• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl Unutulur !

Allah yardımcısı olsun inan ki yaşayan bilir. Bütün hayatım alt üst oldu biliyo musun.. Sen yine destek olmuşsun. Benim sevgilim destek oldu allah var ama bencil davrandı sürekli ilgi istedi. Nasıl ilgileneyim. İnan ki saçlarımdan yağ damladığı günler oldu kendime bile tahammülüm kalmadı ki süsüm püsüm ölsem eksik olmazdı. Çok afedersin bıyıklarımla gidiyodum sevgilimin yanına. İşine gelirse mantığı oluyo çünkü. Bulışmak istemiyodum daha yeni buluştuk diyodum bakımsızım diyodum olsun benim için sorun olmaz diyodu. Kendi bilir diyip gidiyodum o halde. Ki onun yanında dünyayı unutuyodum öyle bi sevmek.

Vizelerime finallerime girmedim. Canım sağolsun dedim allah şahit bak. Nası olsa ölücem bişey olabşlsem de olamasam da ölücem kaçarı yok diyorum kendi kendime. Geçen gün ben ölmek istemiyorum diye ağladım evde bi korku aldı içimi. Kimse bilmez bunu. Anlatmayız çünkü.. Sürekli ölümü düşünüyosun..

Ne tavsiye vereyim bilmiyorum inan ki. Ayrıl diyemem ayrılma diyemem ama unutasın varsa acını yaşa. Bi süre sonra geçicek. Bastırmaya çalışma ağlayasın varken gülme delirirsin bi süre sonra sebebini bilmediğin mutsuzluğun olur.

Acını yaşa ama kötü anları düşün unutmak istiypsan..

Senin için inan çok üzgünüm Rabbim kimseyi anne baba kaybı ile sınamasın ama bende bilirim ki ALLAH kimseye taşıyamayacağı acı yük vermezmiş. Rabbim güç versin sana ve senin gibilere.. Anlıyorum ben ama benim kızgınlığım kırgınlığımdan bana söylenen sözlerden gururumun kırılmasından duygularımdan hiçe sayılması bana bu şekilde anlatılsa zaten ben kenara çekilirim ama bana bu kadar yıl üzerine benim kuşlarım var emin değilim derse ben bunu anlayamam ki ruh haline veremem ki adama bakıyorum facebook dan gayet hayatından memnun mutlu gibi neden o kadar çok şey varken önce ben ?

Bunu düşündüm dönüp baktığımda her şeyi beraber yapmaya endekslenmişim şunu yaparız bunu da yaparız demişim hep kendim için hiç bir uğraşım meğersem yokmuş ben sadece onun için yaşamışım gibi...
Artik ola bilir kendine ait ugraslarin. Hayatinda kendine ozel bir seyler de olmali.

Kendi haline bırak ne hali varsa görsün diyorsun..

Evet sonucta bir karar vermis. Nasil sevgili olmaya birlikte karar vermisseniz ayrilmayi da biri istemisse digerininde en azindan kabullenmesi lazim. Feryat figân ortaligi katistirsaniz onun gozunde daha iyi bir hal mi alacaksiniz? Birakin sizden vazgecmisse iyi-kotu bir duygu beslemeyin. Ne guzel, zor zamanlarinda yaninda olmussunuz hem sevgili hem yakin arkadas-sirdas. Madem iliskiniz kavgali dovuslu bitmedi yerinizde olsam arar o gun agir konustugum icin ozur diler ne zaman isterse yaninda olacagimi soylerdim. He bu istedigi zaman sevgili olabiliriz istedigi zaman ayrilabiliriz anlamina gelmiyor tabi kii. Veshasil benim dusuncelerim boyle. Karakterim acisindan boyle dusunuyorum. Cunku deli gibi sevdigim insana kin gudup yarin gozumu actigimda onu tamamen kaybetmis olabilirim. Tamamen kaybetmeden kimsenin kalbinde bitmek istemem. Hayat kisa, hele ki birinden nefret etmek veya kotu dusuncelere sahip olmak icin cok cok kisa. sen de yolunu ciz derim, onunla dogmadin yaaa.

Senin için inan çok üzgünüm Rabbim kimseyi anne baba kaybı ile sınamasın ama bende bilirim ki ALLAH kimseye taşıyamayacağı acı yük vermezmiş. Rabbim güç versin sana ve senin gibilere.. Anlıyorum ben ama benim kızgınlığım kırgınlığımdan bana söylenen sözlerden gururumun kırılmasından duygularımdan hiçe sayılması bana bu şekilde anlatılsa zaten ben kenara çekilirim ama bana bu kadar yıl üzerine benim kuşlarım var emin değilim derse ben bunu anlayamam ki ruh haline veremem ki adama bakıyorum facebook dan gayet hayatından memnun mutlu gibi neden o kadar çok şey varken önce ben ?
Senin durumun farklı galiba canım benim.. En iyisi silmek hayatından. Çünkü ben açıklama yapmayı tercih ettim. İmkanım yok bende isterim seninle sabah akşam konuşayım ama sorumluluklarım var dedim. Bide özel bigün sonuçta kim bilir nasıl yandı canın.

Sağol dileklerin için amin inşallah.. Allahım sana da sabır selamet versin

Senin durumun farklı galiba canım benim.. En iyisi silmek hayatından. Çünkü ben açıklama yapmayı tercih ettim. İmkanım yok bende isterim seninle sabah akşam konuşayım ama sorumluluklarım var dedim. Bide özel bigün sonuçta kim bilir nasıl yandı canın.

Sağol dileklerin için amin inşallah.. Allahım sana da sabır selamet versin

Portakallıkurabiye yorumların bana çok iyi geliyor yaşananları anlayabildiğin için her halde.. Güzel yorumların için sana çok teşekkür ederim..

çok büyük bir şansızlık yaşamışsınız aslına diyecek fazla bir söz yok.tamtersini rabbim ne sana ne başkasına yaşıtmasın.yaşlarınız kaç bilmiyorum ama erkek arkadaşn için hiç koly bişy değil belki senide kaybederim yani allah vermesin sende ölüp gidersen diye düşünümüş olabilir belki bu pskolojiiyle o şekilde konuştu sizinle inanın bana onın yaşadığı hiç kolay bişey değildiceksenniz benim suçum ne sizin suçunuz yok ama bazaen evillklerde bile insan evladı yada annesini babasını kaybettiğinde boşanmalar bile olabiliyor bu tamamn kişden kişye değişen bir durum.onun pskoljik desteğe ihtiyacı var umarım bir yardım alır.siz sevgili olarak yada arkadaş olarak mı demeliyim biraz akışına bırakın bence zamana ihtiyacı var.o ne dediğin ne söylediğinin bence farknda değil yada dediğim gibi kaybetme duyggusu çok ağır basıyor olabilr.rabbim yardımcınız olsun.zamanlada herşey unutuluyor hiç merak etmeyin

ne kadar RUHSUZ bir iletişim bu
ikinizde ne yaptığınızın neden yaptığınızın
ve ne yapmak istediğinizin farkında değilsiniz
ortada belli olan tek bir şey var
bu ilişki RUHUNU KAYBETMİŞ
zorlamaya yeniden yeniden konuşmaya yıpranmaya gerek yok
herkes kayıpları ile başbaşa farklı yopllarda devam etmeli

Daha önceki konumu okumayanlar için derdimi en son paragrafta belirteceğim. Ben artık sevmek istemiyorum ben unutmak istiyorum ama her ayağa kalkmak istediğimde biraz daha dibe düşüyorum. Aynı mahalede oturuyoruz her sokaktan geçtiğimde gözümde canlanıyor. Lütfen yardım edin ben nasıl ayağa kalkacağım? Ben nasıl unutacağım?

Erkek arkadaşım ile devam eden 8 yıllık bir ilişkimiz vardı. Ancak geçtiğimiz pazartesi günü ( doğum günüm bu arada ) ayrıldık. Geçen sene anne ve babasını trafik kazasında kaybetti pisikolojik olarak iyi bir durumda değil bu zamana kadar hep destek oldum alttan aldım davranışlarımda ihtimam gösterdim kırmamak incilmemesi adına yapılabilecek her şeyi yaptığıma inanıyordum taki pazartesi gününe kadar. 3 gün öncesinde yaz tatilimizi beraber yapıp gayet güzel şekilde döndük kafası hep karışık ve doluydu bunu biliyordum kendisi de bunu hep ifade ediyordu zaten ama hep farklı kişiler farklı şeyler üzerine düşüncesi vardı. Pazartesi günü beni aldı karşısına paşa paşa 'Ben bir döngünün içerisindeyim seni seviyor muyum yoksa sen bende bir alışkanlık mısın senin hayatımda olmanı istiyor muyum bilmiyorum biraz ara vermek kendimi dinlemek ve tartmak istiyorum şu zaman geçsin bakalım olursa olur olmazsa olmaz' dedi. Tabi ben yerle bir oldum doğum günümde sürpriz beklerken benimle konuşulan konu çok farklıydı. 'Ben bu zamana kadar sana hep destek oldum, her konuda yardımcı olmaya çalıştım sen bana neler söylüyorsun' dedim. ( geçen sene anne - babasını ilk kaybettiği zamanda da bu tip bir durum olmuştu ) Sen gideceğim diyorsun tamam diyorum geleceğim diyorsun tamam diyorum ben senin bu zamana kadar her şeyine eyvallah dedim. Ben buraya bunları duymak için gelmedim sen beni yerle bir ettin dedim. Neyse sen zaten gelmek istediğin zaman ararsın, yazarsın, gelirsin sen yolunu bulursun dedim kalktım gittim. Konuşurken yüzüm haricinde her yere bakıyordu her halde ortada anlam veremediğim bir şeyler oldu ama ben anlamadım. Kendimi hiç bu kadar aciz hissetmedim gururum yerle bir oldu günlerce ağlamaktan gözlerim şişti ama inat ettim aramadım mesaj atmadım bunları yapmayı da düşünmüyorum zaten ondan da ses yok. Şimdi size ihtiyacım var sizce ne oluyor ve benim ne yapmam gerekiyor bilmiyorum içinden çıkamıyorum. Lütfen yardım edin..

Ben unutmanın yollarını ararken nasıl olur da bir insan bu kadar belirsizliğe sürüklenir bilmiyorum.
Dün akşam işten çıktıktan sonra telefonumda bir mesaj ;

- Çıktın mı?
* Çıktım.
- Görüşelim mi?
* Görüşelim.
Daha sonrası nerede şurada gibi gelişiyor.

Ortalama 30 dakika aynı ortamda bulunduk bunun belki 10 dakikası kesik kesik konuşmuşuzdur. Ne onun söylediklerine ben cevap ve tepki verdim nede o benim söylediklerime tepki verdi.
Devamında anlayabilmeniz için benim konuşmalarımı * ile arkadaşımın konuşmalarını - ile belirteceğim.

* Seni dinliyorum?
- Konuşalım bitsin gidiyim mi diyorsun?
* Hayır konuşmak istedin, seni dinliyorum.
- Bana öfkeli yada kinli misin?
* Hayır sana karşı bir şey hissedemiyorum şuan

- Ben uzun zamandır seninle yaptıklarımızdan keyif alamıyordum.

- Ben uzun zamandır düşünüyorum bu alışkanlık durumunu hiç sana yansıttım mı?
* Hayır hiç bir şekilde yansıtmadın böyle bir düşüncen olduğunu bilseydim bende ona göre davranırdım.
- Düşünüyordum zaten sonrasında alışkanlık ile ilgili bir yazı okudum bu dedim benim yaşadığım hissettiğim bu..
* İyimiş.

* Ne kadar zamandır böyle düşünüyorsun?
- 1 sene

- Ne hissediyorsun?
* Sana kırgınım sana kızgınım..
- Beni parça pinçik edip parçalamak istiyor musun?
* İstemiyorum.

- Bana bir şey söylemek geçiyor mu içinden?
* Geçmiyor. Beni neden çağırdın?
- Bilmiyorum.
* Aklında bir şeyler varmış ki görüşelim dedin.
- Bilmiyorum.

- Bu süre zarfında ellerini semaya açıp dua ettin mi?
* Ettim
- Ne için ettin?
* Söyleyeyim. Ben önceden hep olsun diye dua ederdim, şuan sadece hayırlısını istiyorum.

* Sen madem ki bunu düşünüyordun neden benimle tatile gittin? Sen beni kullandın bunun başka açıklaması yok. Ben bu kadar zamandır sadece bunu düşünüyorum sen beni kullandın. Ben sana bu kadar güvenmişken sana teslim olmuşken
- Yok öle bir şey kesinlikle!!
* Neden aynı yatakta yattın o zaman benimle neden elimi tuttun neden güldün eğlendin hiç bir şey yokmuş gibi davrandın.
- Bilmiyorum.

* Ben senin içinde bulunduğun durumu biliyorum anlıyorum seni ama bende bunu hak etmedim ki. Sen bunu bu kadar zamandır düşünüp uygulamadıysan tatile gittiysen bence bu 1 gün sadece 1 gün daha bekleyebilirdi. Bu senin yaptığının adı bencillikten başka hiç bir şey değildi. Yıktın geçtin beni..

Yüzündeki mahçup ifadeyi yıllar geçse de unutamam her halde acısı içinden çıkamadığı düşünceleri yüzünden belliydi...

- Gidelim mi artık?
* Gidelim.

Arabadan inmeme yakın;

* Sana daha önce bir şey söylemiştim hatırlıyorsan senin destek alman gerekiyor senin prof. bir destek alman gerekiyor. Bugün ben yarın kimler kimler hayatından gider. Dibe batıyorsun çıkman için bunu yapman lazım..

* İyi akşamlar. Dedim indim arabadan.. Ben neden görüştüğümüzü anlamadım, gelişme yok sonuç yok. Düşün düşün içinden çıkamıyorum...

çok büyük bir şansızlık yaşamışsınız aslına diyecek fazla bir söz yok.tamtersini rabbim ne sana ne başkasına yaşıtmasın.yaşlarınız kaç bilmiyorum ama erkek arkadaşn için hiç koly bişy değil belki senide kaybederim yani allah vermesin sende ölüp gidersen diye düşünümüş olabilir belki bu pskolojiiyle o şekilde konuştu sizinle inanın bana onın yaşadığı hiç kolay bişey değildiceksenniz benim suçum ne sizin suçunuz yok ama bazaen evillklerde bile insan evladı yada annesini babasını kaybettiğinde boşanmalar bile olabiliyor bu tamamn kişden kişye değişen bir durum.onun pskoljik desteğe ihtiyacı var umarım bir yardım alır.siz sevgili olarak yada arkadaş olarak mı demeliyim biraz akışına bırakın bence zamana ihtiyacı var.o ne dediğin ne söylediğinin bence farknda değil yada dediğim gibi kaybetme duyggusu çok ağır basıyor olabilr.rabbim yardımcınız olsun.zamanlada herşey unutuluyor hiç merak etmeyin

Şuan inanın bende bilemiyorum neler düşündüğünü dün akşam görüşmek istedi tekrar konuştu. Konunun sonuna da yazdım konuşmalarımızı şuan bütün aklım karıştı..

ne kadar RUHSUZ bir iletişim bu
ikinizde ne yaptığınızın neden yaptığınızın
ve ne yapmak istediğinizin farkında değilsiniz
ortada belli olan tek bir şey var
bu ilişki RUHUNU KAYBETMİŞ
zorlamaya yeniden yeniden konuşmaya yıpranmaya gerek yok
herkes kayıpları ile başbaşa farklı yopllarda devam etmeli

Dünkü halini ve konuşmalarını gördükten duyduktan sonra aklım çok karıştı ne yapacağımı ne düşüneceğimi inanın bilemez içinden çıkamaz oldum

diğer konunuzu okudum ve adamın sana söylediği cümlelere takıldım.neden bunları söyledi düşünmek lazım.çünkü kolay söylenecek şeyler değil.mutlaka sebepleri vardır.ilişkilerinizdeki hataları da gözler önüne seriyor gibi.yani adam seni uzun süredir istemiyormuş ama sen onu bırakmıyormuşsun ve çok fazla taviz verip fedakarlık yapıyormuşsun gibi bir sonuç çıkıyor ki gerçekten bunlar sağlıklı şeyler değil

Ben unutmanın yollarını ararken nasıl olur da bir insan bu kadar belirsizliğe sürüklenir bilmiyorum.
Dün akşam işten çıktıktan sonra telefonumda bir mesaj ;

- Çıktın mı?
* Çıktım.
- Görüşelim mi?
* Görüşelim.
Daha sonrası nerede şurada gibi gelişiyor.

Ortalama 30 dakika aynı ortamda bulunduk bunun belki 10 dakikası kesik kesik konuşmuşuzdur. Ne onun söylediklerine ben cevap ve tepki verdim nede o benim söylediklerime tepki verdi.
Devamında anlayabilmeniz için benim konuşmalarımı * ile arkadaşımın konuşmalarını - ile belirteceğim.

* Seni dinliyorum?
- Konuşalım bitsin gidiyim mi diyorsun?
* Hayır konuşmak istedin, seni dinliyorum.
- Bana öfkeli yada kinli misin?
* Hayır sana karşı bir şey hissedemiyorum şuan

- Ben uzun zamandır seninle yaptıklarımızdan keyif alamıyordum.

- Ben uzun zamandır düşünüyorum bu alışkanlık durumunu hiç sana yansıttım mı?
* Hayır hiç bir şekilde yansıtmadın böyle bir düşüncen olduğunu bilseydim bende ona göre davranırdım.
- Düşünüyordum zaten sonrasında alışkanlık ile ilgili bir yazı okudum bu dedim benim yaşadığım hissettiğim bu..
* İyimiş.

* Ne kadar zamandır böyle düşünüyorsun?
- 1 sene

- Ne hissediyorsun?
* Sana kırgınım sana kızgınım..
- Beni parça pinçik edip parçalamak istiyor musun?
* İstemiyorum.

- Bana bir şey söylemek geçiyor mu içinden?
* Geçmiyor. Beni neden çağırdın?
- Bilmiyorum.
* Aklında bir şeyler varmış ki görüşelim dedin.
- Bilmiyorum.

- Bu süre zarfında ellerini semaya açıp dua ettin mi?
* Ettim
- Ne için ettin?
* Söyleyeyim. Ben önceden hep olsun diye dua ederdim, şuan sadece hayırlısını istiyorum.

* Sen madem ki bunu düşünüyordun neden benimle tatile gittin? Sen beni kullandın bunun başka açıklaması yok. Ben bu kadar zamandır sadece bunu düşünüyorum sen beni kullandın. Ben sana bu kadar güvenmişken sana teslim olmuşken
- Yok öle bir şey kesinlikle!!
* Neden aynı yatakta yattın o zaman benimle neden elimi tuttun neden güldün eğlendin hiç bir şey yokmuş gibi davrandın.
- Bilmiyorum.

* Ben senin içinde bulunduğun durumu biliyorum anlıyorum seni ama bende bunu hak etmedim ki. Sen bunu bu kadar zamandır düşünüp uygulamadıysan tatile gittiysen bence bu 1 gün sadece 1 gün daha bekleyebilirdi. Bu senin yaptığının adı bencillikten başka hiç bir şey değildi. Yıktın geçtin beni..

Yüzündeki mahçup ifadeyi yıllar geçse de unutamam her halde acısı içinden çıkamadığı düşünceleri yüzünden belliydi...

- Gidelim mi artık?
* Gidelim.

Arabadan inmeme yakın;

* Sana daha önce bir şey söylemiştim hatırlıyorsan senin destek alman gerekiyor senin prof. bir destek alman gerekiyor. Bugün ben yarın kimler kimler hayatından gider. Dibe batıyorsun çıkman için bunu yapman lazım..

* İyi akşamlar. Dedim indim arabadan.. Ben neden görüştüğümüzü anlamadım, gelişme yok sonuç yok. Düşün düşün içinden çıkamıyorum...
yaşadığın ilişkiyi en iyi sen bilirsin ama seni kullandığını ben düşnmedim.ailesini kaybetmedn önceki hareketleriye şimdiki hareketlerini en iyi gözlemleyen sensin.erkek arkadaşının aklı çok karışmış çok belli çok ağır bir travma geçiriyor bana göre aklının sende olduğuda kesin.bi çıkmazda bana göre ve kaybetme korkusu olduğuna inanıyorum ben.sende üzerine gitmeden gün içinde ne yaptığını sor.herhangi bir yakınııyla görüşüyorsan doktordan yardım alması gerktiğini o kşişiyede anlat.zorlu bir süreçtesiniz allah yardımcınız olsun

yaşadığın ilişkiyi en iyi sen bilirsin ama seni kullandığını ben düşnmedim.ailesini kaybetmedn önceki hareketleriye şimdiki hareketlerini en iyi gözlemleyen sensin.erkek arkadaşının aklı çok karışmış çok belli çok ağır bir travma geçiriyor bana göre aklının sende olduğuda kesin.bi çıkmazda bana göre ve kaybetme korkusu olduğuna inanıyorum ben.sende üzerine gitmeden gün içinde ne yaptığını sor.herhangi bir yakınııyla görüşüyorsan doktordan yardım alması gerktiğini o kşişiyede anlat.zorlu bir süreçtesiniz allah yardımcınız olsun

İnanın ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bi çıkmazdayım sanki bende boğuluyorum artık nefes alacak bi alanım kalmadı ne zaman kolumu kaldırsam kendimi dışarı atmak için olmyo daha da dibe batıyorum.

diğer konunuzu okudum ve adamın sana söylediği cümlelere takıldım.neden bunları söyledi düşünmek lazım.çünkü kolay söylenecek şeyler değil.mutlaka sebepleri vardır.ilişkilerinizdeki hataları da gözler önüne seriyor gibi.yani adam seni uzun süredir istemiyormuş ama sen onu bırakmıyormuşsun ve çok fazla taviz verip fedakarlık yapıyormuşsun gibi bir sonuç çıkıyor ki gerçekten bunlar sağlıklı şeyler değil

Benlik bir durum yok aslında ben hissetmedim onun bu düşüncelerini kendimi ona adamış gibi etrafında pervane oldum. Şİmdi ise ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Back