Canim öncelikle sakin ol.
Gecenlerde bende erkek arkadasimla bu cinsellik ve yaklasma konusuyla ilgili konu acmistim, okumussundur belki.
O konuya girdikce ben kapatiyorum, buda zoruna gidiyor. Evlenmeden olsun demiyor, sabretmeliyiz diyor ama bazen sabrim kalmadi diyerek konuya gecis yapiyor, ki benimde bu konulari konusmak pek hosuma gitmiyor henüz nisanli degilken.
Neyse tartistik biraz, ertesi gün özür diledi. sInir koyman hosuma gidiyor dedi, ama benide anla dedi seni istiyorum falan dedi.
Sizinkiside hemen hemen ayni durum. Aslinda sen nikah olsada birsey olmaz demeseydin hic bu tartisma yasanmayacakti. Nisanlinda 22 gün beklemeyi biliyordur mutlaka, ama o an senin onu söylemen onun zoruna gitmistir. Dogal olarak hala güvenmiyormusun tarzinda konusmalar yapmis. Aslinda güven meselesiyle alakali degil, ama iste onlar öyle anliyorlar. Bana güvenmedigi icin dokundurtmuyor diye düsünüyorlar.
Birde tam dügün arefesinde streslisiniz. Biraz sakin olmaya calisin canim.
Sevgilin sinirli olabilir, benimkide öyle ben biraz cenesi car car eden biri olsam hayatta anlasamayiz.
Tartisma yaratmamaya calisacaksin. Ama tabi bu kendini savunmayacaksin anlamina gelmez.
Sinirli erkegi yatistirmak, yola getirmek daha kolaydir. Iki tatli sözle iner havalari.Hele hele seninkinin siniride benimkininki gibi saman alevi gibiyse:)
Ama bu olayda biraz senin düsünerek hareket etmen gerekiyordu. Oda biliyor bekleyecegini 22 gün.
Olan olmus, simdi sen sevdicegini ara, o sözü söyledigin icin kusura bakmamasini, ona cok güvendigini ve o anda söylememen gereken birsey söyledigini söyle. Evlenince görürsün sen dokunmayi dersin, birazda hosuna gider, havayi yumusatir:))