni.

bunu düşünmeden edemiyorum bi türlü yaa :gitme:
Svda hemşeriymişiz ya..

Profillere pek bakmam da biranda gözüme çarptı, ver adresini nişanlının çekeyim hemen kulağını..

Üzmesin kızımızı...

kikikikik:) (Barçman dan alıntıdır)

tamam vereyim hemen :)

iyide canım seninde zaten milyonların yok sende kendi halinde strestesin acısını niye senden çıkarıyo. allah allah başkasından çıkarsın

bende anlamadım canımcım neden böyle yaptığını

allah yardımcın olsun herşerde bir hayır vardır derler..tartışma olacak bir mevzu bile değilmiş sorun diye sana yazdıkları ama işte sorun yapmış..
böyle böyle büyüyoruz işte canım,acılarla olgunlaşıyoruz,her sorunun ardından günyüzüne çıktığımızda ayaklarımız daha bir güçlü ve sağlam basıyor yere..umarım sende en kısa zamanda atlatırsın herşeyi..sana ayrıl yada ayrılma diyemiyorum rabbim hakkında en hayırlısını versin inşaallah:Saruboceq:
eğer kaderde o kişyle evlilik yazıldıysa ne yapsan önüne geçilmez,yiyecek ekmeğin içecek suyun yaşayacak sıkıntın yada iyi günün varsa bilemyiz işte birşey vesile olur düzelirsiniz yaşanır evlenirsiniz belli olmaz..hiçbirşeye kesin konuşamıyorum bende bazı arkadaşlar gibi..dediğim gibi en hayırlısı olsun inşaallah:Saruboceq:
bir senin gözünle baktım olaya birde bir anne olarak ,benmde hem oğlum hem kızım var evlat kolay yetiştirilmiyor umarım böyle sorunlar kimsenin başına gelmez:Saruboceq:
nişanlını körükleyen başka şeylerde olabilir bilemiyoruz tabi sana yansıttıkları gerçek düşünceleride olmayabilir çok ince düşünmek lazım..ruh halini bilemeyiz insanların.bazen başka sıkıntılar olmadık yere patlıyor..!!

bence dügünü erteleyerek senınde ekmeğine yağ sürmüş olur.sende adam akıllı düşünürsün.nasıl oluyor da daha aynı evı aynı yuvayı paylaşmadan bu denli kavga edıyorsunuz anlamıyorum.neysekı erken yuzunu gostermıs bence sana.asabı ınsanla gecınmek hakıkaten cok zordur.göz göre göre kapılıp gitme derım ben.daha nışanlıyken senınkiler benimkiler kavgası cıktıysa işiniz zor.

allah yardımcın olsun herşerde bir hayır vardır derler..tartışma olacak bir mevzu bile değilmiş sorun diye sana yazdıkları ama işte sorun yapmış..
böyle böyle büyüyoruz işte canım,acılarla olgunlaşıyoruz,her sorunun ardından günyüzüne çıktığımızda ayaklarımız daha bir güçlü ve sağlam basıyor yere..umarım sende en kısa zamanda atlatırsın herşeyi..sana ayrıl yada ayrılma diyemiyorum rabbim hakkında en hayırlısını versin inşaallah:Saruboceq:
eğer kaderde o kişyle evlilik yazıldıysa ne yapsan önüne geçilmez,yiyecek ekmeğin içecek suyun yaşayacak sıkıntın yada iyi günün varsa bilemyiz işte birşey vesile olur düzelirsiniz yaşanır evlenirsiniz belli olmaz..hiçbirşeye kesin konuşamıyorum bende bazı arkadaşlar gibi..dediğim gibi en hayırlısı olsun inşaallah:Saruboceq:
bir senin gözünle baktım olaya birde bir anne olarak ,benmde hem oğlum hem kızım var evlat kolay yetiştirilmiyor umarım böyle sorunlar kimsenin başına gelmez:Saruboceq:
nişanlını körükleyen başka şeylerde olabilir bilemiyoruz tabi sana yansıttıkları gerçek düşünceleride olmayabilir çok ince düşünmek lazım..ruh halini bilemeyiz insanların.bazen başka sıkıntılar olmadık yere patlıyor..!!

teşekkür ederim canım yorumun için inşallah hakkımda hayırlısı olur

bence hem düğün hemde işten çıkartılmış olmanın werdiği bi stres war bence çok üzerine gitmemelisin konuşup haletmeye bakın gülüm o senin nişanlın bana düşmez ama sende onun kadını olarak arada sokulup cilwe yapmalısnn

yok ya zaten alttan ala ala bu hale gelmis baksana

bende kavga etmek tartışmak istemiyorum dedim.. ben gelcem o zaman. kavga etmek değil konuşmak için demiş

isterse dugune 3 gun kalsin ertelemez tamamen iptal ederdim yerinizde ben olsam dügünü

benden sana tavsiye canim benim

asla ama aslaaaaaa sinirli bir insanla bunu bile bile hayatini asla ama aslaaaa birlestirmee

sonra cok aglarsin cok ah vah edersin

hastalanirsin eline girmez artik

bosver yol ver gitsin yolu acik olsun onunda seninde canim :teselli:

Son düzenleme:
ya erkekler neden böyleeeee:umursamaz:ne zaman büyücekler çok merak ediyorum benimde nişanlılık dönemim çok kısıtlı ve zor geçti ama bak şimdi 3 seneye gircek evliliğimiz ve ozamanlar anneme babama izin v ermio die kızan eşim bana şimdi dioki iyiki öyle yaşamışız herşeyi şimdi daha tatlı geliyor der hay allahımm yaa e neden o zaman anlayışlı davranmazlarkiiii senin stresin daha büyük olmalı düğün arefesi bence hem ailenden ayrılcaksın hemde kaynanla oturcaksın bambaşka bi hayat beklio seni....eğer yanına gidersen baskın çık sende dolmuş olduğunu belirt...

asla asla gitmem şuna bakın yaa gelde sinirlenme
tamam uzat bakalım tamam ya arama beni bi daha demiş

Son düzenleme:
aslında bencede her işte hayır vardır tatlım Allah sana evlenmeden gerçekleri gösteriyor aklını kullanmak sana kalmış insan birazda kaderini kendi çizer canımcım hiçççççç üstüne düşme alttan alma

:sm_confused: nişanlınızın, evlenince gerçek yüzü ortaya çıkacağa benziyor.
sizi birşeylere mecbur etmek için yakınlık kurmaya zorluyor gibi geldi bana.
normal bir adam, bu kadar bekledikten sonra 3 hafta daha bekler, ne olacak ki?

teşekkür ederim canım yorumun için inşallah hakkımda hayırlısı olur
dualarım seninle :Saruboceq: şu derdim varı pek okumama ama hakikaten çok üzüldüm :teselli:
için düğüm düğümdür ..tez zamanda çıkarsın bu sıkıntıdan umarım:Saruboceq:
tüm olanlardan sonra akşam buraya gel diye mesaj yazmış yaa
harbi yuhhh:eek:klava: ama sakin ol canım bnce öle öfke nefret saçma sakın..olgun davran kişilik sahibi bir insan nasıl davranır nasıl konuşur sende görsün,bide aslaaaaaaaa karşısında sakın sakın ağlama her ne şekilde konuşursan konuş ama ağlama güçlü ol kimle konuştugunu anlasın ..yaşanmış bişeyleriniz varsaki.. var ona nasıl koyacaktır senin dimdik dirayetli duruşun ve üzüntünü belli etmeyişin..erteleme muhabbetinede ben bir süre diye isim koymuyorum ne kadar ertelenir bu düğün allah bilir de! ve asla ezdirme kendini..gel geç..

X