- Konu Sahibi lilyum1632
şimdi eşin evliliğin ne demek olduğunu anlamamış. anensinin lafına bakarak sana tavır alıyorsa ve ben neyim dediğinde hiçbirşeyim diyorsa sen hastayken seninle ilgilenmeyip üstelik senin hastalığınla uğraşamam diyorsa evlilik ne demek bilmiyor. ailesinin lafına bakıp seninle nasıl tartışır ve böyle davranır. ailesine saygısızlık mı yaptın küfür edip ağır mı konuştun birini mi yaraladın? hayır. 2 hafta aramadın diye sana annesinin dolduruşuna gelip seni babanın evine göndermeye kalkıyorsa bu adam evliliğin devamını istemiyor demektir.
eğer eşin ve sen eşyanız olmasa maddi olarak zorda olsanız ve sevginizle elele verip ayakta kalsanız bunun için sizi ayırmaya çalışsalar kal mücadele et derdim. ama eşin ailesi için seni gönderiyor ve sen sevgi diye kalırım diyorsun. sen kedi yavrusu musun? istenmediğinde atsınlar. sana bunu söyleyen eşini nasıl affediyorsun. ailesinin lafıyla kalkıp eşine bu şekilde davranan bir adamdan hayır gelmez derim.
ben olsam 1 dakika daha durmazdım. karar senin ama eşinle son bir kez konuş. sen mi önemlisin ailesi mi?
ona göre karar ver. kimsenin seni üzmeye hakkı yok!
eğer eşin ve sen eşyanız olmasa maddi olarak zorda olsanız ve sevginizle elele verip ayakta kalsanız bunun için sizi ayırmaya çalışsalar kal mücadele et derdim. ama eşin ailesi için seni gönderiyor ve sen sevgi diye kalırım diyorsun. sen kedi yavrusu musun? istenmediğinde atsınlar. sana bunu söyleyen eşini nasıl affediyorsun. ailesinin lafıyla kalkıp eşine bu şekilde davranan bir adamdan hayır gelmez derim.
ben olsam 1 dakika daha durmazdım. karar senin ama eşinle son bir kez konuş. sen mi önemlisin ailesi mi?
ona göre karar ver. kimsenin seni üzmeye hakkı yok!