- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.378
- Konu Sahibi Nimesay1818
Çünkü boşanmak gibi bir niyeti yokKaç insan burada soruyor size, aileniz boşansanız sahip çıkar mı diye. Ona bile cevap vermiyosunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü boşanmak gibi bir niyeti yokKaç insan burada soruyor size, aileniz boşansanız sahip çıkar mı diye. Ona bile cevap vermiyosunuz?
Kocasının eve doğru dürüst bir şeyler aldığını sanmıyorum ki dediğinizi yapsın. Eve kıyma alan adam hamburgeri de söyler.Kocanız bugün böyle olmadı değil mi.Deve diyar meselesi.Diyardan gitmiyorsan çocuğunu düşün ona göre delini idare et madem ,çocuk daha fazla yipranmasin.Simdi marketlerde herşey var.Nefis yemek tarifleri var iki eli olan herkes o kanala bakıp birşeyler yapabilir.Yap hamburgeri kizart patatesi ye cocukla
Hanımefendi insanların amacı sizi üzmek değil ama gercekten neden bu hayatı kendinize reva görüyorsunuz? Çocuklariniza çok üzüldüm...
İnsanların %99 i kalp kırıyor usluplari yanlış hamıleyim zaten fazlaisyla alinganimbin tane soru sorduk, esinizi sorduk, ailenizi sorduk onlara cevap yok. sabahtan beri her seyi okuyup okuyup ozelden konusuyorsunuz ki yeni uye olmussunuz. eski uye olsaniz arkadaslariyla konusuyor derim. baska bir konu daha acip orada da param olsa alirdim yazmissiniz. bu parcalari birlestirince ben sizin dertlesmek istediginizi dusunmedim acikcasi.
kirdiysam ozur dilerim sizi ama insanlar size vakit ayirip bir sey yaziyorlarsa bir zahmet siz de cevap verin ki derdinize cozum bulun. e tamam madem okuyorsunuz konuyu, kocaniz ne is yapiyor? bosansaniz aileniz destek olur mu?
Aynen oyleKocasının eve doğru dürüst bir şeyler aldığını sanmıyorum ki dediğinizi yapsın. Eve kıyma alan adam hamburgeri de söyler.
Bugün konu açanHiç para vermez ki bana alırım verseydi kziima ağladı yavrum o kdr
Evden bir iş yapması için malzeme vb. alması gerekiyor. Dikiş dikmek istese kumaş, örgü örmek istese yün, el işi yapmak istese ona göre ürün lazım. Kadının elindeki para miktarı 0. Adam bir günde böyle olmamıştır. En azından ilk çocuktan sonra çalışıp üç kuruş kenara koymalıydı. Küçük çocuğu var demişsiniz ama yorum yapan herkesin derdi zaten o küçük çocuk. Biz üzüldük burada çocuğa. Benim de iki kızım var valla eşim bunu yapsa boğasım gelir adamı.Konu sahibini bilemem ama korunurken hamile kalınabilir. 1. De kaza oldu ertesi gün hapı içtim buna rağmen oldu. 2.de yine bütün ay prezervatifle korunduğumuz halde ve hiç ihtimal olmamasına rağmen yine oldu. Hayatta sadece sizin doğrularınız yok.
Konu sahibinin üzerine ne kadar gitmişsiniz. Küçük çocuğu var üstelik hamile. Gidecek yeri var mı? Çalışsa çocuğuna bakacak biri destekleyecek biri var mı acaba? Ortalık diplomalı işsiz doluyken çocuklarına yetebilecek Bi mesleği var mı? Napsın şimdi imkanı olmadığı halde hemen boşanma kararı mı alsın?
Arkadaşım sana iki tavsiyem var. Birincisi şimdilik evden de olsa Bi iş yap çocukların ve kendi isteklerin için az da olsa paza kazan.
Bir de eşinle ailecek görüştüğünüz arkadaşlarınız olsun. İnsanlar bazen yetiştirilme tarzından dolayı kendi yaptığını doğru zannediyor. Ama önünde Bi örnek olunca hatasını anlayabiliyor. Kendi eksikliğini görebiliyor. Mümkünse görüştüğünüz yakın arkadaş ya da akraba her neyse kocanın zıttı olsun.
dangalak adamböyle koca ve baba olmaz olsun kızım az önce babasından hamburger menü oluyor ya hani onu istedi çok seviyor oruçlu değiliz ben hamileyim eşim zaten tutmuyor bende gülerek dedimki hayatım al benimde canım istedi bebis istedi dedim bağırdı bir anda sizde ne cok şey istiyorsunuz fazla simardiniz sen aseriyorum diye yalan söyler herseyi istersin kızın da hazıra alışmış falan ama kızım nasıl ağlıyor bari onun istediğini alsaydı ben neyse dedım useniyosan gider ben alırım dedim üzerime yürüdü çıktı gitti evden annesine aç kalın da görün elinizdekinin kıymetini falan dedi kızıma çok üzüldüm. Ben annemde yicem ne halniz varsa görün dedi
Bu arada mağdur da değilim.Sakin olun. Sizi sadece korunmayla ilgili alıntıladım. Sadece ilk paragrafı sizin gibi korunarak hamile kalınmayacağını düşünenler için sizi alıntılayarak yazdım. Prezervatifle kaza olup ertesi gün de hapı içtim ilk hamilelikte. İkinci de kaza da olmadı yine Prezervatifle hamile kaldım. Yani bazen önlem alsanız da olabiliyor. Hayır daha ne yapabilirim. En garanti yol ilişkiye girmemek onu mu denesem Bi dahakine. Sprial kayabiliyor kadın sprialle hamile kaldım diyor olabilir. Ben olabileceğini gördüm bu yüzden bu kadar net konuşmayın.
Aynen oyle
Kenarda üç krusum olsa ben o gibi vicdansızmiyim çocuğuma alrimdangalak adam
van sıkmaya değmez. aç yemek sepetini sipariş et gelsin
Normalde alışveriş işlerini nasıl hallediyor ki? Eve bir şey almıyorsa ne yiyip içiyorsunuz?Aynen oyle
üşenmesem ben gider alırdım demişsiniz ya ben para olmadığını düşünemedimKenarda üç krusum olsa ben o gibi vicdansızmiyim çocuğuma alrim
Konuyu okumadınız galiba, kadının beş kuruş parası yokdangalak adam
can sıkmaya değmez. aç yemek sepetini sipariş et gelsin
Eşime dedim almaya useniyosan para ver alayım benüşenmesem ben gider alırdım demişsiniz ya ben para olmadığını düşünemedim
Parası yoksa sinirlenebilir diyosun yani?belki adamın parası yoktu ondan sinirlendi
Eve alışverişi nasıl yapıyorsunuz peki..Eşime dedim almaya useniyosan para ver alayım ben
peki. cocugunuza cok uzuldum umarim 3.olmaz.Eşim kaynakcilik yapıyor ailem destek olmz gelinliğinle gittin kefeninle çıkarsın kafasindalar
Normalde alışveriş işlerini nasıl hallediyor ki? Eve bir şey almıyorsa ne yiyip içiyorsunuz?
Hayir burası bir derdini paylaşma platformu bende derdimi paylaşıyorm kimsenin bana açılmasına Grek yok ama sonuçta karsisidna hamıle biri var yorumlar acımasızKonu ve konuya olan cevaplarınız bana vicdan yaptırıp maddi destek almak için açılmış izlenimini verdi
hayır tabi ama altında yatan bir sebep vardır illa boş yere neden sinirlensinParası yoksa sinirlenebilir diyosun yani?
Kendi aliyor eksikleri ama hamburger ona gore lüks bisey kızına eşine layık görmüyorEve alışverişi nasıl yapıyorsunuz peki..