Evet bu kilit nokta galiba. Bende erkek arkadaşıma diyorum hep evet desem sıkılırsın diye ama ben de pek normal değilim açıkçası fazla isyankarım
Ki o bile sonradan itiraf etmişti dik başlı olduğun diğerleri gibi itaat etmediğin için sevdim seni diye
Yalan söylemeyen erkek var mı... ben hiç görmedim... malesefki
Allahallah niye itaatkar oluyosun o sana itaat etsin iyi misin bacim senMerhaba
Evet nasıl itaatkar olunacağını öğrenmem gerekiyor. Aranızda mutlaka eşi ondan itaat etmesini bekleyen ve onlara itaat eden mutlu bayanlar vardır diye düşünüyorum. Belki bana birkaç tavsiyeniz olur.
Erkek arkadaşım yabancı ve benimle evlenmek istiyor (Benim öyle bir niyetim yok ama onunla birlikte olduğum için mutluyum) ve tek şartı benim ona karşı itaatkar olmam, ona karşı gelmemem ve benimle ilgili yaptığı tavsiyelerde sözünü dinlemem.
Açıkçası ben de itaatkar olmak istiyorum. Çünkü her ilişkimde sorun yaşıyorum. Fazla dominant dik kafalı isyankar biriyim biraz kaktus gibiyim
Ama beni en fazla zorlayan şey mesela onu sorgulamamak benimle değilken ne yaptığıyla ilgili veya bir yalanını yakaladığımda inanmış gibi yapmak ya da aldatıyor mu acaba diye çok kavga çıkarıyorum. Siz nasıl sabırlı davranıyorsunuz bu gibi durumlarda? ve kıyafetime falan karışmak istiyor ben okulda bile hep ceza alan biriydim kıyafetim okulun istedigi gibi değil diye düşünün ne zor haldeyimm
Diyelim ki evlendin,kocan ailenle gorusmeyeceksin evimize sık sık gelip gitmeyecekler dedi senin ailen artik benim diye konustu ne yaparsin tamam mi dersin çünkü simdiden bana itaat et diye soyleyen bunuda der.Yok biraz itaat etmemi de bekliyor. Mesela bana hayatımla ilgili ya da yapacaklarımla ilgili yönlendirmek fala istiyor. aramızda bir sorun olduğunda (bu genelde benden kaynaklı oluyor) sen benim sözümü dinlemiyorsun sadece şikayet ediyorsun diyor
Sen ve sevgilin asla üremeyin,çoğalmayın...nesliniz tukenmeli .Merhaba
Evet nasıl itaatkar olunacağını öğrenmem gerekiyor. Aranızda mutlaka eşi ondan itaat etmesini bekleyen ve onlara itaat eden mutlu bayanlar vardır diye düşünüyorum. Belki bana birkaç tavsiyeniz olur.
Erkek arkadaşım yabancı ve benimle evlenmek istiyor (Benim öyle bir niyetim yok ama onunla birlikte olduğum için mutluyum) ve tek şartı benim ona karşı itaatkar olmam, ona karşı gelmemem ve benimle ilgili yaptığı tavsiyelerde sözünü dinlemem.
Açıkçası ben de itaatkar olmak istiyorum. Çünkü her ilişkimde sorun yaşıyorum. Fazla dominant dik kafalı isyankar biriyim biraz kaktus gibiyim
Ama beni en fazla zorlayan şey mesela onu sorgulamamak benimle değilken ne yaptığıyla ilgili veya bir yalanını yakaladığımda inanmış gibi yapmak ya da aldatıyor mu acaba diye çok kavga çıkarıyorum. Siz nasıl sabırlı davranıyorsunuz bu gibi durumlarda? ve kıyafetime falan karışmak istiyor ben okulda bile hep ceza alan biriydim kıyafetim okulun istedigi gibi değil diye düşünün ne zor haldeyimm
Merhaba
Diyelim ki evlendin,kocan ailenle gorusmeyeceksin evimize sık sık gelip gitmeyecekler dedi senin ailen artik benim diye konustu ne yaparsin tamam mi dersin çünkü simdiden bana itaat et diye soyleyen bunuda der.
Soylemek istemedim başka yonlere kaymasın diye. Arab kendisi.Sevgilin hangi milletten, yabanci birinin bana itaat edeceksin demesi çok tuhaf geldi. Ataerkil bir toplumdan herhalde.
Arap ama hangi ülkeli..Soylemek istemedim başka yonlere kaymasın diye. Arab kendisi.
Böyle bir adamdan uzak dur derim yalan soylerim karismayacaksin,aldatirim susacaksin,evlenince sana yardim etmem ev isi yemek çocuk bakimi konularinda hersey sana ait adamin soylediklerinden bu cikiyor.Ben ailemle çok bağlı ilişkiler içerisinde değilim. Mesafeliyim onlara karşı. O da ayrı bir konu
Aaa, çok şaşırdım ben de Norveçli falan sanmıştımSoylemek istemedim başka yonlere kaymasın diye. Arab kendisi.
Böyle bir adamdan uzak dur derim yalan soylerim karismayacaksin,aldatirim susacaksin,evlenince sana yardim etmem ev isi yemek çocuk bakimi konularinda hersey sana ait adamin soylediklerinden bu cikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?