Nasıl davranacağımı bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kapı kilidinizi değiştirin derim başkasında anahtar varsa bile giremez. kayınvalidenize hiçbirşey demeyin kendi yaptıkları inanınki unutuluyor vay gelin şöyle yaptı böyle dediye geliyor konu eşiniz halletmeli eşiniz konuşmalı ama kavgayla dövüşle değil güzel bir dille anlatmalı ama yine olmazsa aile büyüklerini toplayın kendi ailenizi falan eşinizin ailesiyle oturup konuşsunlar

Defalarca konusuldu. Ben kapiyi kilitledim son zamanlarda ama kayinvalidem kilitleme ben giremiyorum diye tutturdu. Yine kilitledim. Simdi anahtar mevzusu bitti teslim etti tumunu sukurler olsun

Siz tavrınızı koymuşsunuz eşinizde bitiyor deyince üyelere kızıyorsunuz. Bizden ne bekliyorsunuz? Sanal psikolog değiliz içinizi boşaltılacak rahatlayacak yer olarak görüyorsunuz burayı
Hanimefendii. Üslubunuza dikkat ediniz. Hoşunuza gitmeyen konuşmalar varsa susma hakkına sahipsiniz. Eleştiriye kızmıyorum eşim hakkında 'pısırık' gibi cumleler duymak hosuma gitmiyor. Size bu saygisizlikmis gibi gelmiyorsa kendi eşiniz hakkinda konuşturabilirsiniz. Müsaadenizle

Üslubum gayet yerinde tekrar okumanızı öneririm. Susma hakkı nedir? istiyorsunuz ki siz yazacaksınız biz sadece okuyacağız istediğiniz bu işte sanal psikolg değiliz derken bunu yazdım

canım ben de aile apartmanında oturuyorum , belirli bir dönem benimde ufak tefek sıkıntılarım oldu ama inan herşey eşinde bitiyor. o nasıl davranırsa onlar öyle yola gelecektir. eşinin tavrı çok önemli önce onunla oturup konuşman lazım sonrası ailesi ile şekillenecek.

bunu denedim olmadı dersen de direk taşınmak

Ben de böyle düşünüyorum. Ama sonra diyorum ki, uyardi eşim olmadi; bagirdi, agzina geleni saydi olmadi; ben ima ettim olmadi; kapiyi acmadim olmadi... Daha nasil anlatacagiz bilemedim. Ben de mecburen kendim mudahale ettim. Tavir koydum.

bunu denedim olmadı dersen de direk taşınmak
Kesinlikle öyle. Ama herkese karsi düsüncesiz davraniyorlar bir tek bana da değil. Agir elestirdikleri insanin dahi evine cocuk sevmeye diye pat diye gidebiliyorlar. Musait mi, ister mi dusunmek yok. Simdi ben tasinirsam da durum degisecek mi bilmiyorum. İcimde bu korku da var hep. Anlayacak insan soyletmezmis bu kadar gibi geliyor.

Hangi şehir orası?

Esim vardiyali oldugu icin biz gece vardiyasi geldigi hafta esim beni evde yalniz birakmak istemediginden 3 gun kendi ailemde 3 gun de esimin ailesinde kaliyordum.
Bu kilit cümle işte.
Evlenebilecek ve çocuk yapabilecek yaştaysanız evinizde kimseye sormadan tek de kalabilmeniz lazımdı. Sizde o duruşu görmemiş kimse ki çökmüşler ilk günden. Hep aynı şeyi yapıp da farklı sonuç beklemeniz büyük hata.

Kesinlikle oyle. Bundan sonra kalmayacagim kimsede. Ama gece vardiyasinda yalniz kalmama sebebimi yukarida detaylica anlattim. Durum pek de bu sekilde degil

Kesinlikle oyle. Bundan sonra kalmayacagim kimsede. Ama gece vardiyasinda yalniz kalmama sebebimi yukarida detaylica anlattim. Durum pek de bu sekilde degil
Kocaelinde her yeni gelinin evine hırsız girmiyor,bir kere bu konuda anlaşalım.
Sağlam bir kapı yaptırın,pencerenizde demir yoksa yaptırın,kilitleyin her tarafı oturun misler gibi evinizde. Hırsız her yerde var,herkes tası tarağı toplayıp anasına bacısına gitmiyor. Milyonlarca kadın var geceleri yalnız olan,bekar yaşayan,yaşlısı hastası vs vs. Herkes evinde kalmalı. Yarın bebeğiniz doğunca elinize onu da alıp ev ev gezecek misiniz? Gezerim diyorsanız o çocuğun düzeni nasıl sağlanacak? Öyle hayat olmaz. Ben şimdiden deyivereyim de,siz yine içinize sineni yapın tabiki hayat sizin neticede

Hanimefendi kocaeli nin neresindeyim bilmiyorsunuz. Ayrica sadece kucuk korkular. Bunun ben de farkindayim. Sadece bir sureligine boyleydi. Geri kalan konuda haklisiniz. Ben de istemiyorum artik

Hanimefendi kocaeli nin neresindeyim bilmiyorsunuz. Ayrica sadece kucuk korkular. Bunun ben de farkindayim. Sadece bir sureligine boyleydi. Geri kalan konuda haklisiniz. Ben de istemiyorum artik
Neresinde olursanız olun. Ben Bursalıyım,burada da vardır güvensiz denilebilecek yerler ama herkes evde yalnız kalıyor yani. Bunun savunulacak bir yanı yok.

7 ay mı oldu evleneli yanlış mı anladım ben?
Eğer doğru anladıysam daha evliliğinizi rayına oturtmamışken,aileler yüzünden birbirinizi anlamaya vakit bulamamışken anne,baba olmaya karar vermeniz hiç mantıklı gelmedi.
Ben 7 ay kısmını yanlış anlamış olabilirim tabii.Zaten anlattığınız olaylar 7 aya sığacak gibi de değil. Aylarca hep bizdeydiler kısmından sonra bile bir sürü olay anlatmışsınız sonuçta.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…