Zaten anneniz babaniz sizden itaat etmenizi, onlarin isteklerini sorgulamamanizi istese nasil isyan edeceginizi sasirirsiniz.Çok haklısınız ama bugune kadar çevremde hep eşinin parasını yiyen ona borç yukleyen birde bu yetmezmiş gibi mukemmel ev hanımı olmasını bekleyen üstüne bir de aldatan erkekleri göre göre çok tiksindim öyle erkeklerden. Erkek arkadaşım en azından geleneksel biri olduğu için sorumluluklarını bilen ona böyle öğretilmiş biri ve kendini playboy havasına sokmaya çalışan abuk sabuk erkeklerden de cidden nefret ediyorum. O bana karşı ilgisini sevgisini de esirgemiyor garip garip ego tatminleri yok. Sırf bunları düşündükçe ben de kendimi değiştirmeye çalışıyorum. Yoksa bana annem babam bile en ufak baskı yapmamıştır modern görüşlü insanlar.
hahayalanci olmayi normallestirip birde gormemezlikten gelmeni istiyorsa karaktersiz biri. kiyafetine nasil karisiyor burka giymeni mi istiyor? seni niye zorluyor, cansiz mankenle evlensin. istedigi kiliga sokar cani sıkıldıkca
herşey için istiyor. evet arapyabancı dediğin arap mı sevgilin itaat falan? yaşın kaç bir de okul kıyafetim bile aykırı falan demişsin? çocuk cinsel anlamda itaatkar ol dediyse o çok başka bir şey önce hangi anlamda dediğini öğren bence.
Araplarin kulturunde cok eslilik de var . Buna da itaat edecek misiniz?herşey için istiyor. evet arap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?