Nasıl itaatkar bir bayan olunur?

Keşke kendinize sizi olduğunuz gibi kabul edecek birini bulsanız oda kendisine itaat edecek uysal birini bulsa boşa kafanızı yormasanız .11 yaşında kızıma benim istediğimi giydiremiyorum.Sonunda saygı duyuyorum bunu o istiyor diye ama yetişkin bir genç kadın itaat etmek istediğini nasıl yapılacağını bilmediği için yardım istediğini söylüyor.Ilginc bir konu gerçekten
Dünyada çok erkek var ama senden başka yok.Haa illâ itaat edeceğim diyorsan yardımcı olacak birileri çıkar belki ama keşke çıkmasa

Siz erkek arkadaşınızın anlatmak istediğini yanlış anlamış olabilir misiniz?

İtaat değil de "dediklerime itimat et inan güven" demiştir belki?

Sonuçta dışarıdayken arayıp kıskançlık yapıyorum, aldattığını düşünüyorum, bunaltıyorum falan diyorsunuz..
Bu konularda kadın erkek farketmez herkes bunalıp sinirlenir..

Ben saygı duyacağım erkekleri seviyorum. Güçlü duran sahiplenen. Öyle erkeklerde sözleri dinlensin istiyor.

Yok biraz itaat etmemi de bekliyor. Mesela bana hayatımla ilgili ya da yapacaklarımla ilgili yönlendirmek fala istiyor. aramızda bir sorun olduğunda (bu genelde benden kaynaklı oluyor) sen benim sözümü dinlemiyorsun sadece şikayet ediyorsun diyor

Ben saygı duyacağım erkekleri seviyorum. Güçlü duran sahiplenen. Öyle erkeklerde sözleri dinlensin istiyor.
Saygı farkli bişey ama. Saygı duyuyorsunuz diye her sözü dinlemek zorunda değilsiniz saygı gosteriyorsunuz diye her dediğini yapmak zorunda değilsiniz. Bence biraz da kendinize saygı duyun karşı cinsten önce.

formdaki kadınları çileden çıkarmak için mi açtınız bu konuyu? sevgilinin her dediğine he de, asla hiçbir şeyini sorgulama, tokat atarsa kır dizini otur. itaat şart yoksa sevgilini kaybedersin ha!
Hayır bana hiçbir kötü ya da kırıcı davranışı yok. Hatta ben sinirlenince çok kötü şeyler söylüyorum onda bile cevap vermez sadece kapa çeneni der. Bana karşı çok iyi. Zaten o yuzden ben de biraz onu mutlu etmek istiyorum

Ama beni en fazla zorlayan şey mesela onu sorgulamamak benimle değilken ne yaptığıyla ilgili veya bir yalanını yakaladığımda inanmış gibi yapmak ya da aldatıyor mu acaba diye çok kavga çıkarıyorum.

Yalan söyleyen bir erkekle mutlu olamazsınız ki.
Aldatıyor mu diye şüphelendiğinizde büyük ihtimalle aldatıyordur zaten. İçinizdeki sesi dinleyin. Dışınızdaki “bana itaat et” diyen, satır aralarında ise “ben seni aldatırım ama sakın sesini çıkarma” diyen sesi değil...

Ellerini yana aciosun avuc icleri yukari basin bedenle ayni egimle ayakuclarina kadar egiliosun egilirken Allahhh seni basimdan eksik etmesin sahip diye husu icinde bagiriyosun gun icinde 3x3 set oldu bitti

Seni lamba cini seni hem yeni uye hem kadinlari yerlerinden hoplatacak konu hadi kolay gele

Ve mutlu etmek için bulduğun yöntem bumu
Itaat etmek.
Ilerde pişman olacak kocam hep kendi istediği olsun diyor,bana saygı duymuyor,ne istediğimi beklentilerimi anlamıyor diyeceksin

Öyle söylemeyin kıskançlık krizlerine giriyorum düşündükçe... Benden daha iyi huylu birini bulacak diye. Acayipte kıskanç oldum. Neden bilmiyorum

Yalan söylemeyen erkek var mı... ben hiç görmedim... malesefki

Öyle söylemeyin kıskançlık krizlerine giriyorum düşündükçe... Benden daha iyi huylu birini bulacak diye. Acayipte kıskanç oldum. Neden bilmiyorum
Iyi huylu?
Kardeşim insanlar değişmez. Sadece itaatkar olduğun( ki bunun iyi huylu olmak olduğunu düşünüyorsun sanırım) seni bunun için seçen birini sal gitsin.
Bide o isteklerini değiştirsin .Sevgilisini olduğu gibi kabul etmeyi öğrensin .Belki böylece daha mutlu olursun.Bi dene bence

tek istediği itaatkar olman demek, ne kadar da azla mutlu olan bir beycikmiş o.

itaatkar olmak için taktiğe ne hacet var ki, evet paşam sensin paşam diyeceksin işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…