- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.649
- Konu Sahibi Nimesay1818
Bir konu daha açmışsınız aşerdim eşim almadı diye hamburger alacak kadar paranız yokmu gerçekten bu kadar canınız çektiyse hallederiz ama lütfen bu durumdan kurtarın kendinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki ne önerirsiniz çünkü bu söyledikleriniz için çok geç? Ben olay için bir tavsiyede bulundum.
E ben böyle bı adamla evli kalmazdim diyosunuz, ben de böyle bı evliliğe çocuk yapmazdım dedim. Ailesi varsa alsın çocuğunu, bı iş bulup çalışıp kendi büyütsün, çünkü bu adamla herşeyden mahrum büyütüp sizin dediğiniz gibi her türlü yokluğu oturup mantıkla bacak kadar çocuğa anlatmaya çalışmak da faydasız bencePeki ne önerirsiniz çünkü bu söyledikleriniz için çok geç? Ben olay için bir tavsiyede bulundum.
Sizinkilerle neden kıyaslıyorsunuz ki? Olay buna ne ara döndü ?çocuk anlamıyor diye her dediği olacak mı? bizimkiler de istiyor her gördüğünü, güzellikle anlatıyoruz.
m ikinci çocuğum sprail ve prezervatif le oldu Allahtan napim.
Ben size derdimi anlattm hepiniz eleştirdniz acımasızca yorm yaptınız hamileyim biraz düşünceli olurmusnuz kızım hamburger istedi bende kızımın yanında babasına güzellikle hayatım benimde cNim çekti alirmisin dedim bağırdı gitti evden napiyim ben kızıma yansitmiyroum sinirliyim hamileyim canım çekti napim yani şimdi ben Memnun muyum ikinci çocuğum sprail ve prezervatif le oldu Allahtan napim.
kıyaslamak mı oluyor bu? bütün çocuklar ister, bizimkiler de istiyor. olay bizimkilere hiç gelmedi, orada genelgecerlik belirtmesi için yazıldı.Sizinkilerle neden kıyaslıyorsunuz ki? Olay buna ne ara döndü ?
çok üzüldüm ama belki gerçek değildir diye kendimi avutuyorum, ne yalan söyleyeyim. biraz tuhaf çünkü konu. yara kaşımak gibi geldi bana, neyse, maddi durumunuzu bilemiyorum. evliliğiniz nasıldır, nasıl insanlarsınız vs ama 3 hamburger menu bazı bütçeleri sarsabilir. siz de bunu bilmez gibi davranınca belki eşinizin üzüntüsü öfke olarak yansımıştır. siz tanır, bilirsiniz ne nedir, niye olur vs. ee huyu böyleyse çocuğunuzu ve kendinizi yıpratacak isteklerden kaçınmalısınız. hamile halinizle üzülmeyin yaa öfff bunlar değişmez değiştirilemez yaşam koşullarıysa ve razıysanız buna, çok üzülerek söylüyorum ama uyum sağlamak zorundasınız. yoksa hep kahır hep kahırböyle koca ve baba olmaz olsun kızım az önce babasından hamburger menü oluyor ya hani onu istedi çok seviyor oruçlu değiliz ben hamileyim eşim zaten tutmuyor bende gülerek dedimki hayatım al benimde canım istedi bebis istedi dedim bağırdı bir anda sizde ne cok şey istiyorsunuz fazla simardiniz sen aseriyorum diye yalan söyler herseyi istersin kızın da hazıra alışmış falan ama kızım nasıl ağlıyor bari onun istediğini alsaydı ben neyse dedım useniyosan gider ben alırım dedim üzerime yürüdü çıktı gitti evden annesine aç kalın da görün elinizdekinin kıymetini falan dedi kızıma çok üzüldüm. Ben annemde yicem ne halniz varsa görün dedi
Neyse bana göre olay bizimkiler de istiyor, mantık çerçevesinde ikna ediyoruz tarzı bı olay değil burda. Herkesin kendi fikri tabii.kıyaslamak mı oluyor bu? bütün çocuklar ister, bizimkiler de istiyor. olay bizimkilere hiç gelmedi, orada genelgecerlik belirtmesi için yazıldı.
Benimki de istemez Allah seni inandırsın çünkü ben terbiye verdim belli ki konu sahibi verememiş. Yoktan anlamalı küçücük çocuk çünkü.kıyaslamak mı oluyor bu? bütün çocuklar ister, bizimkiler de istiyor. olay bizimkilere hiç gelmedi, orada genelgecerlik belirtmesi için yazıldı.
bizimkiler istiyorBenimki de istemez Allah seni inandırsın çünkü ben terbiye verdim belli ki konu sahibi verememiş. Yoktan anlamalı küçücük çocuk çünkü.
Ay ne yapalım sana aciyalim,pohpohlayalim hatta adresini ver biz gönderelim hamburger.Benim anlamadığım bu kadar prenses sendromuna girenler bir tek bize prenses. Doğru düzgün korunduğunuza inanmıyorum. Dün buna benzer başka biri daha verdi ben çalışamam bla bla diyen.Evde oturuyorsunuz bu adamların bir tarafını kaldırıyorsunuz sonra bir hamburgeri devlet meselesi haline getiren adamlarla bir olup onu dert diye burda konu açıyorsunuz. Çocuğa yazık hem oyle bir babasi var hem sizin gibi bir annesi var,olayi cocuga yansıtmadan çözebilecek ,öteleyebilecekken tramva haline dönüşmesine ćanak tutuyorsunuz.Ne yapalım biz size yani ,boşan desek boşanmayacaksin,çalış desek çalışmayacaksın, oturup ağlayın, kocanizdan özür dileyin eve dönsün bu durumda.Ben size derdimi anlattm hepiniz eleştirdniz acımasızca yorm yaptınız hamileyim biraz düşünceli olurmusnuz kızım hamburger istedi bende kızımın yanında babasına güzellikle hayatım benimde cNim çekti alirmisin dedim bağırdı gitti evden napiyim ben kızıma yansitmiyroum sinirliyim hamileyim canım çekti napim yani şimdi ben Memnun muyum ikinci çocuğum sprail ve prezervatif le oldu Allahtan napim.
Bu adam prezervatife para falan vermez, net.At yalanını, seveyim inananı
Evet mantıklı ama olmayacak maalesef.E ben böyle bı adamla evli kalmazdim diyosunuz, ben de böyle bı evliliğe çocuk yapmazdım dedim. Ailesi varsa alsın çocuğunu, bı iş bulup çalışıp kendi büyütsün, çünkü bu adamla herşeyden mahrum büyütüp sizin dediğiniz gibi her türlü yokluğu oturup mantıkla bacak kadar çocuğa anlatmaya çalışmak da faydasız bence