duş jeli olarak yeşil köpük kullanmaya başladım.içinde sls yok,parapen yok.tamamen bitki özleriyle yapılmış.bu yüzdendir ki hiiiiçç köpürmüyoreşim ersağın duş jelini kullanıyor o da bitti gibi.benim duş jelimi hiç bepenmemiş o kadar döktüm hiç köpürmedi dedi.sürekli akan suyun altında evet köpürmüyor ama suyu kapatıp ıslanan teninizi fırçaladığınızda ya da keselediğinizde gayet güzel temizliyor.tabi eşim bunu tınlamıyor ersağ biterse gider dışardan alırım bir duş jeli diyor.maalesef içindeki sls oranı az olduğunu düşünerek tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum
nerden aldın yeşil köpüğü?
bu arada şampuan olarak organics kullanıyorum memnununm
ayrıca arap sabununa bayıldım çok iyi temizliyor ve güzelde kokuyor
soda san kullanan arkadaşlar nasıl memnunmusunuz?bu sab sabun tozu nerelerde satılıyor peki deterjanım bitince alabilirim
canım İstanbuldayım.organik marketlerde satılıyor.ya da internetten helal sitesinden aldım ben.eşim köpürmüyor diye onu kullanmak istemiyor.Ben de doa'dan sipariş verdim.siparişlerim geldi.hatta denedim.ama yeşil köpük sanki daha çok nemlendiriyor.yeşil köpüğe göre doa'nınki de köpürüyor.yine de içeriği fena değil.an azından paraben,sülfat yok.
sab çamaşır tozunu yine helal dünya market adlı helal ürünler satan marketten alıyorum.böyle bir şansın yoksa kendi sitesi var ya da helal sitesinden temin edebilirsin.bulaşık makinesinde de daha önce Ersağ kullanıyordum.lekeler vardı sürekli bardaklarımda.ve iğrenç kokuyordu.sodasan ile borakslı,karbonatlı naturalive marka bulaşık makinesi tozu arasında kaldım.sonra naturalive aldım.bulaşıklarım daha iyi çıkıyor.artı içindeki karbonattan mıdır nedir artık makinemin kokusu gitti gibi.
bu arada sabın sabun tozunu sodamatik ile kullanıyordum.siparişim dikkatlerini çekmiş helal sitesinden aradılar.sodamatiği nerede kullandığımı sordular.çamaşır yıkarken dedim.sab sabun tozu ile yıkıyorsanız buna gerek yok.beyazlarınız grileşebilir kullanmayı kesin dedi arayan kişi.limon kabuklarını tülbente sarıp beyazlarınızın içerisine atabilirsiniz.hem hoş kokulu hem de daha parlak olur beyazlarınız dedi.
canım sağolasın
nete baktımda bir sürü adres çıkıyor fakat hangisi güvenli bilemediğim için cesaret edemiyorum
sana zahmet oolmazsa bana link verebilirmisin bende netten sipariş vereyim
gerçi elimde duş jelide deterjanda henüz var ama olsun
mobilya temizleyici olarak ne kullanıyorsunuz?ben ersağ kullanıyorum fakat sıktığımda gözlerimde ağrı nefesimdede tıkanma yapıyor
içeriği ne kadar doğal bileniniz varmı?
birde ya ersağın genel temizliğini alıp almama konusunda çok kararsızım
arap sabunundan çok memnunum
ersağın genel temizliği ne kadar doğal acaba?
Sıktığımda derken anlayamadım muntazar.
Mobilya temizleyiciyi kullanıyorum ben ama toz almak için hazırlanan suya katıyorum , o şekilde kullanıyorum.
nurlum ben toz almakta kullanıyorum ve bana sıkma tabanca aparatıyla geldi bu ürün camsil gibi düşün yani
bu arada yağ çözünden çok memnunum ersağın ama ne kaadar doğal bilemiyorum
sahi arkadaşlar burda yazmışmıydım bilmiyorum ama ben kendi toniğimi kendim yapıyorum:gül suyu maden suyu lavanta suyu karışımını kullanıyorum tavsiye ederim.
duş jeli olarak yeşil köpük kullanmaya başladım.içinde sls yok,parapen yok.tamamen bitki özleriyle yapılmış.bu yüzdendir ki hiiiiçç köpürmüyoreşim ersağın duş jelini kullanıyor o da bitti gibi.benim duş jelimi hiç bepenmemiş o kadar döktüm hiç köpürmedi dedi.sürekli akan suyun altında evet köpürmüyor ama suyu kapatıp ıslanan teninizi fırçaladığınızda ya da keselediğinizde gayet güzel temizliyor.tabi eşim bunu tınlamıyor ersağ biterse gider dışardan alırım bir duş jeli diyor.maalesef içindeki sls oranı az olduğunu düşünerek tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum
nurlum, gül suyunu bilmiyorum da lavanta suyu zeytinburnu tıbbi bitkiler bahçesi sitesinde çok çok daha ucuz
nurlum, gül suyunu bilmiyorum da lavanta suyu zeytinburnu tıbbi bitkiler bahçesi sitesinde çok çok daha ucuz
Saol krizsavar
org ile biten site mi ?
Saol krizsavar
org ile biten site mi ? Buraya baktı. Fiyatlar aynı gibi. yanlış yere mi baktım acaba
:44:
evet
olur mu? ztbb'nde 250 ml 9 lira; bitki sandığında 100 ml 5,5 lira ki eskiden 7'ydi, düşürmüşler :26:
tabi ztbb'de sprey şişe bitki sandığından bile pahalıymışama ben bitki sandığından gelen şişeye koyduğum için bu bana daha hesaplı geliyor. bitkisel yağlar da aynı marka geliyor ve bitki sandığından çok çok daha ucuzdu ben aldığımda :26:
bak mesela bitki sandığından lavanta yağı 5 ml 7,65 lira
ztbb'de 10 ml 5 lira
onlar da defne essencia gönderiyor.
Haklıymışsın. Telden bakınca ml oranlarına dikkat etmedim.
Neden bu kadar fark var ki üstelik aynı marka.
bitki sandığı yeni ürünler çıkarmak için sermaye arıyor, bu şekilde çıkarıyor ne yapsın garibanlar. butik olunca.
yani benim yorumum bu.
sonuçta ztbb işin asıl üretiminin yapıldığı yer.
ordan alıp kendi kârlarını da koyunca ortaya bu rakamlar çıkıyor diye düşünüyorum.