Nasıl Unutulur !

silemelis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
154
15
118
İstanbul
Daha önceki konumu okumayanlar için derdimi en son paragrafta belirteceğim. Ben artık sevmek istemiyorum ben unutmak istiyorum ama her ayağa kalkmak istediğimde biraz daha dibe düşüyorum. Aynı mahalede oturuyoruz her sokaktan geçtiğimde gözümde canlanıyor. Lütfen yardım edin ben nasıl ayağa kalkacağım? Ben nasıl unutacağım?

Erkek arkadaşım ile devam eden 8 yıllık bir ilişkimiz vardı. Ancak geçtiğimiz pazartesi günü ( doğum günüm bu arada ) ayrıldık. Geçen sene anne ve babasını trafik kazasında kaybetti pisikolojik olarak iyi bir durumda değil bu zamana kadar hep destek oldum alttan aldım davranışlarımda ihtimam gösterdim kırmamak incilmemesi adına yapılabilecek her şeyi yaptığıma inanıyordum taki pazartesi gününe kadar. 3 gün öncesinde yaz tatilimizi beraber yapıp gayet güzel şekilde döndük kafası hep karışık ve doluydu bunu biliyordum kendisi de bunu hep ifade ediyordu zaten ama hep farklı kişiler farklı şeyler üzerine düşüncesi vardı. Pazartesi günü beni aldı karşısına paşa paşa 'Ben bir döngünün içerisindeyim seni seviyor muyum yoksa sen bende bir alışkanlık mısın senin hayatımda olmanı istiyor muyum bilmiyorum biraz ara vermek kendimi dinlemek ve tartmak istiyorum şu zaman geçsin bakalım olursa olur olmazsa olmaz' dedi. Tabi ben yerle bir oldum doğum günümde sürpriz beklerken benimle konuşulan konu çok farklıydı. 'Ben bu zamana kadar sana hep destek oldum, her konuda yardımcı olmaya çalıştım sen bana neler söylüyorsun' dedim. ( geçen sene anne - babasını ilk kaybettiği zamanda da bu tip bir durum olmuştu ) Sen gideceğim diyorsun tamam diyorum geleceğim diyorsun tamam diyorum ben senin bu zamana kadar her şeyine eyvallah dedim. Ben buraya bunları duymak için gelmedim sen beni yerle bir ettin dedim. Neyse sen zaten gelmek istediğin zaman ararsın, yazarsın, gelirsin sen yolunu bulursun dedim kalktım gittim. Konuşurken yüzüm haricinde her yere bakıyordu her halde ortada anlam veremediğim bir şeyler oldu ama ben anlamadım. Kendimi hiç bu kadar aciz hissetmedim gururum yerle bir oldu günlerce ağlamaktan gözlerim şişti ama inat ettim aramadım mesaj atmadım bunları yapmayı da düşünmüyorum zaten ondan da ses yok. Şimdi size ihtiyacım var sizce ne oluyor ve benim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum içinden çıkamıyorum. Lütfen yardım edin..

Ben
bence biraz düşünmesine izin ver ama erkeklerin çok kolay vazgeçtigini unutmamak gerek bu zamanda da onu sürekli düşünmemeye çalış çünkü sonunda üzülebilirsin umarım üzülecegin bi karar olmaz

Biraz kendi haline birak.annesi ve babasini kaybetmis az bisey degil bu.hayatindaki herseyi sorgulamaya baslamistir.tamam sende haklisin ama en yakininda sen oldugun icin sana bu kadar yansimis bu mevzu.cok kendini uzmeden birak kendi haline.

Bu kadar destekten sonra bunu yapmasını hazmedemiyorsun anlıyorum.
Ama onun da yaşadığı az şey değil. Biraz zaman ver işin aslını anlatacaktır.
Başka bir şey varsa da zaten öğrenirsin.

ilaç kullanıyor olabilir mi? antidepresan gibi şeyler ise duyguları çok törpülüyor özellikle erkeklerde çok fazla yan etkisi oluyormuş

artık sen arayıp sorma..
3 sene az değil.. için içini yiyordur..
ama şöyle düşün..
sen arasan, senin ısrarınla gelse ne olacak.. gene gidecek..
bırak madem kendisini dinlesin biraz.. nefes alsın.. hayatıyla ilgili ne yapmak istediğine karar versin.
kendince bir süre ver mesela..
1 ay geçti hala ses yoksa.. sen de hayatına bak.. unutmaya çalış..
birisi gelip bana dönecek diye hazır kıta beklemenin de manası yok..
ama ısrar edip üzerine düşmenin de manası yok..

senin yerinde olsam kenara çekilir, kendi kafamda verdiğim sürenin dolmasını beklerdim.. gelirse ne ala, gelmezse unutmaya çalışırdım..

ama bende artık olsun istemiyorum çok üzüldüm çok kırıldım unutmak istiyorum..

Biraz kendi haline birak.annesi ve babasini kaybetmis az bisey degil bu.hayatindaki herseyi sorgulamaya baslamistir.tamam sende haklisin ama en yakininda sen oldugun icin sana bu kadar yansimis bu mevzu.cok kendini uzmeden birak kendi haline.

Hep bu darbeyi bana vuruyor her kafası karıştığında önce beni bırakıyor. Yoruldum inanın artık

Bu kadar destekten sonra bunu yapmasını hazmedemiyorsun anlıyorum.
Ama onun da yaşadığı az şey değil. Biraz zaman ver işin aslını anlatacaktır.
Başka bir şey varsa da zaten öğrenirsin.

Hazmedemiyorum hazmedemeyeceğim de sanırım çok zor her günüm ağlamakla geçiyor. Uyuyup uyanıp her şeyin bitmiş olmasını istiyorum

Hep bu darbeyi bana vuruyor her kafası karıştığında önce beni bırakıyor. Yoruldum inanın artık
Cok haklisin yorulmakta zaten.onun yaptigini da dogru bulmuyorum ama anlayabiliyorum.sen o yokmus gibi davran artik.sanki donmeyecekmis gibi.simdi unutamazsin gecmeyecek gibi geliyo ama bi bakmissin gecmis.haksizliga ugradigin icin dayanilmaz geliyo bu kadar

sende insansın değil mi??
ewt çok zor bir süreç geçirmiş ama bunu nedeni sen değilsin ki..
hatta elinden geleni yapmışsın.
sonra 8 yılına çok acıyacaksın. hatta gel dediğinde gidersen daha çok yılına acıyacaksın.
artık gel dediğinde ben bitirdim bu ilişkiyi beynimde diyebil bence ve yoluna bak. sizin ilişki biraz kangren olmuş cnm.
bence artık yeni hayatlar başlatın ikinizde. yeni sevgili demiyorum asla onu zaman gösterir ama birbirinizin olmadı hayatlar.
bence sevgi değil sizdeki artık alışkanlık. lütfen gururunu koru. arayınca da yelkenleri indrime. gün gelir evlenirsin belki sonra derki kafamı toplamam gerek seni öylece evde bırakıp gider onda sonra tek başına belki çocukla yersin kafayı. her gün gidecek mi acabalarla yaşarsın. kendini de düşün lütfen..

cok zor bi durum.
bittigine bile tam emin olmazki insan.
bi kaç ay zaman ver. geldi geldi. gelmezse sende hayatına bak.
ha bu bi kaç aylık zaman diliminde yine kendini toparlama metodları bul yap.

Hep bundan korkuyorum hep bunu düşünüyorum sevgili iken bana bunu yapıyor evlenince git anana ben biraz kafamı dinleyeceğim seni istemiyorum der mi diyorum. İnsan olarak çok iyi biri ona hiç bir şey diyemem ama bu konuda beni bitirdi bütün güvenim gitti.

cok zor bi durum.
bittigine bile tam emin olmazki insan.
bi kaç ay zaman ver. geldi geldi. gelmezse sende hayatına bak.
ha bu bi kaç aylık zaman diliminde yine kendini toparlama metodları bul yap.

En başta olamadım bende zaten gittiğine bittiğine inanamadım 1 buçuk hafta sonra dün kalın yorganın altında resmen üşüdüm bitti dedim bu sefer bende de bitti istemiyorum artık onu. Mantığım böyle diyor ama duygularım...

İçim acıyor resmen hani böyle insanın etlerini kemiklerinden ayırırlar ya onun gibiyim. Sudan çıkmış balığa döndüm. Çıksın aklımdan yüreğimden istiyorum. Artık onunla geçen bir hayatın hayalini bile kuramıyorum...

zaman en dinmedik acılara iyi bi ilaçtır.
zamana bırak. kafandaki düşünceleri yoklamamaya calış.
duygularında zamanla körelecektir. pişman olup döndügünde.
dimdik karşısında istemiyorum seni. sorunlarının arasında ilk beni terk ediyorsun dersin.

bence ayrılıp yeni hayata başladığın zaman omzundan büyük bir yük kakacak eminim ben bunu.
zaten acını yaşamışsın kötüdür aşk acısı eminim.
ben evliyim eşimle 1 dk tartışsam ev üzerime gelir.
evlilik büyük bir sorumluluktur.
bak ne güzel hayatının baharındasın yazık etme kendine. sevgiliyken ayrılması zor. ya veliyken. baba evin bile el evi olur sonra.
dikkat et üzdürme kendini. acını yaşa ve bitir. kendine güzel uğraşla kurslar yeni arkadaşlıklar kur.
belki yeni bir ilişkiye başlarsın toparlanınca ama eskisi hep sıkıntılı olur. her zaman bu olaylar ısıtılıp ısıtılıp karşına gelir.
aman dikkat et cnm.

Haklisin cok haklisin ama gecicek.tamam aciyacak biraz acimasina da izin ver ama biticek.kendini eve kapama.anilarinizdan kacma ama ille de aklina getirme.seni cok coook iyi anliyorum.bende sevdigim fedakarlik yaptigim halde b.ktan bi sebepten ayrildim esimden 1 ayi gecti.ilk bi hafta salya sumuk,bebegim olmasina ragmen camdan sarkittim kendimi.sonra dedim ki ben kendimi seviyorum ya kimse icin 3 gunluk omrumden calamam.sende boyle dusun kendini sev birak onu.cik gez toz.ilk zamanlar sucluluk hissediceksin belki yalandan guluceksin ama bi bakmissin gercekten gulebiliyosun.rahatlamissin.bu iliski simdi sen goremesen bile senin de sirtinda kambur olmustur.kolay degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…