Nasıl itaatkar bir bayan olunur?

Ay valla adam bir Grey değilse itaat etme Ay tövbe tövbe şaka bi yana tavsiyeleri dinlemekle her dediğini koşulsuz yerine getirmek arasında dağlar kadar fark var. Eğer bahsettiği ‘tavsiyelerimi dikkate al’ ise okey ama ‘her dediğimi sorgulamadan yap’ ise kesinlikle karşı ol.

Dogru kelime itaat değil. Uyum diyebiliriz. Erkek arkadasınız bunu kastediyor bence yani bana uyum sagla diyor. Örneğin muhafazakar biriyle beraber olup onunla gittiğiniz yerlerde mini etek giyer itaat etmiyorum derseniz mantıksız olur.O yuzden kıyafetinize dikkat edersiniz ki bu itaat değil uyum saglamaktır.Basit seklıyle bu.

Karekter yapınız farklı uyumlu olmak diye bir şey duymadınız Mı?
İtaatkarlık insanın kendine ihanetidir

Of cidden üzüldüm psikolojik durumunuza. Kendisine saygısı olan bir insanın düşünceleri olamaz bunlar. Yapacağınız şey sizin üzerinizden egosunu şişirecek bir hödüğe köle olmak değil, sizi fikirlerinizle, kişiliğinizle, aranızdaki farklılıklarla saygı duyarak sevecek aklı başında biriyle sevgili olmak. Erkek arkadaşınızı tarif etme şeklinizle, sizden beklentileri ne kadar zıt. Egosunu şişirmeye çalışmayan insan neden itaat beklesin? Önce bu bilince gelmeniz gerekiyor. Kimse kimseye itaat etmemeli şu hayatta. Hepimizin akıl terazisi var. Makul olan karşılıklı konuşup, orta yolları bulmak. Öyle sorgusuz sualsiz hep karşınızdakine boyun eğen biri olursanız, yazık bir hayat yaşar gidersiniz.

Zaten anneniz babaniz sizden itaat etmenizi, onlarin isteklerini sorgulamamanizi istese nasil isyan edeceginizi sasirirsiniz.

yalanci olmayi normallestirip birde gormemezlikten gelmeni istiyorsa karaktersiz biri. kiyafetine nasil karisiyor burka giymeni mi istiyor? seni niye zorluyor, cansiz mankenle evlensin. istedigi kiliga sokar cani sıkıldıkca
haha
Aslında yalancılık değil mevzu. Böyle yumuşak huylu şirin sevimli kızlar varya onlara çok özeniyorum. Ben en ufak birşeyde kıyameti koparıyorum keşke tutabilsem kendimi biraz. Sabırlı sakin tatlı biri olsam

yabancı dediğin arap mı sevgilin itaat falan? yaşın kaç bir de okul kıyafetim bile aykırı falan demişsin? çocuk cinsel anlamda itaatkar ol dediyse o çok başka bir şey önce hangi anlamda dediğini öğren bence.

herşey için istiyor. evet arap

ınsanlar grinin ellı tonunun etkısınde fazla kaldılar galıba...

itaatkar olmak falan

ilk 2 sayfaya göz gezdirmiştim hepsini okumadan yazdım pardon. evlilik düşünmüyorsan bu konuları konuşmak için erken de bence. itaat konusu fazla geniş bir konu yarın 3 tane daha hanım alacağım itaat edeceksin de diyebilir o coğrafyanın kültürünü medeni kanununu iyi öğren.

Sadık olmak olmasın o .
Itaatkar biraz yanlış olmuş sanki. Padişah vezir . Köle ve sahip arasında beklenen istenendir o.

Çok çok uyumdur o. İtaat uç bir örnek. Boşuna "eş" demiyoruz evlendigimiz kişiye. Bize efendilik taslayacaksa olmaz o iş. Herkesin bir karakteri kişiliği var. Adamın her sözünü kanun belleyip uymak sizi içten içe kemirir. Derseniz ki ben her şeye fevri tepkiler vermeyeyim. Daha mantıklı yaklasayim o olabilir. Ama yok adama tabi olayım kendi fikrim olmasın etrafında pervane olayım derseniz çok yipranirsiniz ve yaranamazsiniz

Farklı bir dil konuştuğunuzda tam olarak anlatmak istediğiniz kelimeyi bulamıyorsunuz. Evet yine yakın anlamlara geliyor ama tam oturmadığı için yanlış anlaşılabiliyor. Ben de böyle düşündüm, çünkü kim bana itaat et der ki? Çok garip. Ayrıyeten her Arap, kuma da almıyor. Tanıdığım bir sürü Arap var bizim gibiler. Belli bir bölge de bu daha normal ama tam ülke ismi veremeyeceğim.
Eğer ki gerçekten bunu kastettiyse lütfen kendinize saygınız olsun, siz bir bireysiniz, kimseye itaat etmemelisiniz.

Aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı bozulmasın

Yaprak dökümünü baştan sona izle
Millet ferhundecilik bihterciliğe oynuyorken sen fikret hayriye falan ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…