- 3 Ocak 2023
- 317
- 67
- 18
- Konu Sahibi hayatinbasindayim
-
İzah edememişim anlatirken aklima gelmemiş. Aile apartmani. Ama şöyle. Babannenin evi var, esimin kuzeninin evi var bi de biz variz. Eski dairelerinde biz oturuyoruz. Onlar baska yere tasindilar mustakil evleri var. Aile apartmani oyle.Sizin orayi gidip kalma kismini tam anlamadim. Niye kaliyordunuz. Is esinizde bitiyor. Herkes kendi delisinden sorumlu. Benim de kayinvalidem kayinpederim ayni binada ama böyle seyler yasamiyoruz. Biz ama evlenir evlenmez ayni yerdede olmadik. Bence ana hata o. Herkes birbirinin huyunu tanidiktan sonra bir araya geldik
Benim kurdugum cumle hep suydu; aile bulunmaz annene babana bagirma. Kotu sozler soyleme. Politik davran. Biz gelemeyiz diyebil. Biz musait degiliz siz gelemezsiniz diyebil diyorum. Ama eşim her seferinde beni sasirtiyor. Babama karsi konusamam diyip duruyor. Simdi daha mi iyi oldu iş nerelere geldiSiz geri durduğunuz için üzerinize geliyorlar. Oğullarını kaybedeceklerini anlasalar bu şekilde davranamazlar. Bu noktada da eşiniz devreye giriyor. Ailesine karşı dik durmalı. bağırıp çağırarak değil daha düzgün konuşup halletmeli
İzah edememişim anlatirken aklima gelmemiş. Aile apartmani. Ama şöyle. Babannenin evi var, esimin kuzeninin evi var bi de biz variz. Eski dairelerinde biz oturuyoruz. Onlar baska yere tasindilar mustakil evleri var. Aile apartmani oyle.
Kaliyorum cunku eşimin içi rahat etmiyor. Yeni gelin muhabbetlerinin dondugu bir yerdeyim. Yalniz birakilmaz diye dusunuyorlar. Evlenirken de boyle anlasmistik gece vardiyasinda evde durmayacagim diye
Ya sen evinde huzursuzsun senin ruhunu koruyamıyor eşin sen hala kocamda kocam. Ee ne diyelim o zaman aynen böyle devam edin.Eşim hakkinda duzgun konusun lutfen. O tepki gosteriyor. Susan biri değil. Sadece anlatamiyo ailesine. O da bikti. Cikma imkanimiz var evden ama birden cikamiyoruz maalesef.
Her konuda sizin gibi gereksiz eleştiriler yapan umutsuz ev kadinlari mutlaka oluyor. Seviye meselesi, uğraşmak istemiyorum. Konumdan ayrilin lütfen. Engelleme diye bir buton bulamadim icin gorus gizleme yaptim. O da pek işe yaramamış. Hoşçakalın...Ya sen evinde huzursuzsun senin ruhunu koruyamıyor eşin sen hala kocamda kocam. Ee ne diyelim o zaman aynen böyle devam edin.
Jsjsjsj çok komiksiniz. Sizin işinize gelmeyince ben umutsuz ev kadını oluyorum. İçiniz böyle rahatlayacaksa istediğinizi söyleyin. Çokta umrumda değil. İstediğim konuya, saygı çerçevesinde yorum yaparım. Bu benim en doğal hakkım. Ayrılmayacağım şimdi her yorumunuza bir yorum katacağım merak etmeyinHer konuda sizin gibi gereksiz eleştiriler yapan umutsuz ev kadinlari mutlaka oluyor. Seviye meselesi, uğraşmak istemiyorum. Konumdan ayrilin lütfen. Engelleme diye bir buton bulamadim icin gorus gizleme yaptim. O da pek işe yaramamış. Hoşçakalın...
Off lütfen gerçektenJsjsjsj çok komiksiniz. Sizin işinize gelmeyince ben umutsuz ev kadını oluyorum. İçiniz böyle rahatlayacaksa istediğinizi söyleyin. Çokta umrumda değil. İstediğim konuya, saygı çerçevesinde yorum yaparım. Bu benim en doğal hakkım. Ayrılmayacağım şimdi her yorumunuza bir yorum katacağım merak etmeyin
Sizin, hatta bir çoğunuzun tek derdi gerçek hayatta söyleyemediği şeyleri böyle bir platformda rahatça söyleyebildiği için sözde saygı çerçevesinde boş vakit harcamak. Ne alaka yani ne demek kocam da kocam. Bu size saygili bir eleştiri gibi geliyorsa yardim almalisiniz.Şunu da belirtmek isterim. Gereksiz yorumum neydi? Sizi pohpohlamadığım, eş ailesine saydırmadığım için mi ben gereksiz yorum yapmış oluyorum? Gerçekten anlayamadım?
Burada sizi bu sorunla başbaşa bırakan eşiniz. Elinden geleni yapıyor demişsiniz ama yapsa ve ağırlığını koyabilseydi bunları yaşamazdınız. Burada eşinizi savunmanızın size bir yararı yok ki. Ben bunu söylemeye çalıştım. Neyi kötü bunun?
Yaaa kötü olmuş. Ama hiç değilse baştan belli etmiş. Allah iyilik versin ne diyelimKaynanam tanışmaya gittiğimde 7/24 kapıda anahtar olucak istediğim zaman giricem demiştiben naptım ya başka yerde otururuz ya da bu iş olmaz deyip kestirip atmıştım ayrı evde oturmuştuk..yani kısaca o evden biran önce ayrılın yoksa kavgalar daha çok çıkacaktır
Daha neler yaptılar bana kayınpederimle görüşmedim eşimde hiç gitmek istemedi ama yolladım..ohoooo çok şeyler yaşadık şimdi meme kanseri en sevdiği gelinleriyim acaba neden?Yaaa kötü olmuş. Ama hiç değilse baştan belli etmiş. Allah iyilik versin ne diyelim
Hanımefendi siz alışmışsınız pohpohlanmaya. Eylenip geçilmeye. O yüzden size ne desem boş. Ben sizin gibi sorunlar yaşamıyorum özel hayatımda demek ki birşeyleri doğru yapabiliyorum. Hani demişsiniz ya normalde diyemeyeceğiniz şeyleri burda diyorsunuz diye siz buraya yazdığınız bu konuyu net bir şekilde söyleyebildiniz mi eş ailesine bu seviyeye gelmeden önce?Sizin, hatta bir çoğunuzun tek derdi gerçek hayatta söyleyemediği şeyleri böyle bir platformda rahatça söyleyebildiği için sözde saygı çerçevesinde boş vakit harcamak. Ne alaka yani ne demek kocam da kocam. Bu size saygili bir eleştiri gibi geliyorsa yardim almalisiniz.
Yardım adi altinda çocuğunuza ya da akrabalariniza olan öfkenizi buradaki insanlardan cikarmayiniz. Yardimci olacak bir gorus bulamiyorum cunku tarafinizdan.
Allah sifa versin inşallahDaha neler yaptılar bana kayınpederimle görüşmedim eşimde hiç gitmek istemedi ama yolladım..ohoooo çok şeyler yaşadık şimdi meme kanseri en sevdiği gelinleriyim acaba neden?
Tamam hanimefendi.Hanımefendi siz alışmışsınız pohpohlanmaya. Eylenip geçilmeye. O yüzden size ne desem boş. Ben sizin gibi sorunlar yaşamıyorum özel hayatımda demek ki birşeyleri doğru yapabiliyorum. Hani demişsiniz ya normalde diyemeyeceğiniz şeyleri burda diyorsunuz diye siz buraya yazdığınız bu konuyu net bir şekilde söyleyebildiniz mi eş ailesine bu seviyeye gelmeden önce?
Benim niyetim tartışmak değil. Görünen birşeyi söylemiş başka bir ğye siz eşimle ilgili düzgün konuşun demişsiniz. O bana garip geldiği için yorumda bulundum. Objektif bakabilecekseniz buraya konu açsaydınız keşke. Öfkenizi kusacağınız kişi ben değil, eşiniz ama olmaz değil mi? Çünkü kocamda kocam. Ona birşey olmasın benim psikolojim bozulsun modunda yaşamışsınız bunca zaman.
Vermese de olur no problemAllah sifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?