- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
- Konu Sahibi Nimesay1818
Müge anlınında dediği gibi sürekli doğruyorsun neden şehzade mi doğuruyorsun ? yap yap 3-5 daha yap zorla baba yap bu öküzü sonra da bize niye kötü davranıyor diye ağlayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooovvvv oraya girmeyecektin, 9595959 KK meydan savaşı başlayacak şimdi.E hepsinin sebebi cehalet. Korunmayı bilmez, hadi tamam korunmadın, dışarı boşalmayı da bilmez, hadi diyelim hamile kaldın bir şekilde, aldırmayı da bilmez. Bu çocuğa nasıl bakarız, böyle bir adamdan çocuk yapılır mı diye düşünmek yok.
Konu sahibi bunu yapabilecek bilinç düzeyinde mi sizce? Sevişip çoğalmak dışında çocuk yetiştirmeyle ilgili bildikleri tek bir şey yok.Siz olayı bütünüyle değerlendirmiyorsunuz ama. Mesela ben böyle davranan bir adamla evli kalamazdım, çocuğumu bununla büyütmezdim. Olay hamburger değil ikilinin çocuğun yanındaki hareketleri.
Madem bu adamla yaşayacaksın şu çocukla oturup ağlamanın ona değersiz hissettirmenin bir manası var mı? Gel kızım gel ben sana alırım öhü öhüü yaparsanız o çocuk sağlıklı olmaz. Konuyu kapatacaksınız çocuk yokken ne diyecekseniz diyeceksiniz.
Siz çocuk olsanız hangisini tercih ederdiniz? Bu hamburger alınmayacak zaten. Ya çocuğa güzel bir dille anlatacaksınız, ya da onunla ağlayıp değersiz hissetireceksiniz. İki seçenek çok değil. Çünkü heriften bir fayda yok.
Şu an işimde Senior seviyeye gelmedim, gelmeden de çocuk düşünmüyorum. Kocam maddi durumumuz iyi, sen gerekirse çocuk büyütürken hiç çalışma, ben sana da çocuğumuza da her halükârda bakarım diye yalvarıyor;ama ıı ıhh kendimi kimsenin, senelerdir melek gibi olan adamın bile insafına bırakamıyorum. Çalışamazsam evden kazanabileceğim para iyi bir para olsun istiyorum. Kocam aldatır, boşanırım, çocuğum özel bir çocuk olur her ihtimali düşünmek zorundayım. İnan bu dünyada olmaz dediğimiz her şey oluyor.
Şimdi herkes çıkacak, herkesin şartları eşit değil, herkes okuyamıyor, ne anlatıyorsun diyecek. Benim engelli, eğitimsiz annem bile canını dişine taktı çalıştı kazandı, günde bir kukla boşaltırdım, emek emek parayla çeyiz dizerdim derdi; o zaman bir inşaat işçisi yevmiyesi kazanıyormuş.
Teyzem desen eğitimi yok, senelerce yemek pişirdi, konfeksiyonda çalıştı, kendine ev aldı.
Tüm kadınlar çalışmalı arkadaşlar, nerede olduğu hangi vasıfla olduğu fark etmez, bu ayıların eline bakmamak için çalışmalıyız
Siz olayı bütünüyle değerlendirmiyorsunuz ama. Mesela ben böyle davranan bir adamla evli kalamazdım, çocuğumu bununla büyütmezdim. Olay hamburger değil ikilinin çocuğun yanındaki hareketleri.
Madem bu adamla yaşayacaksın şu çocukla oturup ağlamanın ona değersiz hissettirmenin bir manası var mı? Gel kızım gel ben sana alırım öhü öhüü yaparsanız o çocuk sağlıklı olmaz. Konuyu kapatacaksınız çocuk yokken ne diyecekseniz diyeceksiniz.
Siz çocuk olsanız hangisini tercih ederdiniz? Bu hamburger alınmayacak zaten. Ya çocuğa güzel bir dille anlatacaksınız, ya da onunla ağlayıp değersiz hissetireceksiniz. İki seçenek çok değil. Çünkü heriften bir fayda yok.
Ben hayret ediyorum, bir ben dübürüme güvenemiyorum herhâlde, herkes çok cesur.Kesinlikle! Hic anlamayacagim bu kocaya guvenip, rahata alisip calismayan kadinlari. Turk kadini kendini neden bu aciz duruma sokuyor anlamiyorum.
Sorun su ki siz guzellikle anlatiyorsunuz, babasi ise bagirarak anlatiyorçocuk anlamıyor diye her dediği olacak mı? bizimkiler de istiyor her gördüğünü, güzellikle anlatıyoruz.
Yoo olay aynen hamburger, küçücük bı çocuğu sürekli biseylerden mahrum bırakarak, maddi imkansızlıklar içinde en basit isteğini bile karşılayacak durumum yoksa ben böyle bı durumda, evli kalmayı bırak çocuk yapmazdım, gerisini de düşünmek zorunda kalmazdim.Siz olayı bütünüyle değerlendirmiyorsunuz ama. Mesela ben böyle davranan bir adamla evli kalamazdım, çocuğumu bununla büyütmezdim. Olay hamburger değil ikilinin çocuğun yanındaki hareketleri.
Siz çocuk olsanız hangisini tercih ederdiniz? Bu hamburger alınmayacak zaten. Ya çocuğa güzel bir dille anlatacaksınız, ya da onunla ağlayıp değersiz hissettireceksiniz. İki seçenek çok değil. Çünkü heriften bir fayda yok.
Zıkkımın kökünü yesin o lokmalar tıkasın hemen tövbe yarabbim tövbee..böyle koca ve baba olmaz olsun kızım az önce babasından hamburger menü oluyor ya hani onu istedi çok seviyor oruçlu değiliz ben hamileyim eşim zaten tutmuyor bende gülerek dedimki hayatım al benimde canım istedi bebis istedi dedim bağırdı bir anda sizde ne cok şey istiyorsunuz fazla simardiniz sen aseriyorum diye yalan söyler herseyi istersin kızın da hazıra alışmış falan ama kızım nasıl ağlıyor bari onun istediğini alsaydı ben neyse dedım useniyosan gider ben alırım dedim üzerime yürüdü çıktı gitti evden annesine aç kalın da görün elinizdekinin kıymetini falan dedi kızıma çok üzüldüm. Ben annemde yicem ne halniz varsa görün dedi
"Kadinin dusmanim yine kadin "N Nimesay1818 konuyu okuyor okuyor yazmıyorsunuz bir şey. Bu kadar yorum geldi, 8. sayfaya dayandı; güç bela iki mesaj yazdınızsa yazdınız, onlar da yarım yamalak.
Bu eleştiriler, görüşlerden sonra ne düşünüyorsunuz?
adama hak vermiyorum. ama annenin yaptığını da doğru bulmuyorum. yani adamin almayacağı belli demek ki. çocuk babası tarafından yalnız bırakılmış istek/ihtiyaçları noktasında. anne ise destek olmak yerine olayı daha da dramatize etmiş. ha, bu sefer konu anne çocuğu tek başına mı yaptı neden tek başına destek oluyor meselesine geliyor. ben çocuğun üstün faydasını gözetmeyi tercih ediyorum. birinden birisi sahip çıkmak zorunda bu çocuğa. anne hala evli kalmayı tercih ederken, bir yandan da böyle baba olmaz olsun deyince o zaman annesi çocuğun için bunu yapma diyorum. adamı evlilikte ve çocuk bakımında görmezden gelmeyi tercih ediyorumUtanmasa adama hak verecek
Ben size derdimi anlattm hepiniz eleştirdniz acımasızca yorm yaptınız hamileyim biraz düşünceli olurmusnuz kızım hamburger istedi bende kızımın yanında babasına güzellikle hayatım benimde cNim çekti alirmisin dedim bağırdı gitti evden napiyim ben kızıma yansitmiyroum sinirliyim hamileyim canım çekti napim yani şimdi ben Memnun muyum ikinci çocuğum sprail ve prezervatif le oldu Allahtan napim.N Nimesay1818 konuyu okuyor okuyor yazmıyorsunuz bir şey. Bu kadar yorum geldi, 8. sayfaya dayandı; güç bela iki mesaj yazdınızsa yazdınız, onlar da yarım yamalak.
1.Uyelik iptaliN Nimesay1818 konuyu okuyor okuyor yazmıyorsunuz bir şey. Bu kadar yorum geldi, 8. sayfaya dayandı; güç bela iki mesaj yazdınızsa yazdınız, onlar da yarım yamalak.
N Nimesay1818 konuyu okuyor okuyor yazmıyorsunuz bir şey. Bu kadar yorum geldi, 8. sayfaya dayandı; güç bela iki mesaj yazdınızsa yazdınız, onlar da yarım yamalak.
Hamburger yiyemedim karnımdaki bebeğe bir şey olmuş mudur diye düşünüyor, gebelik topiğinde.N Nimesay1818 konuyu okuyor okuyor yazmıyorsunuz bir şey. Bu kadar yorum geldi, 8. sayfaya dayandı; güç bela iki mesaj yazdınızsa yazdınız, onlar da yarım yamalak.
Annede öyle bir zihniyet olsa baştan çocuk yapmazdı bu evliliğeadama hak vermiyorum. ama annenin yaptığını da doğru bulmuyorum. yani adamin almayacağı belli demek ki. çocuk babası tarafından yalnız bırakılmış istek/ihtiyaçları noktasında. anne ise destek olmak yerine olayı daha da dramatize etmiş. ha, bu sefer konu anne çocuğu tek başına mı yaptı neden tek başına destek oluyor meselesine geliyor. ben çocuğun üstün faydasını gözetmeyi tercih ediyorum. birinden birisi sahip çıkmak zorunda bu çocuğa. anne hala evli kalmayı tercih ederken, bir yandan da böyle baba olmaz olsun deyince o zaman annesi çocuğun için bunu yapma diyorum. adamı evlilikte ve çocuk bakımında görmezden gelmeyi tercih ediyorum
Süper hero geliyor desenize.Ben size derdimi anlattm hepiniz eleştirdniz acımasızca yorm yaptınız hamileyim biraz düşünceli olurmusnuz kızım hamburger istedi bende kızımın yanında babasına güzellikle hayatım benimde cNim çekti alirmisin dedim bağırdı gitti evden napiyim ben kızıma yansitmiyroum sinirliyim hamileyim canım çekti napim yani şimdi ben Memnun muyum ikinci çocuğum sprail ve prezervatif le oldu Allahtan napim.