Nasıl Unutulur !

O günün gelmesini ve dimdik ayakta durabilmek istiyorum. Artık bende nefes almak istiyorum çünkü biliyorum bence o nefes alabiliyor.

O günün gelmesini ve dimdik ayakta durabilmek istiyorum. Artık bende nefes almak istiyorum çünkü biliyorum bence o nefes alabiliyor.
şuan zaten o omuzlarından bi yük kalkmış gibi hissediyordur.
1-2ay sonrasını hesaba katmadan.
senin yoklugunu cok iyi yaşamadan bilemicek.
inşallah sende bi an önce toparlanır saglam kafayla daha rahat düşünürsün. duygularına yenilmeden.

Silemelis yasadıgın seylerı o kadar ıyı anlıyorum kı aynısını bende yasadım. 2 yıl bırlıktelıgımız vardı ve ben annesıne babasına anne baba dıye hıtap edıyordum bu kadar ıc ıceydık ve evlılık dusunuyorduk hazırlıklarımız vardı.Gectıgımız Mart ayında aynı bu tur bahanelerle benı terk ettı,hastanelerde yattım umursamadı , bana ne laflar ettı ben ağlarken karsısında.yınede gıttım dogum gununde mutlu olsun dıye bıseyler yapmaya calıstım ama nafıle.Sonra ne tek bır mesaj ne bır arama yaptım senın gıbı.Kandıllerde kendısı mesaj atardı benı sorardı,ıyıyım mutluyum dıyıp kısa cevap yazıp gecıstırırdım.Onun haberı yoktu ama 1 ay hergun agladım evde ıs yerınde yolda . Sonra bırden bıre kafamda kestırıp attım bıtırdım.Bundan sonra hayatımda oyle bırısı yok dıye.Kendıme özguvenımı yenıden kazandım,kendımı mutlu etmeye calıstım ve tam 4 ay sonra bana gerı donmek ıstedı,burnundan getırdım kedı gıbı yıne gonlumu aldı ve sımdı hıc bır seye asla eyvallahım olmıcagını cok ıyı bılıyor.

Sende aynen böle devam et.Etrafımda ne kadar gorup duyduysam bu sekılde terkedıp gıdenı,eşek gıbı pişman olup gerı donuyorlar.Sen sadece kendını mutlu et ve emın ol sensız yapamıcak.Sadece sen dık dur

Dün gece ilk defa ayrılığın acısı ilk günmüş gibiydi içim çıkar gibi ağladım. Geçecek biliyorum zaman sadece birazcık zaman ama o zaman nasıl geçecek asıl mesele bu benim için.. Bu zamana kadar onun olmadığı bir hayalim yoktu şimdi onu içine alabildiğim bir hayalim yok her şeyimi aldı benden giderken..

İnan bizimde öyleydi. Aileler bile bir birini tanıyordu. teyzeler dayılar her kes iç içe ortak arkadaşlarımız ne yapıyor diye sorduğunda iyidir evdedir diyormuş. Ayağa kalkmak sorun değil benim için ama her gün o sokaktan geçerken her şey başa sarıyor. Bu zamana kadar ne zaman gittiyse geri geldi zaten ama şimdi bende gitmek istemiyorum yordu beni yoruldum bu kadar seneye sevgime sadakatime hoşgörüme haksızlık bu yapılan içim kabul etmiyor. Çok fazla canımı yaktı giderken.. Bi insanın doğum gününde yapılır mı bu benden bu kadar nefret edecek ne yaptım ona

İnşaALLAH, bir daha üzülmemek kırılmamak için umarım doğru karar verebilirim...

Çok haklısın ne desek sana suan sen acı cekıceksın bellı bır sure.Bende ağlarken etrafımdakı ınsanlar ağlama etme gecıcek dıyordu ama elde değil.Hep üzülen takan bız oluyoruz.Çalışıyor musun bılmıyorum ama baska semtte yada sehırde akraban arkadasın vs. varsa gıdıp 15-20 gun uzaklassan cok ıyı gelır.Bırde sureklı kendıne yapacak bırseyler bul.

Yeni bir ilişki bu bana çok uzak. Başka birinin de günahına giremem üzemem kıramam ki ah alamam korkarım ben bunlardan.. Rabbim güç versin kuvvet versin bana tez zaman da atlatayım

Bu sere içerisinde yurt dışında çalıştığımız bir şirketten teklif aldım gitmek istiyorum ama kaçmak ne derece doğru bilmiyorum.

Ben annemi kaybettim. Taşlaştı kalbim. Bi erkek arkadaşım oldu sevdim ama ilgilenenedim külfet geldi allah biliyor ya.
Her şey üstüne üstüne geliyo ölümden sonra. Kimsenin bi önemi kalmıyo. Nasıl olsa ölücem diye düşünüyosun. Düşünsene annemin ölüceği aklımın ucundan geçmezdi o gün. Uzunca bi müddet kabullenemedim. Bi yere gidince hemen eve dönüyodum. Annem evde yalnız kaldı diyodum. Sanki hala evde gibiydi..

Döner misin dönmez misin bilemiyorum. Ama sakın kızma olur mu..

kaçmıcaksın ki kendın için birşeyler yapacaksın sadece.Senın hayatın ondan ıbaret değil.Birde şöyle dusun sen suan ölüp bitiyorsun ama belkıde dunyanın obur ucunda senı gercekten hayatının askı beklıyor.
Her serde bır hayır vardır derler ya.Bırak herseyı Allah'a . Sen karıyerıne bak, dik dur , mutlu ol gerısı tıpış tıpış gelır.

Kızarım çok kızarım biz beraber ağladık bu zamana kadar her şeyi beraber göğüsledik annesine annem dedim ağladım. Kaç gün yemeden içmeden kesildim ben böyle olduysam tabiki de onun acısını tahmin bile edemem ama yapılmaz insan insana yapamaz bunu bu kadar gaddar olamaz ya..

Evet kesinlikle öyle ama o kadar içime işlemiş ki sanki ondan öncesi yokmuş gibi. Boğazımı her düşündüğümde boğum boğum edebiliyor.

o zaman burnuma hiç iyi kokular gelmedi bilesin

Evde ablası ile sorunlar yaşıyor zaten normal bir hayatı yok. Uzun zaman dinledim akıllar verdim tartışmaması için getir ne işin varsa ben yapayım bile dedim. Sonra baktım olmayacak bir yardım alsan ilaç değil de bilen bir insandan destek tavsiye alsan dedim onu da istemedi. Ne olabilir ki???

evliliklerin bile ömrü 8 seneyi bulmazken siz ilişki sürdürmüşsünüz..muhtemel birçok paylaşımda yaşandı..
öyleki monoton bir hal almış olabilir..
ismi aşk sevgi değil bencede alışkanlığa dönüşmüş..bu durumda gitmek isteyeni tutmanın manası yok gibi..
diyorum ya evlilikler bile monotonlaştığı için bitebiliyor..çiftler sıkıldım duygu bitti diyebiliyor..ve kimsede birşey diyemiyor..
siz 8 senem heba mı olacak diye düşünüyorsunuz..haklı yere..aileler biliyor ise..ne derim diyorsunuz...kendinizi aptal yerine konulmuş hissediyorsunuz ama bunca fedakarlıklarınız yanınıza kalacak gibi..
bırakın gitsin..sizin gibi oda alışkanlık mı dediği şeyleri özleyecek elbet...kimsenin onu sizin kadar anlamadığını sevmediğini yaşayarak görecek..ama yine kafam karışık diye dönecek emin olun..ki bu dönüşte uzun süreli olmayacak kanımca...çünkü benzer durumu yaşayan iki arkadaşım var biri 10 diğeri 7 senelik çetrefilli ilişkisini bitirmek zorunda kalmıştı.
o sebeple ben erkek arkadaşınızın yaptığını yadırgamadım..
şöyle düşünün..ilişki değilde 8 yıllık evlisiniz..ve eşiniz sizin ona sevginizi yaptığınız fedakarlığı sadakatınizi gözardı ediyor hep sorun yaşatıyor..emin olun boşanmalıyım fikri aklınızdan geçer.
umarım biran önce toparlarsınız.

Konuyu hatirliyorum. Bu zamana kadar yapmak isteyib yapamadigin ve ya hep erteledigin bir seyler yokmu ? Mesela bir hobi, ugraslar. Kendin icin bir seyler yap, kendine zaman ayir. Ve de unutmaya calisma. Cunki unutmaya calistikca daha cok hatirlarsin. Aklina geldigi an hemen baska seylere adapte ol, dusunceni baska seylere ver

benim en iyi unutma yöntemim kibirimi ve gururumu devreye sokmaktır...
geçerim aynanın karşısına:ümitli senin gibi biri böyle biri için zaman kaybetmesi ve üzümesi inanılır iş değil..dik dur kahraman derim kendime....ve canım sıkıldıkça bunu uygularım..
lütfen kendinizi duygularınızın esiri etmeyin....

Gaddarlıktan değil gerçekten elinde değil bak ben de yaşadım erkek arkadaşım da benden soğudu ilgilenmediğim için resmen senin yerine başka biri hareket ediyo değişiyosun

Çok zor bir durum. Ama senin yapman gereken artik onu aramamak ve gormezden gelmek. Kendine bos zamanlarini degerlendirmek icin ugraslar bulmalisin. Cunku her bos aninda aklina o gelir. Ilk zamanlar daha zordur ama sonradan yavas yavas duzelirsin. Tamamen bitmesede üstünü örtersin duygularının. 8 sene cok uzun bir zaman. Ne cok anı birikmistir. Bi anda silinmez tabi ki hepsi. Allah yardimciniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…