• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var....

• Konu Sahibi Konu Sahibi lilyum1632
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konu sahibi arkadasimizin problemi coktan cözülmüsken hala birilerini kötülemenin, eski tatsizliklari gözüne sokmanin ne anlami var anlamadim dogrusu...
Mutlu olmaniza, problemlerinizi cözmenize sevindim...insaallah bu olaylar evliliginizde yasadiginiz son kötü olaylar olur canim...

teşekkür ederim canım.

Keşke hepimiz senin kadar sabırlı olabilsek, sen sabrının meyvesini almışsın canım dilerim çok mutlu olursun. o günleride sadece kötü bir anı olarak hatırlarsın. Allah mutluluğunu daim etsin.

Keşke hepimiz senin kadar sabırlı olabilsek, sen sabrının meyvesini almışsın canım dilerim çok mutlu olursun. o günleride sadece kötü bir anı olarak hatırlarsın. Allah mutluluğunu daim etsin.
amin inşallah. allahım derdi olan herkese derman versin.

ben senin yerinde olsam bana eyvallah der çeker giderdim..belki söylemesi kolay diyeceksin ama o nedemek öyle senin biletini aldım senin hastalığınla uğraşamam..evlilik bu,iyi gün kötü gün diyip evlenmedikmi??

ben senin yerinde olsam bana eyvallah der çeker giderdim..belki söylemesi kolay diyeceksin ama o nedemek öyle senin biletini aldım senin hastalığınla uğraşamam..evlilik bu,iyi gün kötü gün diyip evlenmedikmi??

içinden gelerek söylediğine inansaydım. emin ol bende çeker giderdim. ben kayınvalidemin oyununa gelmedim. sabrettim ve eşimle şu an mutluyum. geçmiş konu hakkında yorum yapmanızı istemiyorum ki ben sizden. sadece kayınvalidesi yüzünden boşanma durumunda olan arkadaşlara yaşadığım şeylere rağmen sabrettiğimi ve mutlu olduğumu yazmak istedim.

lilyum1632 acaba neden eksi replendim merak ettim doğrusu?
yorumumda bi abuklukmu vardı
yorumum: snn adına sevindim cnm

canım ben kimseye eksi rep vermedim. niye öyle oldu ben de anlamadım.

Back