Nasıl davranacağımı bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her şey eşinizde bitiyor. Dik duracak taviz vermeyecek. O taviz vermezse ayakları kesilir yoksa siz istediğiniz kadar söyleyin "sen kimsin oğlumun evi" diye gelip gitmeye devam ederler
Su kelımeyı sevmem hıc sankı oglu tek yasıyor, benımde evım sen kımsın gelıyorsun dıyesım var

Dik durun asla tavız vermeyın sıze gelırlerse de dınlenın yormayın kendınızı, mıdem bulanıyor dersınız zamanla anlarlar ıns, sanmam gercıde

Aile apartmanına gelin giderken ne bekliyordunuz ki? Yüzde 90’ı böyle. Çocuk düşünmeyin yazacaktım hamileymişsiniz zaten. Kendi evinizde gece kendiniz kalabilirsiniz yetişkin kadınsınız neticede. Şu hırsız var muhabbetini anlamıyorum gece kocanızı evde görünce hırsız vazgeçip geri mi dönecek? Daha ağırlığınızı koyup kendi evinizde kendiniz kalamıyorsunuz 3 gün orda 3 gün başka yerde kalarak nasıl sınır çizeceksiniz? Taşınmadığınız sürece bu düzen böyle devam eder. Hoş bu aile taşınırsınız da bu sefer yatılı gelir gider. Boşanmayacaksanız alışmaya bakın ne diyelim

Son düzenleme:
Kendo evinizde neden tek kalamiyorsunuz bana cok sacma geldi kilitleyin kapiyı oturun. Kv de anahtar olayinı nişanliyken halledecektiniz. Esiniz baya insafsız bence sizi arada birakmiş yüz goz etmis onun dediği unutulur sizin dediginiz unutulmaz. İftar olayinda esim hamile halsiz biz size iftara gelelim arada deseydi. Annesine ayri yerde oyle hep gelgit olmaz deyip uyarsaydı. Esinizniyi falan değil size oyle geliyor. Bu olay çözülmeden çocuk yapmanız ćok yersiz olmuş. Anahtari bile siz istememissiniz kadin vermis sonunda. Yani cocuk olumca sinır koyacak bir durumunuz yok yine boyle sinir olur olur kudurursunuz.

Taşinacaksınız insanların evinde oturursaniz kendi evleri gibi davranirlar. Eknolarak da eşiniz sinır koyacak.

Evinizde neden tek kalamıyorsunuz tam olarak? Ben istediğimde kalırım istemediğimde kalmam olmuyor maalesef. 2 güne geliriz 2 güne diyip durmuşsunuz. 2 güne de gitmeyin, bu normal değil. Koparın artık bağları. O kadar yanlış yapmışsınız, o kadar taviz vermişsiniz ki. Olay bu raddeye gelmişken durmadan gitme olayını bırakın artık. Hele kalmak. Sanki şehir dışındalar Ay inanılmaz tuhaf. Aynı apartmanda birbirinizde neden kalırsınız bunu gerçekten bir açıklar mısınız?

En büyük yanlışınız aile apartmanına gitmeniz zaten bu olacaklar en iyi kayınvalide kayınbabada dahi yaşanan durumlar. Siz hatalısınız bu konuda bence. Bundan sonrası sınırınızı koysanızda hep böyle tartışma, laf sokma, sitemler ile geçer. Eşinizde klasik ana kuzusu olduğundan ara buluculuk yapar gibi ailesini pışpışlıyor ama net olacak gerekirse uzun süre arayıp sormayacak o zaman değerini anlarlar onlarda. İş eşinizde bitiyor. Ama buda bir çözüm değil artık sizin ayrı eve çıkmanız şart.

Valla onca yıl tek başıma yaşadım,gecenin bir vakti işten döndüğümde oldu Allah'a şükür başıma hiçte iş gelmedi. Sanki yalnız kalınca %100 eve hırsız girecek ya da sapık dadanacak. Ne alakası var yani? Siz böyle 3 gün kendi evinizde 3 gün eşinizin ailesinde kalmaya devam ettikçe bu gelip gitmelerden kurtulamazsınız.

Ayrıca eşinize de kimse öyle hakaret falanda etmemiş ki. Gerçekten iş kocanızda bitiyor siz ne derseniz diyin. O ailesine rest çektikten sonra hiç biri huzurunuzu kaçıramaz istselerde.

Bayan gayet guzel yazmis neden umutsuz ev kadini dediniz anlamadim. Umutsuz olan sizsiniz burda. Esinizde gercekten ailesine lafini geciren sizi sahiplenen birisi olsaydi bunlari yasamazdiniz. Ne demek ben babama birsey soyleyemem. O zamanda sahip cikamican kadinla evlenmesin. Ben de kv ve kp ile anlasamiyorum diye esim beni ailesiyle zorla gorusturmuyor. Mutsuz oluyorsan yuzun asilicaksa gelme diyip kendi gidiyor haftada bir.

Hanimefendi biz aramizdaki sorunu özelde mesajlaşarak cözdük. Ayrica soylenen degil üslup önemlidir her zaman. Bunu anlayabileceğinizi dusunerek gorusunuze cevap veriyorum. Tesekkurler...

Dik durun asla tavız vermeyın sıze gelırlerse de dınlenın yormayın kendınızı, mıdem bulanıyor dersınız zamanla anlarlar ıns, sanmam gercıde
Su andan itibaren pek sorun olacagini zannetmiyorum gittigim zaman ben de mesafeli duruyorum artik. Konusulacaksa cevap veriyorum eskisi gibi degilim asla

Ay yine hata dondu dolasti benim oldu. Peki hanimefendi tesekkur ederim gorusuruz icin.

Esimden arayip sormamasini isteyemem ki... Ben anlasamasam da o da bir anne. Kiyamam yani. Ben her sey guzellikle hallolsun isterdim ama olmadi maalesef. İs bu raddeye geldi.

Annesıyle açıkça konuşun esınız bu kadar pasıfse. Kurmadan dökmeden , henüz çok yeni evlısınız. Bu tarz problemler aile apartmanlarında yaşanıyor ne yazıkkı. Umarım bir gün hepımız özgürce ve saygı duyularak yaşarız evlılıklerımızı.

Daha evliligi oturtmadan sorunlar cozulmeden hemen cocuk resmen evcilik oynuyor burdaki bazi kadinlar ya daha kendi evinde yalniz kalamayan insanlar cocuk doguruyor. Allah o cocugun yardimcisi olsun boyle konularda tek cocuga aciyorum anne babasi kendi tercihlerinin sonuclarini yasiyor sonucta olan sadece cocuga oluyor. Ne sizde rest cekicek yurek var ne de esinizde ikinizde ezilmeye mahkumsunuz.

inşaallah her şey gönlünce olur, sorunlarını çözer ve mutlu olursun. eşini mutlu etmeye bak , onunla her şeyi üstesinden gelirsiniz

İki gunde bir gitmeyi birakin haftada bir gidin neyinize yetmiyor onlar ne derse desin bide yuzsuzler size geliyormus tam cinnetlik ayrica esiniz evde olmadiginda evde kalin sonucta koca kadinsiniz evlendiniz cocugunuz olacak kimseye gidip kalmak zorunda degilsiniz evde kalmaya alisin esinizide alistirin zaten ilerde cocuklada zor olur gidip kalmak hemde onlarda mesafeye alisir. Yani evlenip evde tek kalamayanlarida ben cok garipsiyorum cok sacma

Evet soyleyince anlatamiyorum. Demek siz de bendensiniz. Anlarsiniz buradaki insanlarin farkli farkli davranislari var. Ama bolgesel tek tip. Değişik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…