Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşüncen doğru olabilir, fark normal eğer öyleyse ama yine de afaki olmamalı bu fark.
Ben genel olarak ürünlerinden memnunum .
Şampuanlarini merak ediyorum ,vereceğim ilk siparişime dahil etmeyi düşünüyorum.
Kızlar çamaşırlarımın mis kokması için daha önce makinemin yumuşatıcı gözüne kokulu bitkisel yağ damlatıyordum.Yalnız çamaşırlar kurulunca mis koku uçuyordu.Hem de minnacık şişe kaç makine yıkaması dayanırki.Pahalılar sonuçta ve bereketli olmuyordu.Gratis,özdilek gibi mağazalarda kokulu taşlar satılmakta yanında da taşa belli aralıklarda damlatıp kokuyu tazelemek için parfüm verilmekte.Bir kaç tane çekmece için almıştım.Aldığım Yasemin yağını taşın üzerine damlatıp çekmeceme koydum.Bir hafta kadar çekmecedeki çamaşırlarım misler gibi kokmaya başladı.Şimdi gardolabımda da var.Bir keseye koyup giysi askısına astım ,giysiler de mis gibi kokuyor.Banyom için biraz büyük ebatlısını istiyordum.Onu da Gratis te bulamadım.Özdilek'te buldum.Banyoma da astım.Artık hem giysiler,çamaşırrlar hem de banyom mis gibi kokuyor.Uçucu yağdan çekmeceler sürekli yoğun koymasını isterseniz haftada bir 3 damla damlatmak kafi.Ben bazen haftada 1 bazen iki haftada 1 damlatıyorum.Ve sonuçtan gayet memnunum
kokul taşlar da pahalı english homdakiler nasıldır sence:26:
benim de gardırobum kötü kokuyor, anlamıyorum niye... terli giyilmiş çamaşır koymuyoruz raflı bölmeye ama yine de kokuyor canımı sıkıyor.
bulaşıklarım da dün buğulu ve pis kokulu çıktı tekrar limon takmaya başlıcam
selam arkadaşlar
bu ay taksitlerimizden biri bittiyor çok şükür ve ben buharlı temizlik makinası almayı düşünüyorum
burdan yorumlara baktım genel olarak memnuniyet var
eşimde donanım haberden bakmış ordada aynı durum söz konusuymuş
yalnız şu konu kafama takılıyor :yerler laminant ve konsolum yerden sıfır.kabartırmı sizce yüksek buhar kullanan varmı aranızda?
sabunağacı sitesinin sahibinden bulduğum kokulu taş tarifini uygulayarak dolabıma koydum taşları
her ne kadar üzerine damlattığım kokular bir hafta dahi gitmese de nemli ve çamaşırlardaki o tuhaf koku artık yok. sanırım taşın hamurunu hazırlarken yüklü miktarda karbonat kullanılıyordu ve o karbonat tüm nemi çekiyor :44:
nasıl yaptın kriz savar tarifini paylaşırmısın?
kızlar bu arada kabanları ceketleri kuru temizleme dışında nasıl temizleyebilirim siz neler yapıyorsunuz?
Doğal yaşam konusunda kendimi çok şanslı hissediyorum kayınvalidemlerin bahçesi var domates, biber, salatalık, kabak, patlıcan, enginar, üzüm, kayısı, vişne, kiraz, fındık, ceviz, (ve daha sayamadığım) köy tavuğu yumurta, vs.......
Atölye - V: Koku Taşları Evde Nasıl Yapılır? Çocuk Atölyesi - Kid Friendly Activities
burdaki tarife göre yaptım.
tabi ben şekil falan vermeye uğraşmadım :)
diğer konuda bir fikrim yok
sağol canım çok kolaymış gerçekten
ne kadar süre kullanılabiliyor peki?
kuruduğunda atıyormuyuz yoksa tekrar ıslatıp kullanabiliyormuyuz?
normalde çöpe atılan organik atıkları bir kovada biriktirerek gubre elde edilebiliyor. bu da dogal yasamanin yollarindan biri. hem buzdolabinda bir seyler bozuldugunda da cope atmaniza gerek kalmiyor, dogru kompost kovasina gidiyor. ben balkonumda yaptim, herkese tavsiye ederim.