• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranacağımı bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki gunde bir gitmeyi birakin haftada bir gidin neyinize yetmiyor onlar ne derse desin bide yuzsuzler size geliyormus tam cinnetlik ayrica esiniz evde olmadiginda evde kalin sonucta koca kadinsiniz evlendiniz cocugunuz olacak kimseye gidip kalmak zorunda degilsiniz evde kalmaya alisin esinizide alistirin zaten ilerde cocuklada zor olur gidip kalmak hemde onlarda mesafeye alisir. Yani evlenip evde tek kalamayanlarida ben cok garipsiyorum cok sacma
Evet ilk zamanlar tamam dedim ama son birkac aydir benim de canimi sıktı bu her gece vardiyasinda gezme durumu. Konustuk, anlastik. Bir daha gitmeyi dusunmuyorum asla

Daha evliligi oturtmadan sorunlar cozulmeden hemen cocuk resmen evcilik oynuyor burdaki bazi kadinlar ya daha kendi evinde yalniz kalamayan insanlar cocuk doguruyor. Allah o cocugun yardimcisi olsun boyle konularda tek cocuga aciyorum anne babasi kendi tercihlerinin sonuclarini yasiyor sonucta olan sadece cocuga oluyor. Ne sizde rest cekicek yurek var ne de esinizde ikinizde ezilmeye mahkumsunuz.
Yorumuzunuz icin tesekkur ederim. Profilinde harry potter karakteri olan bir hanimefendi tarafindan "buyumemissiniz" elestirisine maruz kalmak inanin garibime gitti. Çocuk meselesine gelince... Yeterince olgunum hanimefendi. Konusma üslubumuzun farkindan aramizdaki parkur farkini da kestirmiş olabileceğinizi umuyorum. Lutfen ama lutfen kendinizde gordugunuz kotu kavramlarin acisini ks uyelerinden cikarmayiniz. Cevap vermezseniz sevinirim. Yararli gorusler goremiyorum zaten. Hoscakaliniz ✋

Annesıyle açıkça konuşun esınız bu kadar pasıfse. Kurmadan dökmeden , henüz çok yeni evlısınız. Bu tarz problemler aile apartmanlarında yaşanıyor ne yazıkkı. Umarım bir gün hepımız özgürce ve saygı duyularak yaşarız evlılıklerımızı.
İnsallah oyle olur. Bunu cok istiyorum artik. İcimdeki bikkinligi anlatamam. Boyle olmak istemezdim

Yorumuzunuz icin tesekkur ederim. Profilinde harry potter karakteri olan bir hanimefendi tarafindan "buyumemissiniz" elestirisine maruz kalmak inanin garibime gitti. Çocuk meselesine gelince... Yeterince olgunum hanimefendi. Konusma üslubumuzun farkindan aramizdaki parkur farkini da kestirmiş olabileceğinizi umuyorum. Lutfen ama lutfen kendinizde gordugunuz kotu kavramlarin acisini ks uyelerinden cikarmayiniz. Cevap vermezseniz sevinirim. Yararli gorusler goremiyorum zaten. Hoscakaliniz ✋
Harry pottera cocuk filmi kitabi olarak bakabilirsiniz ama seven bir insan cocuk degildir. Belkide cocukken okuyup izlemis hala sevdigim bir karakter olarak dusunmektense cocuk oldugumu dusunmeniz gulunc. Evlenir evlenmez cocuk yapmadim mesela evliligi oturmamis sorunlari olan bir insanin kostura kostura cocuk yapmasi zaten gosteriyor kim cocuk kim olgun. Daha evinde yalniz kalamayan bir insansiniz siz yararli gorus versemde alabilecek kapasite yok sizde. Bu sondu artik size cevap vermem.

Harry pottera cocuk filmi kitabi olarak bakabilirsiniz ama seven bir insan cocuk degildir. Belkide cocukken okuyup izlemis hala sevdigim bir karakter olarak dusunmektense cocuk oldugumu dusunmeniz gulunc. Evlenir evlenmez cocuk yapmadim mesela evliligi oturmamis sorunlari olan bir insanin kostura kostura cocuk yapmasi zaten gosteriyor kim cocuk kim olgun. Daha evinde yalniz kalamayan bir insansiniz siz yararli gorus versemde alabilecek kapasite yok sizde. Bu sondu artik size cevap vermem.
Offf tamam hanimefendi gercekten ✋

Oturup tum yorumlarima begenmedim isareti koyacaksaniz sayin olgun hanimefendi, soyleyin de bildirimleri kapatayim. Neyse ✋ hoscakaliniz...

Merhaba herkese. Doğrudan konuya girmek istiyorum. Ben kayinpederimin eski dairesine gelin geldim henüz 7 ay olmadı. Aile apartmanı. Hep kendi ailemden ayirmayacagim dedim. Ama dugun gecemiz de dahil olmak uzere tum kahvaltilar, aksam yemekleri aylarca bende oldu. Haftanin 6 gunu agirladim. En sonunda artik esime istemedigimi soyledim. Esimle kavga ettik. Ne yapacagini bilmedi bagirdi cagirdi. Sonra hakli oldugumu anladi ve annesine soyledi. Kayinpederim sert bir adam karsisinda kimse konusamaz diye. Bu sure zarfinda hala evime anahtarla girdi kayinvalidem. Eski evleri diye dolayisiyla bir anahtar onlarda vardi. Anne korkuyorum birden girme dedim. Yabanci degilim dedi. Ben sabahlari evin icinde aglaya aglaya geziyordum acaba yine geldi mi anahtarla girip eve diye. O kadar psikolojim bozulmustu. Esim soyledi, sen yokken giriyorum dedi yine devam etti. En son bagirdi esim anahtarla girmeyi birakti. Hatta bana gelmeyi birakti. Biz yine de 2 gunde bir hep gittik benim anneme de onlara da. Bu arada benim ailem de bana sık sık gelmezler yeni evlisiniz ne isimiz var diye. Ve yanlarinda soylediler. O eskidendi diyip durdular. Dusunun kayinvalidem, kayinpederim bir de esimin babannesi. Haftanin 6 gunu biraradaydik. Sonra bizi sıkmaya basladilar gelemeyince. Siz geleceksiniz su saatte burda olunlar basladi. Musait misiniz yok bir planiniz var mi yok. Yine esim tepki gosterdi artik o kadar biriktik ki ikimiz de patladik. Sonra biz yine 2 gunde bir gittik geldik. Ben hamile kaldim. İstedikleri zaman onlar geldi istedigimiz zaman biz gittik derken bir iki ay daha gecti. Sonrasinda tutturdular biz ramazan ayinda yalniz iftar yapmak istemiyoruz. Ee sabahtan anneni size birakirim. Ben iftara gelirim. Siz misafir gelecekse veya gitcekseniz bir yere bize soylersiniz o gun gelmeyiz. Yahu ben hamileyim. Benim kusmam etmem olmadi cok sukur. Ama keyifsizim evimin isine yetisemiyorum surekli yorgunum. Bunu goruyorsunuz biliyorsunuz. İyi niyetli olunsa denir ki, yalniz iftar yapmayalim siz gelin biz de gelelim. Ben de en sonunda artik mesaj attim kayinvalideme. Cunku bana surekli cocuk dogsun biz evinden cikmayiz muhabbetleri de yapildi. Basima gelecekleri biliyorum. Acikca soyledim anne ben rahatsizlaniyorum dedim. Elbette gidip gelicez birbirimize ama hergun 7-24 olmaz, bak kendi ailemle bile boyle samimi degilim dedim. Uzun uzadiya yazdim acikca. Cocuk olsa da degismez bu durum dedim. Esim vardiyali oldugu icin biz gece vardiyasi geldigi hafta esim beni evde yalniz birakmak istemediginden 3 gun kendi ailemde 3 gun de esimin ailesinde kaliyordum. Sonra bu mesaji attim. Esime de soyledim yazdim artik doldum diye. Gece vardiyasi geldi. Biz kalmaya gelcez dedik. Yine kavgalarimiz basladi esimle o ayri. Beni whatsapp tan engellemisler. Ertesi gun gelmis kayinvalidem esime anahtarlari vermis. Esyalarini toplamis almis evden. Bir iki biseyi vardi namaz etegi kurani kerim felan. Sonra esime dedim ki bak biz yine gidelim ama beni belli ki istemiyolar ben kalmak istemiyorum cok gerginim dedim. Esim de bagirdi cagirdi hayir kalcaz diye. Velhasilkelam ben istemiyorum kalmak dedim gitmedim. Tek sorun kalmak da degil. Hamileyim, ilac kullaniyorum yemek yemem lazim. Surekli odada kapali kalamam. Yuzleri bes karis. Gitmedim. Simdi kayinpederim beni aradi. Neden aradi inanin bilmiyorum acmadim. Nasil yapacagimi artik bilmiyorum. Ben kendi annemin babamin yuzunu gormedim haftalarca onlari gormekten. Anneme 10 dakika uzakliktayim bu arada. Yeni evliyken insan agirlamak ne zordur ona zaten değinmiyorum bile. İste boyle. Bana bi akil verin. Ne yapsam olmuyo. Esimle ayrilma noktasina geliyoruz. Normalde cok iyi anlasiriz hep.
Eşinizin ailesi çok uyanık sizle beraber gibi yaşamak istiyorlar, sakın bu baskılara boyun egmeyin , doğumdan önce mesafenizi koyun yoksa başınız çok ağrır, bu ne saçmalık ya ne demek sürekli iç içe olmak , bebeğinize ve kendinize odaklanın, eşinizi yollayın o gitsin sürekli, siz ayılıp bayılıp hastayım, hamileyim modunda gezin anca yakanızı bırakırlar, ayyy benim eş ailesi de yeni evliyken böyleydi, kavga dövüş düzene koyduk şükür, sakın susma sen zararlı çıkarsın, keşke hemen hamile kalmasaydın, ben bu sebepten 2 yıl korundum...

Eşinizin ailesi çok uyanık sizle beraber gibi yaşamak istiyorlar, sakın bu baskılara boyun egmeyin , doğumdan önce mesafenizi koyun yoksa başınız çok ağrır, bu ne saçmalık ya ne demek sürekli iç içe olmak , bebeğinize ve kendinize odaklanın, eşinizi yollayın o gitsin sürekli, siz ayılıp bayılıp hastayım, hamileyim modunda gezin anca yakanızı bırakırlar, ayyy benim eş ailesi de yeni evliyken böyleydi, kavga dövüş düzene koyduk şükür, sakın susma sen zararlı çıkarsın, keşke hemen hamile kalmasaydın, ben bu sebepten 2 yıl korundum...
Ben de korunuyordum. Ama kullandigim haplar adetimi etkiledi. Vucudumun dengesini tamamen bozdular. Birakir birakmaz yatak döşek yatarak regl oldum. Sonra iğne istedim ama doktor hanim o daha cok mahveder seni diyerek önermedi. Spiral zaten tak cikar ugrasma dedi. İsimiz sadece erkegin korunmasina kaldi. Malumunuz ki erkekler de bu konuda hassas degiller asla. Sonuc itibariyle durumum bu. Ama simdi dusununce keske dinlemeyip en azindan igne olsaymisim. Belki isime yararmis. Siz nasil bir yol izlediniz peki uzaklasirken ? Durumlarimiz ayniymis anlasilan.

İzah edememişim anlatirken aklima gelmemiş. Aile apartmani. Ama şöyle. Babannenin evi var, esimin kuzeninin evi var bi de biz variz. Eski dairelerinde biz oturuyoruz. Onlar baska yere tasindilar mustakil evleri var. Aile apartmani oyle.

Kaliyorum cunku eşimin içi rahat etmiyor. Yeni gelin muhabbetlerinin dondugu bir yerdeyim. Yalniz birakilmaz diye dusunuyorlar. Evlenirken de boyle anlasmistik gece vardiyasinda evde durmayacagim diye
Kocan ve ailesi gece eve başka adam almandan korkup aileyi başına bekçi dikiyorlar hey gidi

Kocan ve ailesi gece eve başka adam almandan korkup aileyi başına bekçi dikiyorlar hey gidi
Ne cirkin konusma seklidir bu ya ? Hayir bu gorusun neresinden tutsam zaten isime yaramiyor ayrica onur kirici. Lutfen konumu terk ediniz hanimefendi. Cirkin dusuncelerinizi gormek istemiyorum daha fazla.

Ne cirkin konusma seklidir bu ya ? Hayir bu gorusun neresinden tutsam zaten isime yaramiyor ayrica onur kirici. Lutfen konumu terk ediniz hanimefendi. Cirkin dusuncelerinizi gormek istemiyorum daha fazla.
Yahu siz o zaman duymak istediklerinizi yazın biz onları kopyala yapıştır yapalım 😂 işine gelmeyince nasıl da kocanı ailesini savunuyorsun ama

Yahu siz o zaman duymak istediklerinizi yazın biz onları kopyala yapıştır yapalım 😂 işine gelmeyince nasıl da kocanı ailesini savunuyorsun ama
Olur yazarim siz de kopyalayip yapistirirsiniz. ✋ Belki de boylelikle nerede ne konusulur ogrenirsiniz. Zira sizin gercek hayatta kendinizle alakali yasadiginiz kompleksleri bu sekilde ogrenmek hicbirimizin hosuna gitmiyor. Hoscakaliniz.

Olur yazarim siz de kopyalayip yapistirirsiniz. ✋ Belki de boylelikle nerede ne konusulur ogrenirsiniz. Zira sizin gercek hayatta kendinizle alakali yasadiginiz kompleksleri bu sekilde ogrenmek hicbirimizin hosuna gitmiyor. Hoscakaliniz.
Yazık size Allah şifa versin 🌺 hiç kompleks yaşamıyorum inanır mısınız sizin gibi kaynana kaprisi de çekmiyorum bir elim yağ da bir elim balda 🧿 dert çeken sizsiniz , başınıza dikmişler bekçileri, ilişkiniz bile yok burada böyle çemkiriyorsunuz eşinizin ailesine yüzüne nasıl yağ bal çekiyorsunuz belli anca arkadan konuşun 🤩 neyse ben kaynanasız hayatımda keyif çatmaya devammmm

Profil fotosuna göre mi yorumları ciddiye alıyorsunuz :D eş ailesine karşı da böyle tavırlar sergileseydiniz hiç bir sorununuz kalmazdı.
Not: Sevimli bir ateş cini var profilimde dikkat edin !

Yazık size Allah şifa versin 🌺 hiç kompleks yaşamıyorum inanır mısınız sizin gibi kaynana kaprisi de çekmiyorum bir elim yağ da bir elim balda 🧿 dert çeken sizsiniz , başınıza dikmişler bekçileri, ilişkiniz bile yok burada böyle çemkiriyorsunuz eşinizin ailesine yüzüne nasıl yağ bal çekiyorsunuz belli anca arkadan konuşun 🤩 neyse ben kaynanasız hayatımda keyif çatmaya devammmm
Tamam hanimefendi. Masallah size. Baya bi boşsunuz. ✋

Ha bir şey daha konu hakarete doğru gidiyor sanmayın ki burası sanal istediğim gibi saydırır giderim. Yorumlarınızı ona göre yapın sonra pişman olursunuz

Ben de korunuyordum. Ama kullandigim haplar adetimi etkiledi. Vucudumun dengesini tamamen bozdular. Birakir birakmaz yatak döşek yatarak regl oldum. Sonra iğne istedim ama doktor hanim o daha cok mahveder seni diyerek önermedi. Spiral zaten tak cikar ugrasma dedi. İsimiz sadece erkegin korunmasina kaldi. Malumunuz ki erkekler de bu konuda hassas degiller asla. Sonuc itibariyle durumum bu. Ama simdi dusununce keske dinlemeyip en azindan igne olsaymisim. Belki isime yararmis. Siz nasil bir yol izlediniz peki uzaklasirken ? Durumlarimiz ayniymis anlasilan.
Valla eşimle kavga dövüş ayrılma noktasına geldik , ben de biraz sert bir insanım, bu konularda taviz vermedim , eğer böyle olacaksa yol yakınken dönelim dedim , ailesi başta ayılıp bayıldı ama alıştılar, şimdi tatlı tatlı ayda yılda bir gider geliriz, onlar en ufak fırsatta kendini bana atmaya hazırlar ama ben taviz vermiyorum, eşim aradığında bir iki kelime konuşup selam veririm, arada eşimle ziyaret ederim o kadar, çalışıyorum zaten , çok şükür 1 yılın sonunda daha iyi oldu herşey, ama dediğim gibi ben taviz vermedim ne eşime ne ailesine , eşim bana Tm deyip yine ailesinin kuklası olmaya devam ediyordu, bense asla bunu kabul etmedim , beraber kalmaya zorlamalar, sürekli arayıp taciz etmeler , vakitli vakitsiz gelmek istemeler, dışarı çıksak ne işiniz var eve dönün diyen bir kayınbaba, eve ne alsak onlara sormamız gerektiğine inanirlardi, eşimde aynen onların istediği şeyleri yapardı, yani ben sussam sinir hastası olmuştum şimdiye dek, size tek tavsiyem cesur olun , eşinize ve ailesine sizin ayrı bir yuva olduğunuzu öğretin, bunu ancak sınır koyarak ve hayır diyerek yapabilirsiniz, hem iyi gelin hem de rahat gelin olunmuyor, sınır koyduğunuzda size düşman olacaklar ama alışacaklar ...

Valla eşimle kavga dövüş ayrılma noktasına geldik , ben de biraz sert bir insanım, bu konularda taviz vermedim , eğer böyle olacaksa yol yakınken dönelim dedim , ailesi başta ayılıp bayıldı ama alıştılar, şimdi tatlı tatlı ayda yılda bir gider geliriz, onlar en ufak fırsatta kendini bana atmaya hazırlar ama ben taviz vermiyorum, eşim aradığında bir iki kelime konuşup selam veririm, arada eşimle ziyaret ederim o kadar, çalışıyorum zaten , çok şükür 1 yılın sonunda daha iyi oldu herşey, ama dediğim gibi ben taviz vermedim ne eşime ne ailesine , eşim bana Tm deyip yine ailesinin kuklası olmaya devam ediyordu, bense asla bunu kabul etmedim , beraber kalmaya zorlamalar, sürekli arayıp taciz etmeler , vakitli vakitsiz gelmek istemeler, dışarı çıksak ne işiniz var eve dönün diyen bir kayınbaba, eve ne alsak onlara sormamız gerektiğine inanirlardi, eşimde aynen onların istediği şeyleri yapardı, yani ben sussam sinir hastası olmuştum şimdiye dek, size tek tavsiyem cesur olun , eşinize ve ailesine sizin ayrı bir yuva olduğunuzu öğretin, bunu ancak sınır koyarak ve hayır diyerek yapabilirsiniz, hem iyi gelin hem de rahat gelin olunmuyor, sınır koyduğunuzda size düşman olacaklar ama alışacaklar ...
Çoğu şey aynı resmen. Ben de asla susmadim. İsi bosanma raddesine getirdim. Köle arıyorsan, tahsilsiz kız alsaydın, ben kendi ayaklarimin uzerinde durabilecek kadar güçlüyüm dedim. Hamileyken dahi son konusmamizda bebeğimi bahane etme, onu ben bir sekilde tek basima da olsa buyuturum. Sizin yaninizda mutsuz yetişmez hiç degilse. Kararini ver dedim. Onu arada birakmak degil, tepki koymasini saglamakti amacim. Aynen dediginiz gibi her şey... Bir yere gideceğiz, gelmezlerde ya da cagirmazlarsa inşallah gidiyorduk. Bir de seni kocan hic gezdirmiyor diyordu dalga gecer gibi. Firsat mi oluyo demistim. Ama ne dersen boş anlamayan insana. Bir de biz 3 gun orda 3 gun burda diye ayirmistik ya gece vardiyasinda... Esimle dalga geciyormus kayinpederim senin kayinpederinde kaldigin kadar ben gitmedim bile diye. Kan beynime sicramisti bu nasil gaza getirme çabasidir amaç ne yani demistim. Çok biriktim. Sessiz kalmadim. Saygisizlik yapmadim ama hatalisin diye cat cat soyledim. Son mesaja kadar anlarlar herhalde diyordum ama anlamiyorlar maalesef. Beni engellemisler whatsapp tan gitmeyince engeli kaldirdilar. Simdi mesaj atiyorlar cevap vermiyorum. Yapmasaydiniz 10 yasinda miyiz ne yazdim o kadar sanki işte. Ay baya uzun oldu. 😁 Anlayan birine denk gelince icimi döktüm.

Eşinizin şimdi aklı başına gelmiş olabilir ancak aylarca büyük eziyet çekmişsiniz. Eşiniz o zaman neredeydi?? Laf söyletmiyorsunuz ama bugün ne yaşıyorsanız eşinizin baştaki umursamazlığı yüzünden yaşıyorsunuz.

Onlar da evlerinde oturduğunuz için sizin evi 2.kapı yapmışlar.

Taşınsanız da valizle yatıya gelirler, ben öyle bir potansiyel gördüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back