• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nil'im artık kucağımda uyuyoo:))

topiği açmadan eşime dedimki şimdi ağlayacağım ama telaşlanma,yeni br doğum hikayesi varda onu okuyacağım...adam bişey oldu sanıyor sonra..Allah analı babalı büyütsün..bize de nasip etsin..artık hergün uzun geliyor geçmek bilmiyor sanki bir an önce ona kavuşmak istiyorum...nasıl neye benziyor,her yeri sağlammı sağlıklımı...
bugün gözlerimi kapattım ve doğuma gittiğimi düşündüm..her karesini en ince ayrıntısıyla hayal ettim..doğum yaklaştıkça heycanlandım..artık kavuşma vakti diye..çok değişik şeyler hissettim kimbilir gerçeği nasıl...

allah anali babali büyütsün tatlim darisi bizlere artik kizinida kendinede iyi bak mutlu yillar dilerim

allah analı babalı büyütsün canım bebeğinizle birlikte bir ömür sağlıklı mutlu yaşayın inşallah..

İnana, çok güzel bir doğum hikayesi olmuş, ellerine sağlık.Bebişini allah analı babalı büyütsün güzelim, ailenle birlikte uzun , güzel yıllar dilerim sana.
Kızında maşallah çok güzelmiş hayatım. Masum masum ne güzel uyuyor öyle:)))

ne güzel yazmışsın cnm, Allah analı babalı büyütsün bize de nasip eder inşallah

çok çok tebrik ediyorum :)) Darısı başımıza işallah..Rabbim hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza alamayı nasip etsin!Sağlıkla,güle oynaya büyüt bebişini :))

allah analı babalı büyütsün..insan duygularını ne kadar yazsada anlatmaya kelimeler yetmiyor..darısı tüm anne olmak isteyenlere...

TAnrı mutluluğunuzu daim etsin ne kadar güzel ifade ettiniz !!itiraf ediyorum ben de ağladım!!!Neşeli,sağlıklı,tatlı ömürlü olsun kızınız!

Tebrikler!
Anne olmak gerçekten tarif edilemez bir duygu.
Allah analı babalı büyütsün.
Sağlıklı büyüsün inşallah.

iannacim sonund asnein de dogum hikayeni okumak kismet oldu ...ne guzel..Allah anali babali saglikla büyütmek nasip etsin insallah...gözünaydin...

Allah analı-babalı büyütsün inşallah. Sağlıklı,hayırlı evlat olsun.

çok güzel anlatmışsın yaşadıklarını.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişini bir ömür boyu.

ay ben kendi doğum hikayemi okuyacağımı düşünmezdim.gerçekten uzun ama çok da eksik olmuş.son paragraf hormonlarımın hala hamilelikteki gibi olduğunu gösterdi:))
Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın işallah:))

Back