• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranacağımı bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çoğu şey aynı resmen. Ben de asla susmadim. İsi bosanma raddesine getirdim. Köle arıyorsan, tahsilsiz kız alsaydın, ben kendi ayaklarimin uzerinde durabilecek kadar güçlüyüm dedim. Hamileyken dahi son konusmamizda bebeğimi bahane etme, onu ben bir sekilde tek basima da olsa buyuturum. Sizin yaninizda mutsuz yetişmez hiç degilse. Kararini ver dedim. Onu arada birakmak degil, tepki koymasini saglamakti amacim. Aynen dediginiz gibi her şey... Bir yere gideceğiz, gelmezlerde ya da cagirmazlarsa inşallah gidiyorduk. Bir de seni kocan hic gezdirmiyor diyordu dalga gecer gibi. Firsat mi oluyo demistim. Ama ne dersen boş anlamayan insana. Bir de biz 3 gun orda 3 gun burda diye ayirmistik ya gece vardiyasinda... Esimle dalga geciyormus kayinpederim senin kayinpederinde kaldigin kadar ben gitmedim bile diye. Kan beynime sicramisti bu nasil gaza getirme çabasidir amaç ne yani demistim. Çok biriktim. Sessiz kalmadim. Saygisizlik yapmadim ama hatalisin diye cat cat soyledim. Son mesaja kadar anlarlar herhalde diyordum ama anlamiyorlar maalesef. Beni engellemisler whatsapp tan gitmeyince engeli kaldirdilar. Simdi mesaj atiyorlar cevap vermiyorum. Yapmasaydiniz 10 yasinda miyiz ne yazdim o kadar sanki işte. Ay baya uzun oldu. 😁 Anlayan birine denk gelince icimi döktüm.
Aynılarını yaptılar ama ne oldu şimdi habersiz pat gelmeler , pat arayıp kontrol etmeler , sürekli kendilerine bağımlı kalmamızı beklemeler bunları aştık, şuan çok özel bir durum olmadıkça mesafeliyiz, benim neyi sevmediğimi çok iyi biliyorlar inadımı da, eşini halletsen diğerleri düzelecek aslında, sorun eşin, benim eşim sınırlarını belirtmeyene kadar benim tavrımın pek önemi yoktu eş ailesi gözünde, sonuçta oğullarının evi, oğullarının evliliği gözüyle bakıyorlar, gelin sadece bir detay onlar için, eşiniz o benim karım o istemezse duracaksınız tavrında olmazsa ne yaparsanız boş...

Aynılarını yaptılar ama ne oldu şimdi habersiz pat gelmeler , pat arayıp kontrol etmeler , sürekli kendilerine bağımlı kalmamızı beklemeler bunları aştık, şuan çok özel bir durum olmadıkça mesafeliyiz, benim neyi sevmediğimi çok iyi biliyorlar inadımı da, eşini halletsen diğerleri düzelecek aslında, sorun eşin, benim eşim sınırlarını belirtmeyene kadar benim tavrımın pek önemi yoktu eş ailesi gözünde, sonuçta oğullarının evi, oğullarının evliliği gözüyle bakıyorlar, gelin sadece bir detay onlar için, eşiniz o benim karım o istemezse duracaksınız tavrında olmazsa ne yaparsanız boş...
Kesinlikle. Esim de artik beni zorlamiyor hicbir konuda. Tepki gosteriyor. Ama anlayana iste. Bi rahat verin insana diye kiziyo sıktıklarinda ama yine aynilar. Ozellikle soz konusu benim ailem oldugunda. Nedense aileme gidecek oldugumuzda bir sey cikiyor taraflarindan. Her zaman olmasa da cogunlukla. Benim ailemin bile dikkatini cekmis. Buraya gelmenizi istemiyorlar mi dediler kac kez. Kayinvalidemin babasi felan defalarca aradi yanimda kayinvalideme orda ne isin var hergun hergun diye laf soyledi. Kocasi evde kizin ne dikildin durdun baslarinda dedi. Ben bisey yapmiyorum bi kenarda oturuyorum diyip kapatti. Anlamalari icin cok sebep vardi. Ama anlayana iste. Seviyorum hepsini ama icim sogudu. İs inada bindi artik. Ben de cok inatciyimdir bu arada. Ama kendimi zorluyorum inat yapmamak icin. Silmek istemiyorum bir cirpida cunku. Huyum o maalesef benim de

Kesinlikle. Esim de artik beni zorlamiyor hicbir konuda. Tepki gosteriyor. Ama anlayana iste. Bi rahat verin insana diye kiziyo sıktıklarinda ama yine aynilar. Ozellikle soz konusu benim ailem oldugunda. Nedense aileme gidecek oldugumuzda bir sey cikiyor taraflarindan. Her zaman olmasa da cogunlukla. Benim ailemin bile dikkatini cekmis. Buraya gelmenizi istemiyorlar mi dediler kac kez. Kayinvalidemin babasi felan defalarca aradi yanimda kayinvalideme orda ne isin var hergun hergun diye laf soyledi. Kocasi evde kizin ne dikildin durdun baslarinda dedi. Ben bisey yapmiyorum bi kenarda oturuyorum diyip kapatti. Anlamalari icin cok sebep vardi. Ama anlayana iste. Seviyorum hepsini ama icim sogudu. İs inada bindi artik. Ben de cok inatciyimdir bu arada. Ama kendimi zorluyorum inat yapmamak icin. Silmek istemiyorum bir cirpida cunku. Huyum o maalesef benim de
Aslinda kaybetme korkusundan da yapiyolar boyle. Onun da farkindayim. Ama bizi de bunaltiyolar onu anlamiyolar iste. İstemiyorum kotuluk olsun dedikce kendimi strese girmis halde buldum.

Herşeyinizi gizleyin eş ailesinden sorunlarınız daha da azalır, her konuda malumat vermeyin ki alışsınlar, yapacak bişey yok..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back