Nasıl itaatkar bir bayan olunur?

diğer herşeyde ona ait ama. Benden çalışmamı para getirmemi beklemiyor. Maddi beklentisi yok.
Canım zaten bize öğretilen mesleğin olsun ama istersen çalış 'tı yıllardır .Bende üzün yıllar çalıştım.Suan canım istemediği için evdeyim.Ama ben çalışsam eşim evde otursa bak bunda sıkıntı var derim işte. Eşinin çalışıp maddi giderlerinizi karşılayacak olması madalyalık bir durum degilki.Olmasi gereken o zaten.Sen uygun görürsen çalışırsın .Maddi beklentisi yok nedir?Zaten kadının çalışması yaşam standartını yükseltmek için oluyor genelde.Sen zaten kalbinde adamı haklı bulup konuyu kapatmışsın .Burda destek olacak helal bee ne kadınlar var bak asiymiş ama aşkı için itaat etmeyi kabul ediyor diyecek birilerini arıyorsan ben bulmanın zor olduğunu düşünüyorum .Neticede hayat senin.Kisa süre sonra farklı bir topic açıp yardım edin pişmanım yazmamani dileyebiliriz sadece

Bacım o eş degil ,köle ya da cariye tadinda birsey ariyor.Sultana adinda bir kitap okumuştum Arap erkeklerinin kadinlara davranislariyla ilgili.Bulursan oku bence.Bir kere asla tek kadinla yetinmiyorlar cünku hem paralari var hem de onlarin ülkelerinde cok cok dogal karsilaniyor.

Kimse kimseye itaat etmemeli.
Karşılıklı anlayış vasıl olan bence,
Ayrıca sevgiliniz bildiğiniz köle olmanızı istiyor.

Çok haklısınız ama bugune kadar çevremde hep eşinin parasını yiyen ona borç yukleyen birde bu yetmezmiş gibi mukemmel ev hanımı olmasını bekleyen üstüne bir de aldatan erkekleri göre göre çok tiksindim öyle erkeklerden. Erkek arkadaşım en azından geleneksel biri olduğu için sorumluluklarını bilen ona böyle öğretilmiş biri ve kendini playboy havasına sokmaya çalışan abuk sabuk erkeklerden de cidden nefret ediyorum. O bana karşı ilgisini sevgisini de esirgemiyor garip garip ego tatminleri yok. Sırf bunları düşündükçe ben de kendimi değiştirmeye çalışıyorum. Yoksa bana annem babam bile en ufak baskı yapmamıştır modern görüşlü insanlar.

Şaka değilse adınıza üzüldüm
Erkek arkadaşınız sizi değiştirmeyi teklif ediyor sizde kabul ediyorsunuz koşulsuz
Yöntemi olmaz bunun kabul edeceksiniz

Kitabın yazarı kim okumak isterim

İtaatlar kelimesi olmamış sanki, köleşer itaat eder kölemisiniz siz. Ayrıca sorgulamadan her şeyi kabul etmek çok mantıklı değil. Siz biraz uyumlu ve ılımlı bir insan olmayı denemelisiniz bence.

İtaatkar ol ol sonra seni kölesi sansın..

Bir insanla sırf geleneksel diye evlenilmez.
Sen kendine sunları sor.Ben bu adamı hayatımın geri kalan kısımını gecirecek kadar asikmiyim.Ailesini sevdiklerini alışkanlıklarını benimseyebilirmiyim.Evlilik flörte benzemez.Degisik ve sana uymayan davranışlarını gördüğünde hemen arkanı dönüp çıkamazsın .hele ailende hiç baskı görmemiş rahat büyümüşsen.
Bide ablan olarak sana tavsiyem size uymayan ve belirli bir kalıba sokmak isteyen adamlara dünyadaki tek erkek gibi davranmaktan vazgeçin.

Araplarda çok eşlilik normaldir itiat kısmına buda girecek mi?
Erkek arkadaşınız sizi böyle olduğunuz için seviyor başka türlü olacaksınız zaten farkınız kalmayacak diğerlerinden
Evde hır gür çıkarın demiyorum ama sizin itiatınız ya da onun bu isteği pek tekin durmuyor

Bu uzak durulası "sevgili" hangi millettenmiş bilen var mı

diğer herşeyde ona ait ama. Benden çalışmamı para getirmemi beklemiyor. Maddi beklentisi yok.
Canm benm turk toplumunda zaten erkek calisir haa kadinda calisabilir fakat bu karar kadina aittir.yani kocan essek gbi bakmak zorunda sana.hem ilerde anne olunca zaten calisamio bayanlar cocuk buyuyunce anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…