Nasıl Daha Doğal Yaşarız - Neler Yapabiliriz Paylaşalım

Çok teşekkür ederim.... Isteyene köy yumurtası temin edebilirim. Benim yumurtalar anca bana yetiyor. Istanbuldan eş dost istediğinde komşumdan alıp yolluyorum. Onda cok tavuk var. Gercek yumurta bulamayanlar için yardımcı olurum.

Düşünmen yeter canım benim ben İzmirdeyim pazarda bir tane amcam var sağolsun kimseye satmadan hemen benimkileri ayırıyor köy yumurtası diye çok kandırıldım ama şimdi gerçeğini buldum şükür

Ay ben görünce daha bir gıpta ettim yaw, kötü oldu
Şaka bir yana, canım gerçekten hem şanslısın hemde gördüğüm kadarıyla çalışkansın. Bayağı emek ister, sabır ister.
helal olsun

Yumurta değil de köy tavuğu isterdim doğrusu

Hiç zor gelmiyor inanın. Oğlum cok mutlu oluyor. Anaokulundan geldiği gibi önce tavuklarını sayıyor eksik varmı diye.. Yumurta varmı diye bakar. Sonra tarlaya koşup çileklerine marullarına bıkıyor. Suan salatalıkları bekliyor sabırsızlıkla. Sonrada yemek yiyoruz bahçede. Yemekten sonra meyvasını ağaçlardan yiyor ayda babası dedesi babanesi falan kimi yakalarsa toplayıp yiyor.

Köy tavuğunu bulursam haber verecem. Tavuk varda vermezler. Veren bulunca haber veririm size. Gercek köy tavuğu. Yoksa köy tavuğu diye ne bulurlarsa yolluyorlar istanbula. Önemli olan gercekten fabrika yemi olmadan büyüyeni almak.

profilinizi inceledim uzun süredir sayfaya girmiyorsunuz sanırım inşaAllah görür de cevap yazarsınız. ben yeşil köpük duş jeli, naturalive şampuan sipariş etmek istiyorum ama güvenemiyorum. siz hala kullanıyor musunuz? yeşil köpük duş jeli life dökünce de köpürmüyor mu? kokusu çok yoğun mu? bilgi verirseniz çok sevinirim.

Benimde limon,zeytin,portakal,yenidünya, nar ,cennet meyvası,mandalina ,ayva ağaçlarım var bahçede bunlara para ver,eden kendimiz yetiştiriyoruz bahçemizde organik
tavuk olayını sevmiyorum kokudan dolayı şehir insanı boğuyor ve herşeye para ödüyorsun hem havasıda temiz
ama etrafta kanser hastaları var yok değil bunda şüphelendiğim
gdo'lu buğdaydan yapılan ekmekler

Konuyu açıp uzun zamandır yazmamisim..
Şimdi tam kış hazırlıkları zamanı neler yapıyoruz, paylaşalım hanımlar..
Biz dün kışlık domates-biber konservemizi yaptık. Yarin da domates ve kırmızı biberden salça benzeri sos hazırlayacağız.
Paylastikca birbirimize ilham oluruz. Hadi bakalım hanımlar..

Papianın bi türünün üzerinde yüzde sıfır yüzde sıfır optik beyazlatma gibi bi şey yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…