- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Obey me Obey me deyip duruyor. Başka anlam çıkaramadım benFarklı bir dil konuştuğunuzda tam olarak anlatmak istediğiniz kelimeyi bulamıyorsunuz. Evet yine yakın anlamlara geliyor ama tam oturmadığı için yanlış anlaşılabiliyor. Ben de böyle düşündüm, çünkü kim bana itaat et der ki? Çok garip. Ayrıyeten her Arap, kuma da almıyor. Tanıdığım bir sürü Arap var bizim gibiler. Belli bir bölge de bu daha normal ama tam ülke ismi veremeyeceğim.
Eğer ki gerçekten bunu kastettiyse lütfen kendinize saygınız olsun, siz bir bireysiniz, kimseye itaat etmemelisiniz.
Düşünmek bile kıskançlıktan içimi yakıyorAraplarin kulturunde cok eslilik de var . Buna da itaat edecek misiniz?
Fake ya da erkekMerhaba
Evet nasıl itaatkar olunacağını öğrenmem gerekiyor. Aranızda mutlaka eşi ondan itaat etmesini bekleyen ve onlara itaat eden mutlu bayanlar vardır diye düşünüyorum. Belki bana birkaç tavsiyeniz olur.
Erkek arkadaşım yabancı ve benimle evlenmek istiyor (Benim öyle bir niyetim yok ama onunla birlikte olduğum için mutluyum) ve tek şartı benim ona karşı itaatkar olmam, ona karşı gelmemem ve benimle ilgili yaptığı tavsiyelerde sözünü dinlemem.
Açıkçası ben de itaatkar olmak istiyorum. Çünkü her ilişkimde sorun yaşıyorum. Fazla dominant dik kafalı isyankar biriyim biraz kaktus gibiyim
Ama beni en fazla zorlayan şey mesela onu sorgulamamak benimle değilken ne yaptığıyla ilgili veya bir yalanını yakaladığımda inanmış gibi yapmak ya da aldatıyor mu acaba diye çok kavga çıkarıyorum. Siz nasıl sabırlı davranıyorsunuz bu gibi durumlarda? ve kıyafetime falan karışmak istiyor ben okulda bile hep ceza alan biriydim kıyafetim okulun istedigi gibi değil diye düşünün ne zor haldeyimm![]()
Benimde aklıma hep bu geldi.Allah korusunKızımın sevgilisine itaat etmenin yolunu aradığını duysaydım kahrolurdum.
Erkek arkadaşım yabancı ve benimle evlenmek istiyor (Benim öyle bir niyetim yok ama onunla birlikte olduğum için mutluyum) ve tek şartı benim ona karşı itaatkar olmam, ona karşı gelmemem ve benimle ilgili yaptığı tavsiyelerde sözünü dinlemem.
Bende hic gormedim itaat edenini ama şöyle birsey var benim kedim,artik benim degil evlendim annemler bakiyor zaten benide unuttu maymun oysa ben bulmustum sokaktaBilmem yani evcil olduğu için hiç kedim olmadı :) belki itaat edeni vardır içlerinde :)
Kitabın yazarı kim okumak isterim