Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süperrrrr canımmm çok şanslısınnn kabak çiçeğinden dolma yap harika olur dutlar narlar marullarrrr ekrana yapıştımmm resmennn harika bir bahçen olmuş cnmm denizli horozu gibi çıkmış tepeye seninki çok güzel cnmmm allah güle güle yedirmeyi nasip etsin inş
Çok teşekkür ederim.... Isteyene köy yumurtası temin edebilirim. Benim yumurtalar anca bana yetiyor. Istanbuldan eş dost istediğinde komşumdan alıp yolluyorum. Onda cok tavuk var. Gercek yumurta bulamayanlar için yardımcı olurum.
profilinizi inceledim uzun süredir sayfaya girmiyorsunuz sanırım inşaAllah görür de cevap yazarsınız. ben yeşil köpük duş jeli, naturalive şampuan sipariş etmek istiyorum ama güvenemiyorum. siz hala kullanıyor musunuz? yeşil köpük duş jeli life dökünce de köpürmüyor mu? kokusu çok yoğun mu? bilgi verirseniz çok sevinirim.canım İstanbuldayım.organik marketlerde satılıyor.ya da internetten helal sitesinden aldım ben.eşim köpürmüyor diye onu kullanmak istemiyor.Ben de doa'dan sipariş verdim.siparişlerim geldi.hatta denedim.ama yeşil köpük sanki daha çok nemlendiriyor.yeşil köpüğe göre doa'nınki de köpürüyor.yine de içeriği fena değil.an azından paraben,sülfat yok.
sab çamaşır tozunu yine helal dünya market adlı helal ürünler satan marketten alıyorum.böyle bir şansın yoksa kendi sitesi var ya da helal sitesinden temin edebilirsin.bulaşık makinesinde de daha önce Ersağ kullanıyordum.lekeler vardı sürekli bardaklarımda.ve iğrenç kokuyordu.sodasan ile borakslı,karbonatlı naturalive marka bulaşık makinesi tozu arasında kaldım.sonra naturalive aldım.bulaşıklarım daha iyi çıkıyor.artı içindeki karbonattan mıdır nedir artık makinemin kokusu gitti gibi.
bu arada sabın sabun tozunu sodamatik ile kullanıyordum.siparişim dikkatlerini çekmiş helal sitesinden aradılar.sodamatiği nerede kullandığımı sordular.çamaşır yıkarken dedim.sab sabun tozu ile yıkıyorsanız buna gerek yok.beyazlarınız grileşebilir kullanmayı kesin dedi arayan kişi.limon kabuklarını tülbente sarıp beyazlarınızın içerisine atabilirsiniz.hem hoş kokulu hem de daha parlak olur beyazlarınız dedi.
Papianın bi türünün üzerinde yüzde sıfır yüzde sıfır optik beyazlatma gibi bi şey yazıyor.Arkadaşlar geri dönüşebilen veya klorla ağartılmamış tuvalet kağıdı markası biliyor musunuz? Dakikalarca baktım nette bulamadım. Sadece bu tip tuvalet kağıtlarının kullanılması gerektiğini yazmışlar! Çoğu da okuduğum kitaptan yazmış ama bir tanesi örnek ürün göstermemiş..