- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.806
- 198
Sanki hatırlıyorum o konuyuBi Gökçen vardı o da boşanıyordu, kocası kendi evinde aldatmıştı, aylar sonra bi baktık bebe yapmış.![]()

Bahtsızbedevi nerelerde kaldı? Bir tuhaflık var hiç yazmıyor bu aralar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki hatırlıyorum o konuyuBi Gökçen vardı o da boşanıyordu, kocası kendi evinde aldatmıştı, aylar sonra bi baktık bebe yapmış.![]()
Çok geçmiş olsun canım üzülme sorun sende değil bu empati yoksunu düşüncesiz insanlarda. Ve arada dengeyi kuramayan ya da kurmayan kurmak istemeyen eş kişisinde. Senden vazgeçiyor yani bu kadar kolay. Zaten hiç senin olmamış canım sal gitsinGurur duymuyorum açık açık konuşmuştum Zaten ama anlamıyorlar
Pasif takıldığımı da düşünmüyorum rahatsızlığımı her anlamda dile getirdim ve anlamıyorlar
Bugün tekrar konuştum eşim ve annesi İle ramazandan sonra gideceklerini ilettiler ve Boşanıyorum
Ah ah şu erkeklerin ailesi yok mu gelinlerin başının belasıSelamlar Hanımlar,
3 senelik evliyim
Kayınvalidem ve kayınpederim yaklaşık 2 ay önce İstanbul a bize geldiler.
15 günlük bir karantina sürecimizi çıkarırsak 1.5 aydır bendeler. Ne zaman köye / memleketlerine/ evlerine gideceklerini hiç bilmiyorum.
Eşime sorduğumda ne kadar kalacaklarsa kalırlar, gitmek istedikleri zaman giderler kışı burada geçirsinler diyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım. ikimizde çalışıyoruz yorgun argın eve geliyoruz ve ben hizmet etmek zorunda kalıyorum. her gün yemek yapmak zorunda kalıyorum evi derli toplu tutmak vs vs ... 70 yaş civarındalar çok şükür hasta değiller ama kaynanam yemek yapmaz asla en fazla oğlu isterse yapar .
Gelmesinler demiyorum ancak gelirsin 1 ay kalırsın gidersin yada dersin ki şu gün gideceğim o da yok
bugün sordum diğer oğlu da farklı bir şehirde ona ne zaman gideceksiniz dedim havalar ısınınca cevabını aldım
yahu mevsim kış havalar ısınınca ne demek oluyor
ben rahatıma konforuma düşkünüm, eşime evlenmeden önce sağlıksal vs bir zorunluluk olmadıkça asla ve asla birlikte yaşamak veya uzun süreli görüşmelerin olmamasını söylemiştim ama nerdeee .... her şey evlenene kadar
daha önce bunun konusu tartışması oldu ve boşanmaktan döndük
sizce sormalı mıyım? ne zaman gideceksiniz ben bu durumdan rahatsızım demeli miyim?
Ne demeliyim ne yapmalıyım bana fikir vermenizi rica ediyorum
![]()
Sen bizden daha aşinasın sürece tatlımtabii ki yazmayacak artık bir süre " dışlamayalım diye"
Çocuktan sonra açar yeni bı başlık, orda öğreniriz arada olanları
Siz destek fikir isteyen insanlara bu şekilde mi yaklaşıyorsunuz
İlginç vallahi
Ne münasebet.Gittiler mi bu arada
TT yaparız #evimdengit diye hattaKonum atsın biz gidip kovalım![]()
TT yaparız #evimdengit diye hatta
Ben istemiyorum, aman diyim.Haha olur bana uyar
Bu arada esenmine sabrından istiyorum![]()
Ben istemiyorum, aman diyim.
Cidden keşke bu kadar sabırlı ve hanımefendi durabilseydim şunun onda birini yapsam hayatımda çok şey değişirdi bence ..Haha olur bana uyar
Bu arada esenmine sabrından istiyorum![]()
Cidden keşke bu kadar sabırlı ve hanımefendi durabilseydim şunun onda birini yapsam hayatımda çok şey değişirdi bence ..
Evet gittilerGittiler mi bu arada
Herkese hanımefendi olunmaz, bazılarına çirkef lazım, şöyle elini o süpürge saçına dolayacaksın, ondan anlıyorlar.Ya böyle güzel kadınlar da böyle çirkef ailelere denk geliyorlar sanırım, ben mi edepsizim anlamadım ki ben burdan kuruluyorum o bunu yaşıyorBizim kültürde hanımefendilik acizlikle karıştırılıyor sanırım
Eşiniz peki?Evet gittiler
Her yerde ama her yerde böyle. Rezillik çıkaracaksın, ültimatom vereceksin, tehditkar olacaksın, ancak o zaman kazanırsın. Yoksa elin böğründe beklersin. En basiti market sırasında bile önüne geçerler. Tam olarak böyleyiz.Ya böyle güzel kadınlar da böyle çirkef ailelere denk geliyorlar sanırım, ben mi edepsizim anlamadım ki ben burdan kuruluyorum o bunu yaşıyorBizim kültürde hanımefendilik acizlikle karıştırılıyor sanırım
Burnundan getirecek kocan, biliyorsun değil mi? Bi dahakine yıllıkçı gelecekler, yine mırın kırın edersen daha sonrakine temelli yerleşecekler.Evet gittiler
Ben belirli bi noktadan sonra çok çileden cikiyorum o yere kadar susuyorum çok büyük bir yanlış ama o çileden çıktığım noktada da ortalığın içine tükürüyorum çok yanlış bence buYa böyle güzel kadınlar da böyle çirkef ailelere denk geliyorlar sanırım, ben mi edepsizim anlamadım ki ben burdan kuruluyorum o bunu yaşıyorBizim kültürde hanımefendilik acizlikle karıştırılıyor sanırım