Nasıl itaatkar bir bayan olunur?

Ki o bile sonradan itiraf etmişti dik başlı olduğun diğerleri gibi itaat etmediğin için sevdim seni diye
Evet bu kilit nokta galiba. Bende erkek arkadaşıma diyorum hep evet desem sıkılırsın diye ama ben de pek normal değilim açıkçası fazla isyankarım

Yalan söylemeyen erkek var mı... ben hiç görmedim... malesefki

Elbette ki var. Etrafınızdaki 3-5 adam yalan söylüyor diye bütün erkekleri aynı kategoriye koyamazsınız.
Çevrenizi değiştirin eğer yalan söylemeyen erkek görmedi iseniz...

Allahallah niye itaatkar oluyosun o sana itaat etsin iyi misin bacim sen

Sizden üstünlüğü ne itaat edeceksiniz? İtaat edecek kadın istiyorum= ben herşeyi yapayım o evden çıkmasın, benim gözümde. Evcil hayvan sahiplensin diyeceğim ama onların da kendi iradeleri var, öyle koşulsuz şartsız itaat etmezler.

Diyelim ki evlendin,kocan ailenle gorusmeyeceksin evimize sık sık gelip gitmeyecekler dedi senin ailen artik benim diye konustu ne yaparsin tamam mi dersin çünkü simdiden bana itaat et diye soyleyen bunuda der.

Sevgilin hangi milletten, yabanci birinin bana itaat edeceksin demesi çok tuhaf geldi. Ataerkil bir toplumdan herhalde.

Sen ve sevgilin asla üremeyin,çoğalmayın...nesliniz tukenmeli .

Sadece türklerden çıkıyor sanıyordum her zaman dediği olmasını isteyen hödük herifler.

Diyelim ki evlendin,kocan ailenle gorusmeyeceksin evimize sık sık gelip gitmeyecekler dedi senin ailen artik benim diye konustu ne yaparsin tamam mi dersin çünkü simdiden bana itaat et diye soyleyen bunuda der.

Ben ailemle çok bağlı ilişkiler içerisinde değilim. Mesafeliyim onlara karşı. O da ayrı bir konu

Ben ailemle çok bağlı ilişkiler içerisinde değilim. Mesafeliyim onlara karşı. O da ayrı bir konu
Böyle bir adamdan uzak dur derim yalan soylerim karismayacaksin,aldatirim susacaksin,evlenince sana yardim etmem ev isi yemek çocuk bakimi konularinda hersey sana ait adamin soylediklerinden bu cikiyor.

Böyle bir adamdan uzak dur derim yalan soylerim karismayacaksin,aldatirim susacaksin,evlenince sana yardim etmem ev isi yemek çocuk bakimi konularinda hersey sana ait adamin soylediklerinden bu cikiyor.

diğer herşeyde ona ait ama. Benden çalışmamı para getirmemi beklemiyor. Maddi beklentisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…